- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.921
aşık prenseslerimmm
dün misafirim vardı hiç gelemedimarkadaşlarım bizdeydi. tüm mamaları hazırlamada anneme yardım ettim. artık öğrenmek zorunda mıyım, evet zorundayım
herkeste yoğunmuş topiciğimiz boş kalmış.
bugün de sabahtan beri aşkımı sevdim bilgisayar ekranındantatlı tatlı bakıştık kameralardan
22 nisanda kayınpederim geliyomuş çeyizlerimi almaya. biletini almış. pazartesiye geliyor 22 si. cumartesi pazarda evimiz temizlenecekmiş.
zaman yaklaştıkça yapacak bir sürü iş nasıl kısa vakite sığacak diye düşünmeye başladım. 10 gün istanbulda olucam ve bu süreçte göz muayenesine de gidip lens almalıyım. düğüne kadar onu takıp çıkarmaya alışmam lazımmm. dişçiye de gidicem. dişçiyi burda halledebilirim ama belki düğüne daha yakın bi vakitte
çağlamm english home un yeni cicilerini sende toplamışsın, topiğinde gördümmmaşkla kullan kuzucum. evinde temizleniyomuş bugünn ohh miss. eşyaların da gelir yakında, çeyizlerinde gider heralde. k.validen madem kadın falanda tutmuş sevin kuzum boşver, kaba pisliği gidecek hiç bulaşmamanız iyi olmuş. mobilyalar gelince yine üstünden alınacak k.v.nin dediği gibi.
ohh masallah kusummm ben de zorundayım ama hiç sallamıorum valla kim yapcak yemekleri bakalım
ceyiz olayınında halolmasına sevindimevet resmini ekleyemediklerim de var gazetelik falan da aldım girdim mi bişey almadan cıkmıorum zaten
iyi oldu kusum evet kaba pislikle ugrasmak daha zor madem hevesi varmıs hem yorulmadım hem de onu kırmamıs oldum canıma minnetbizim de bu ayın ortasına dogru yavastan banyo dolabımız kitaplıgımız vs miz gelmeye baslıcak işte bebegim ondan sonra bi kat daha temizlik var ay sonunda superman de gelince ceyizim gidio zaten ama hemen yerleştirmicez sadece kolileri goturup orda acıcaz yerleştirmesini 1-2 hafta kala yaparız sanırım dugune
ben de sen gibiyim suan neye yetiscem aacaba modunda dişçiye haftaya gidicem artık o cıksın aradan diye
eminönüne gidilcek daha falan ohoooo durmak yok devam artık 2 hazirana kadar kosturmacaalar
Kuzularımmmm ne sessiz sakin olmuş buralar,Çağloşumun da evi temizleniyormuş,kayınvalide de kendinden beklenmeyecek bir hareket yapmış üstelik hayır olsun
Biz de sevgilicikle hasret giderdik bugün,bana super skinny kot aldık, ne zamandır kafamdaydı sevindirik oldum.
Ayrıca sevgilimin abisi katiplik için kadroyu kazandı öyle sevindik ki, kendisi fen bilgisi öğretmeni ve yıllardır atanamamış, hep iş sıkıntıları çekmiş biri. Kendi mesleğini kadrolu yapmak nasip olmadı ama çok sevindim kadrosuna.
Sevgilimin babasını bekliyoruz biz de isteme için
babası il dışında mı canım, yoksa gidelim demesini mi bekliyorsunuz.
cicini güle güle giy laviniim
abiniz için de çok sevindim. hayırlı olsun. allahım huzurlu bi çalışma ortamı versin inşallah. darısı başıma
haftasonu ve yogunluk bı araya gıınce ıyıce sessızlenmıss bızım aşk topiiimiiz ciddeeennnnolsun her zaman beraberiz biiizz kalben ruheeennnn
cok yogun yorucu sıkıcı streslı bı hafta gecırdımm yarın sabah bırazcıkta olsa uyumak ıstıyorumsonaadaaa ver elinii gezmeler tozmalaar "Minnakla kurbası firarda" diyee program yapıcam yakında
bugunde dişçiye gittim inş 1-2 aya kurtulucaam tellerden son bölüme geçtik lastikler verdi onlarıda kullanınca düzelcekmiş tamameensonaa capacitye gittim sarı bi babet almıştık pelintoşum istanbuldayken onun 1 numara büyüüğünü almaya gittim nilimin yanınaa sagolsun yardımcı oldu bana , bizimle beraber yaşayan kızda benimleydi, internetten nasıl olurda bölesine dostluklar kurabılırsınız diye şaşırdıı sonaadaaa eksik kalan şekerle kahve kavanozumuu aldıııımm ayrıcanaak yanlış hatırlamıosam lavinim sende almıştın 3lü reçellik ondaaann gördüüümm vuruldum resmeen ama azcıcık işgüzarlık yaptım pembesinden pek hoşlaşmadım onu sarıyla değiştirdim 2 sarı 1 mint oldu reçellikleriimm ay yerım ben cicik minnoş çeyizciklerimiziii
yüffeen söler misiniz? bunlar yenmezde napılır?
Eki Görüntüle 678327 Eki Görüntüle 678328
Evet tatlım il dışında.Öncesinde tanışma yapacaktık aileler arası ama sıkışıklık olmasın babası gelince rahat rahat olsun dedim.
Pufitoooooo görmedim ben bunun reçelliğiniiiiiii, çok tatlıymış güle güle kullan.
