Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

ohh masallah kusummm ben de zorundayım ama hiç sallamıorum valla kim yapcak yemekleri bakalım

ceyiz olayınında halolmasına sevindim evet resmini ekleyemediklerim de var gazetelik falan da aldım girdim mi bişey almadan cıkmıorum zaten

iyi oldu kusum evet kaba pislikle ugrasmak daha zor madem hevesi varmıs hem yorulmadım hem de onu kırmamıs oldum canıma minnet bizim de bu ayın ortasına dogru yavastan banyo dolabımız kitaplıgımız vs miz gelmeye baslıcak işte bebegim ondan sonra bi kat daha temizlik var ay sonunda superman de gelince ceyizim gidio zaten ama hemen yerleştirmicez sadece kolileri goturup orda acıcaz yerleştirmesini 1-2 hafta kala yaparız sanırım dugune

ben de sen gibiyim suan neye yetiscem aacaba modunda dişçiye haftaya gidicem artık o cıksın aradan diye

eminönüne gidilcek daha falan ohoooo durmak yok devam artık 2 hazirana kadar kosturmacaalar

yarın nisanın ilk haftasını bitiriyoruz bile çağlamm .. geçicek biticek hemen inşallah ve biz prenslerimize kavuşucazz
evin annenlere yakındı kuzum, aşkın gelince akşamları bile gider yerleştirirsiniz. yoruculuğundan çok heyecanı, güzelliği kalır hep içinizde
..
ev yerleştirme, halı perde seçme, evin eksiklerini alma, kuaför ayarlama, göz muayenesi, balayı alışverişi, gelinlik provaları, ayakkabı, çiçek... aahh artık bi evlensek
daha aklıma gelmeyen şeylerde çıkar kesin. en iyisi not almak ve gün gün program yapmak. başka türlü yetişemicez gibi.

Kuzularımmmm ne sessiz sakin olmuş buralar,Çağloşumun da evi temizleniyormuş,kayınvalide de kendinden beklenmeyecek bir hareket yapmış üstelik hayır olsun

Biz de sevgilicikle hasret giderdik bugün,bana super skinny kot aldık, ne zamandır kafamdaydı sevindirik oldum.

Ayrıca sevgilimin abisi katiplik için kadroyu kazandı öyle sevindik ki, kendisi fen bilgisi öğretmeni ve yıllardır atanamamış, hep iş sıkıntıları çekmiş biri. Kendi mesleğini kadrolu yapmak nasip olmadı ama çok sevindim kadrosuna.

Sevgilimin babasını bekliyoruz biz de isteme için

babası il dışında mı canım, yoksa gidelim demesini mi bekliyorsunuz.
cicini güle güle giy laviniim
abiniz için de çok sevindim. hayırlı olsun. allahım huzurlu bi çalışma ortamı versin inşallah. darısı başıma

Son düzenleme:
haftasonu ve yogunluk bı araya gıınce ıyıce sessızlenmıss bızım aşk topiiimiiz ciddeeennnn olsun her zaman beraberiz biiizz kalben ruheeennnn

cok yogun yorucu sıkıcı streslı bı hafta gecırdımm yarın sabah bırazcıkta olsa uyumak ıstıyorum sonaadaaa ver elinii gezmeler tozmalaar "Minnakla kurbası firarda" diyee program yapıcam yakında

bugunde dişçiye gittim inş 1-2 aya kurtulucaam tellerden son bölüme geçtik lastikler verdi onlarıda kullanınca düzelcekmiş tamameen sonaa capacitye gittim sarı bi babet almıştık pelintoşum istanbuldayken onun 1 numara büyüüğünü almaya gittim nilimin yanınaa sagolsun yardımcı oldu bana , bizimle beraber yaşayan kızda benimleydi, internetten nasıl olurda bölesine dostluklar kurabılırsınız diye şaşırdıı sonaadaaa eksik kalan şekerle kahve kavanozumuu aldıııımm ayrıcanaak yanlış hatırlamıosam lavinim sende almıştın 3lü reçellik ondaaann gördüüümm vuruldum resmeen ama azcıcık işgüzarlık yaptım pembesinden pek hoşlaşmadım onu sarıyla değiştirdim 2 sarı 1 mint oldu reçellikleriimm ay yerım ben cicik minnoş çeyizciklerimiziii

yüffeen söler misiniz? bunlar yenmezde napılır?

Son düzenleme:

Evet tatlım il dışında.Öncesinde tanışma yapacaktık aileler arası ama sıkışıklık olmasın babası gelince rahat rahat olsun dedim.

Pufitoooooo görmedim ben bunun reçelliğiniiiiiii, çok tatlıymış güle güle kullan.

