Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

berfincim üzüldüm böyle olmasına..malesef şu atama olayları pek çok kişi emeğinin karşılığını alamıyor, torpil kimdeyse işi o kapıyor..
mervecim canım keşke böyle olmasıydı demek isterdim ama sen kendin için en iyisini bilirsin. Allah verdiğin karardan utandırmasın.
bende işten çıkıyorum ay sonunda. sanırım artık yeni başlangıçlar yapma zamanı pek çoğumuz için
buarada nurayım senin o çekmece kulbunuda senide yerim tamam mı

Son düzenleme:

Senin için de hayırlı bir karar olur inşallah Ezgicim,gönlündeki gibi bir iş yeri karşına çıksın inşallah.

Hakikaten Nurayimo o nasıl bir kulp öyle,yerim ki onuuuu
İş yerindeki bilgisayarım yapıldı artık ara ara yazarım gün içinde rahatlıkla.

Amin canım inşallah iyi olur
nasılsın, hazırlıklar ne alemde?

selammm bebişlerrr

mervecimm çok üzüldümm canım bizler ne desek boş belki ama allah herşeyinn hayırlısını nasip etsin hepimiz adına

ezgiiitoomm sen neden işten çıkıosun kuzum hayırdır ?? merak ettimm :26:

Bugucum topiğinizi sürekli okuyorum ama çok seyrek yazanlardanım, ama senin yazdıklarını okuyunca yazamadan geçemedim.

Ben de 5 yıllık ilişkimi 48 gün önce bitirdim ve gerçekten ilk zamanlarda çok zor günler geçirdim.
Hamdolsun son 2 - 3 haftadır iyiyim.

Zor olduğunu biliyorum ama bazen mantığımız ağır basıyor ve yaşanmışlıkları göz önünde bulundurunca gidişatın kötü olduğunu ve ilişkinin geleceğinin iyiye alamet olmadığını anlıyorsun. Zamanla aradaki sevgi de saygı da yıpranıyor. Saygıyı kaybetmeden yolları ayrımak en iyisi. Tabii bir de işin kader kısmı var. Evleneceğimiz insanlar kaderlerimizde yazılı ve bizler maalesef bunu değiştiremiyoruz. Olacaklar ve yaşanacaklar zamanı gelince vuku buluyor istesek de istemesek de...

Rabbim sana dayanma gücü versin, karşına hayırlı insanlar çıkarsın canım...

Takibimde gördüm.
Yazdıklarından anlamıştım aslında.
Seninle aynı durumdayım, içimin acısını tarif etmem zor.

Ama geçecek, Allah büyük.
Allah gölüne ferahlık versin canım.

selam siboşcum. önceki sayfalarda biraz bahsetmiştim patronla sıkıntı yaşadık diye kuzum.hem o yüzden hemde kariyerime bir yön çizdim o doğrultuda ilerlemek istiyorum kuzum

Takibimde gördüm.

Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin ve tez zamanda huzur versin yüreklerinize inşallah

selam kızlar...

berfin anlıyorum uzuntun sıkıntın var ama sana kızıyorum bil... yanında olmaya calısıyoruz neden tek basına asmaya calsııyorsun her seyi tatlım? anlatmadan paylasmadan o dertler sadece buyur... ne olup ne bittigini bile bilmioruz iyiyim demekle olmuyor iyi olmadıgın her halinden belli...

mervecimmm hakkında hayırlısının olmasını istedik hep bugun aldıgın karar seni bu noktaya getirdiyse oyle olmus olduguna da inanıyorum... Allah hak ettigin mutlulukları sersin ayaklarının dibine her daim, sen cok cok daha iyi seyler yasamayı hak ediyorsun cunku

özlemcim sana da bi sok oldum bugun soklardan sok begenme gunum sanırım

sözlenmiştiniz diye hatırlıyorum degil mi? Allah yardımcın olsun tatlım yaa inan ne diyebilcemi de bilmiyorum zaten hakkında hayırlısı olsun senin icin de bundan sonra.

kafam allak bullak oldu zaten cok da sakin oldugu soylenemezdi de...

dilerim üzerimizdeki kara bulutlar dagılır biran önce

Amin canım benim.. Evet şok olmanız çok olağan çünkü bu topikte hiç paylaşmadım. Aslında çok kez açtım bu topiği, niyetendim yazmaya ama sizin mutluluğunuzun gölgelenmesini istemedim. Sonra ben de müdavimi olduğum çeyiz topiğinde kendi çeyiz başlığımda paylaşmıştım ve oradaki kızlar gerçekten ççok destek oldular

Zor günler geçirdim ama şuan gerçekten iyiyim. Son zamanlarda çok tartışıyorduk. Özellikle sözlendikten sonra işin içine aileler girince durum daha da farklılaştı. Çok düşünülerek verilmiş bir karar benimkisi. Ve çok da dua etmiştim Rabbim hakkımda hayırlısı neyse o cihette karar vermemi nasip et, doğru olanı kalbime ilham et demiştim. Kader böyleymiş, Rabbim herkese hayırlı bir eş nasip etsin Çağlacım, sevgilerinizin kıymetini bilin