Ama ben alamam ki,hiç yemem reçel, sevgilim de ben gibi.
aaaa benım aklımdaaa sen kalmısınnn kuzuuum cok cınlattım bugun kulaaanıııaslında bende bi gül reçeli severım oda ayda yılda bir sadeceee aşık oldugum ıcın aldım bunları amaç dışı kullancam muhtemelen
yaza senıde nişanlıyoruz hee laviniiimm
Evet tatlımmmmm mayıs ayında inşallah kısmetse, ya da haziran.
Hatta bugün bile alyans baktım ayaküstü,galiba iki tane alacağım bir tane düz bir tane taşlı
Ayrıca sevgilim merkeze atansın diye nikahı yaza yapmayı planlıyoruz biz.
pufummmmm benimmmm yerim senin cicileriniii recellik ve kavanoz kardesiyiz hepsinden bende de vaaaaaaaaaaarrr kii
lavinim evet kayınvalidem sahada kendinden beklenmeyen cıkıslar yapıo ama hayır mıdır bilmem kendisine pek guveniorum
alyans da mı baktınız ay yerimminsallah ekim ayına da dugun yetisir kusum
haftasonu ve yogunluk bı araya gıınce ıyıce sessızlenmıss bızım aşk topiiimiiz ciddeeennnnolsun her zaman beraberiz biiizz kalben ruheeennnn
cok yogun yorucu sıkıcı streslı bı hafta gecırdımm yarın sabah bırazcıkta olsa uyumak ıstıyorumsonaadaaa ver elinii gezmeler tozmalaar "Minnakla kurbası firarda" diyee program yapıcam yakında
bugunde dişçiye gittim inş 1-2 aya kurtulucaam tellerden son bölüme geçtik lastikler verdi onlarıda kullanınca düzelcekmiş tamameensonaa capacitye gittim sarı bi babet almıştık pelintoşum istanbuldayken onun 1 numara büyüüğünü almaya gittim nilimin yanınaa sagolsun yardımcı oldu bana , bizimle beraber yaşayan kızda benimleydi, internetten nasıl olurda bölesine dostluklar kurabılırsınız diye şaşırdıı sonaadaaa eksik kalan şekerle kahve kavanozumuu aldıııımm ayrıcanaak yanlış hatırlamıosam lavinim sende almıştın 3lü reçellik ondaaann gördüüümm vuruldum resmeen ama azcıcık işgüzarlık yaptım pembesinden pek hoşlaşmadım onu sarıyla değiştirdim 2 sarı 1 mint oldu reçellikleriimm ay yerım ben cicik minnoş çeyizciklerimiziii
günaydınn cicik bebeklerimmm
minikoo kuşuummm evet çok cici bunlarrr, güzel günlerde kullanın inşallah. önce baharatlık sanmıştım öyle 3 lü standda görünce. reçellikmiş :) bal seviyosanız birine bal, birine reçel koyarsınız pufingimm. ya da süs olarak dursun baksam doyarım ben bunlara
sevdicekle ben çaya şeker atmıyoruz ama şekerlik aldık birsürü :)) misafirlerimiz için. kahvaltıya misafirin gelirse 3 çeşit reçel koyarsın çok tatlıı bunlarrr lokumumm
Ay çok şeker ama bunlarrrr tam yemelik güle güle kullan tatlımhaftasonu ve yogunluk bı araya gıınce ıyıce sessızlenmıss bızım aşk topiiimiiz ciddeeennnnolsun her zaman beraberiz biiizz kalben ruheeennnn
Elisimmm mobilyalar da geliyomuş ohhh artık şeker mi şeker evin tamamlanacak inşallahBebecikler toptan yoğunuz ÇağloommDüğünler yaklaştıkça heyecanda yoğunlukta arttı İşlerde çok yoğun şirket asistan arayışı içinde üstüme bir ton yük bindi resmen Hemencik iyi bir arkadaş gelsedebaşlasa ne kadar mesut ve bahtiyar olacağım kusummmm mobilyalarımızda yavaştan yavaştan gelmeye başladı çok mutlu ben
selam kızcelerimmmmmmmm
askımsız gecen bi haftasonu daha valla...topik ıssız
bugun evim temizleniyoo benimmmmmpeki senin burada ne işin var derseniz kayınvalidem gerek yok gelmenize kızım biz baya kalabalıgız zaten esyalar geldkten sonra bir kat daha gecilcek o zaman gelirsiniz isterseniz işin gucun var yorulma bosa dedi
kadın falan tutmuslar... arkadasları falan da gelmiş baya kalabalık olduk zaten biz dedi ben de dun temizlik malzemeleri almıstım tonla resmen onlara da gerek yoktu biz alıcaktık zaten dedi neyse bari en azından onu yapmıs oldum
normalde bugun annemle ben gidicektik ama kayınvalidem resmen temizligi bari biz yapalım moduna girdi cok hevesi varmıs hayal ediomus hep bugunleri
sevinsem mi uzulsem mi bilemedim pek bu duruma ama neyse öle işte
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuslar
pastaaaaaaaaammmm evet ben de vardı onlardan ben fotileyemedim ama babiş kaldırmıstı hemencik kutuya kırılmasınlar diye
nihanımmm ne guzel sezonu acmısınız bugun buraya yeniden kıs geldi valla
ezgotummm kolay gelsin kusum simdidenn
daha once dişine kaplama yaptıran oldumu bebecanlaracılı oluyor mu? bir de hemen gittigimz gun yapılıomu yoksa bikac kez gitmek mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?