Ama ben alamam ki,hiç yemem reçel, sevgilim de ben gibi.

aaaa benım aklımdaaa sen kalmısınnn kuzuuum cok cınlattım bugun kulaaanııı aslında bende bi gül reçeli severım oda ayda yılda bir sadeceee aşık oldugum ıcın aldım bunları amaç dışı kullancam muhtemelen

yaza senıde nişanlıyoruz hee laviniiimm

Evet tatlımmmmm mayıs ayında inşallah kısmetse, ya da haziran.
Hatta bugün bile alyans baktım ayaküstü,galiba iki tane alacağım bir tane düz bir tane taşlı

Ayrıca sevgilim merkeze atansın diye nikahı yaza yapmayı planlıyoruz biz.

aslında en iyisi ölesi hatta bırını sarı bırını beyaz al nikahtada tekrar almak zorunda kalmazsınıız düğün ne zamana laviniiim :123:

pufummmmm benimmmm yerim senin cicileriniii recellik ve kavanoz kardesiyiz hepsinden bende de vaaaaaaaaaaarrr kii

lavinim evet kayınvalidem sahada kendinden beklenmeyen cıkıslar yapıo ama hayır mıdır bilmem kendisine pek guveniorum

alyans da mı baktınız ay yerimm insallah ekim ayına da dugun yetisir kusum

pastaaacııııımmmm sende mıydııı reçelliikleeerr yerııım ozaman kardeşliğimiziiiiiiiiiii

kayınannin bence yolaa geldı pastam

günaydınn cicik bebeklerimmm

minikoo kuşuummm evet çok cici bunlarrr, güzel günlerde kullanın inşallah. önce baharatlık sanmıştım öyle 3 lü standda görünce. reçellikmiş :) bal seviyosanız birine bal, birine reçel koyarsınız pufingimm. ya da süs olarak dursun baksam doyarım ben bunlara
sevdicekle ben çaya şeker atmıyoruz ama şekerlik aldık birsürü :)) misafirlerimiz için. kahvaltıya misafirin gelirse 3 çeşit reçel koyarsın çok tatlıı bunlarrr lokumumm

Son düzenleme:

lokummmcummmm sizee kahvaltılar hazırlıcaaammm ozamannn donatıcam soframı bu minnoşlarlaa

Pufitom yerim senin reçelliklerini. Görünce Allah'ım sana geliyorum dedim, ne güzel onlaarr

Lavin kuşum yüzük mü bakarmış Az kalmış canım nişanınıza, mayıs, haziran şunun şurasında ne ki?
Nikahı da iyi yparsınız canım, tayin olur inşallah.
Düğün ne zaman.

Çağlamikom temizlik iyi olmuş böyle, sen de yoğunsun, üstelik teklif etmişsin kabul edilmemiş
Mis gibi olacak eviiin

Ben de iyiyim, aşkla pikniklere gittiiikkk
Baharın açılışını yaptık.

Ay çok şeker ama bunlarrrr tam yemelik güle güle kullan tatlım
Elisimmm mobilyalar da geliyomuş ohhh artık şeker mi şeker evin tamamlanacak inşallah

ÇAğloşum az kaldı kavuşmanıza kiiiii. Oh kayınvalidecik evi de temizliyo artık yavaş yavaş bitiyo süperr ama yaa

Son düzenleme:
günaydın kuzularımmm
çok yoğunum ve yorgunum yaaa geçmişe bakamadım göz gezdirebildim birazz. çok özledim ama sizi yaa kendimi boşlukta hissettim kaç gündür yazmayınca
haftasonu kursum başladı. sabah 9 akşam 7. uyku yok artık bana 3 boyunca ilk günden haşatım çıktı.
hepinize güzel haftalarr yetiştirmem gerekn işlerim varr maleseff giremeyebilirim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuslar

pastaaaaaaaaammmm evet ben de vardı onlardan ben fotileyemedim ama babiş kaldırmıstı hemencik kutuya kırılmasınlar diye

nihanımmm ne guzel sezonu acmısınız bugun buraya yeniden kıs geldi valla

ezgotummm kolay gelsin kusum simdidenn

daha once dişine kaplama yaptıran oldumu bebecanlar acılı oluyor mu? bir de hemen gittigimz gun yapılıomu yoksa bikac kez gitmek mi lazım

Günaydınnn bebekler Çok geçmişe gidemiyorum umarım önemli bişey yoktur
Nazlı güle güle kullanırsın inş.şeker mi şeker reçelliklerini
Çağlacım, çok ama çok az kaldı evinizde misler gibi olmuştur şimdi ohh

günaydınn canlarımmm.
ezgimm allah kolaylıklar versin

ben yaptırdım çağlam 2 sene önce falan. çok az acıdı benimki. o da sadece kalıp alınırken ve kaplaması yapılırken yoğun bi baskı hissettim, bu sebeple. çenene iyice bastırıyorlar tam ölçü alabilmek için. dayanılmıcak bişey değildi. ben devlet hastanesinde yaptırmıştım 2 sefer gitmiştim. ama özelde 1 kerede yapabilirler belki... özelde diş dolgusu yaptırmıştım, kanal tedavisi. 1 seferde oldu bitti. normalde kanal tedavisi yaptıranlar bir kaç gün ilaçlı geçici dolguyla durduklarını sonra onun temizlenip asıl dolgunun yapıldığını söylüyo. ayrıca bu işlemlerde hiç bir acı hissetmedim. iyi uyuşturmuşlardı.
...
bugün 70 den düştüükkkkk biiizzzz
aşkıma kavuşmama da 19 gün kaldıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…