Bir de nacizane ufacık bir rica,

Eğer yakında imam nikahı olan biri olursa aranızda, lütfen bana hayırlı bir eşi tez zamanda nasip etmesi yönünde dua eder misiniz

Ben 30larında anne olmuş bir bayan olmak istemiyorum da

Evlenirken de ismimi yazmayı unutmayın ayakkabılarınızın altına

Özlemcim gerçekten ben de şok oldum şu anda ama demek ki hakkında hayırlısı buymuş düşünüp de böyle bir karar verdiysen demek ki en doğrusu bu.
Rabbim hayırlı olan zamanda hayırlı olan kişiyi çıkarsın karşına inşallah

iyi olman cok guzel özlemcim ama golge dusurmek gibi gorme lutfen her zaman ne sıkıntın ne mutlulugun olursa bizimle cekinmeden paylasabilirsin

söyledigin cumleye bayıldım ki kendi hayatımda da cok kullandıgım bir cumledir... ben de surekli bir sorun olmasa dahi hep soylerim bu cumleyi ne de olsa rabbimiz bizde cok daha iyi biliyor bizim icin neyin hayırlı olsugunu

dusunerek ve inanarak verdigin bir karar oldugunu gorebiliyorum en önemlisi de o zaten.

yanılmıyosam geriye bi ben kaldım en yakın imam nikahı kıyılacak olan.. benden sonra da nuraycıgım var

hic merak etme bol bol dua ederiz elbette seni isim listeme ekledim bile

Takibimde gördüm.

Siz ne tatlısınız yaaa. Hepinizi kocamannnnn seviyorum. Hep yanımda oldunuz,hep destek oldunuz...Nasıl ödenir ki sizin hakkınız bebeklerim benim...

Ani verilmiş bir karar değil bu. Kasım ayından beri bir sürüncemenin içindeydim ve artık canıma yetti bazı şeyler. Kangren olmuş bir bacak gibiydik,ya bütün vücudumuzu saracaktı bu kangren ya da yol yakınken bacağı kesip atacaktık...

Tuhaf ama üzülmüyorum. Çünkü çok yoruldum,tükendim. Hayal kırıklığına uğramaktan,kırılmaktan...Daha fazla kırılamazdım herhalde. Hafiflemiş hissediyorum kendimi.

Yarın görmeye gelecekmiş son kez. Ne gerek varsa... Gelme,hiçbir şey değişmeyecek dedim,yok inat ediyor.

ezgitomm yogunlukdan pek giremıyorum bende gecmıse göz gezdırdım ama kacırmısım demekki hakkında hayırlısı olsun kuzum topıcıgımızee nazarlar mı degdi ya üzüldüm yazılanları okuyunca ayrılan arkadaslar kaderden öte bisey yok bence herseyın hayırlısını nasip etsin rabbim..

Buguum
Hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de. Bazen iki tarafın iyiliği için de gereklidir bir karar almak.
Umarım o da sen de mutlu olursunuz bundan sonra.Allah karşına gönlüne göre birini çıkarsın

Ezgi'cim işten ayrılacakmışsın, senin de hakkında hayırlısı olsun tatlım, daha iyi kapılar açsın Rabbim

Son düzenleme:
mervemmmm gelmek istiyorsa gelsin ama senin kararın kesinse artık ne derse desin geri adım atma derim... yani eger olmayacagına eminsen

lavişim hayırdır bu ne heyecan

Hayırlı olsun Lavinim,sabrın sonu selamet. Aşklı günlerde kullanın.

Çağlam evet kafaya koymuş geliyor ama boşuna geliyor. Defalarca söyledim,daha çok üzüleceksin diye,ama yok anlamıyor.

özlem arkadaşım senin için de herşeyin hayırlısı olsun. 5 yıllık ilişkiyi bitirmek, hayatındaki o 5 yılı unutabilmek çok zor olsa gerek.. benim de 5 senedir süren bi ilişkim var. çok üzüldüm senin adına, fakat bu güçlü duruşuna da hayran kaldım... allahım bundan sonra yüzünü güldürebilecek, seni hayal kırıklığına uğratmayacak biriyle karşılaştırır inşallah. ve ben evlenene kadar hala prensin karşına çıkmamış olursa, ben de yazarım adını ayakkabımın altına :)
...
mervemm, güzel yüzlü, güzel kalpli meleğim. ah o son görüşme(onun değimiyle) içini acıtmaz inşallah. çok üzüldün, bu artık bi son bulsun ...
ailene söyledin mi bu kararını?

Biz bugün alyanslarımızı aldıkkkkkk

Hala inanamıyorum

canımm, bu mutluluğu bu heyecanı çok fazlasıyla hak ediyordun sen.
aşkınızın yansımasını bir ömür parmağınızda taşıyın inşallah.
ayy hadi hemen fotografla onu bizeeee

Tatlım çok mutluyum bennnnnn, nikahı da önümüzdeki ay yapacağızzzzHızlı gelişiyor her şey,heyecanlıyım.

Yüzükler ölçü alındı yapılacak 1 hafta sonra alacağız ancak.

Jival'den aldık şu modelin ortası sarı altın versiyonu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…