Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?

selam kızlar
okuyorum ama yazamıyorum yogunluktan tek tek ilgilencem sonra inş

ezgiye yazmak istedim
ben 4şubatta arkaşıma doğum günü hediyesi aldım
gitti gidiyordan 120 e aldım. garantisi falan hepside vardı. sevimliavm diye geçiyordu gitti gidiyordan
adam saolsun çok ilgilendi hediyeyi bi adrese faturayıda bana gönderdi
arkadaşım kullanmadı henüz. ama ben korkmaza güveniyorum
benm çeliklerde korkmaz

Son düzenleme:
teşekkür ederim peliminotam
berfo aynı setimi 120 ye aldın? ben ozaman güzel bir k... yemişim sanırım:26:

teşekkür ederim peliminotam
berfo aynı setimi 120 ye aldın? ben ozaman güzel bir k... yemişim sanırım:26:

canım bende şaşırdım okdar ucuza aldıgıma
hediye aldım die rabbim yardım etti herhalde dedim
arkaşım evlenio maddi durumu yok bi eskiğini kapatayım die aldım
evet aynısı canım
ALDIM yazmışsın bende alacam anladım onlar gittigidiyora bak dedim:S
şuan yok zaten 120 e baktım

sağol berfocum.aldım artık.ama olsun gelince içime sinsin o yeter bana

naposunuz kuzucanlarrr :)
isten kactim kk ya geldim

Ballı lokma tatlılarıımmmm ben geldiim.

Hepinizi çok çok özledim.Mevsim değişikliğinden midir nedir,dökülüyorum resmen. Tır çarpsa bu kadar kötü olmam herhalde.

Kestanemmm ne kınalığına ne tacına yorum yapabildim. Kusura bakma kuşum durumları biliyorsun. Kınalığın da nişanlığın gibi gayet şık ve sade olmuş,sana da çok yakışacak ki. Tacın da çok yakışacak kuzummm. Ben de ilerde Muhteşem Yüzyıl'da Hatice Sultan'ın evlenirken giydiği elbiseyi istiyorum ki.

Tamam,ordan burun kıvırdığınızı görür gibiyim. Ama benim gibi 1400-1500 yıllarında yaşamak isteyen birine bunu çok görmeyin. Ne yapayım,içimdeki tarih ve Osmanlı sevgisine engel olamıyorum. Acaba bizim uşağı da Pargalı gibi giydirebilir miyim ki ?

Saklamayın,güldüğünüzü görüyorum buradan. Ne yapayım hayalim bu benim. Salonda macuncu amcalar olsun,çalgıcılar fes taksın. Değişik bir kına organizasyonu peşindeyim.

Çağlaaam. Dikkat edin kendinize,bol bol meyve yiyin kuzum,dirençsiz kalmayın.

Ezgimmm bayıldım kırmızı ciciklere. Mutfak eşyalarını kırmızı yapmak benim de hayalim. Aşk dolu mamalar pişir sevdiceğe.

Nejla daha sık gel kulağını çekecem bak. Berfoooo ifademi al bi ara.

Nurayım el işleri konusunda kazmayım,yardımcı olamiycim.

Pufumm nerelerde kiii ? :44::44: Dün de mesajlaştık onunla.

Ayy ne çok konuştum,hakkınızı helal edin.

Bebeekleriiimm sizi çoook özleedimmm kaba tabiirle hayvaan gibi yoğun ,stresli , gerim gerim geriiik günler yaşıyorum işleer felaket derece çoğaldı neye nası yetişcemizi bilmiyorum ama ciddi çok yoruluyoorum

Nuray lokumummm evceğziniz hayırlı olsuuunn aşkla huzur dolu oturun

Fındıkk kurdu berfoooo nisan aşk ayıdırr kendimden biliriim nişanınız şimdideeen hayırlıı olsuuunn

buguuuuuuuuuuuuuuumm! yaa senii çoooooooooook seviyoorum çok tatlısı seeenn

Akşam takla olmuşum yorgunluktaan

amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?

ezgotuuum bende coook begenıoruummm kendılerınııı cicik mamalar yaap bizi ağırlaa inş

Bugu aşk olsun beni unut böyle
Hem ben Hatice sultanın kıyafetini de izlediğimde pek beğenmiştim ki...
Bence çok hoş olur. Hele Osmanlı temalı bir kına gecesi süper süper süper ötesi olur. Bu fikir çalınır ama hee

Benim de bugün canım çok sıkkın kızlar ya, çok yıpranıyorum bu okulda.

buguuuuuuuuuuuuuuumm! yaa senii çoooooooooook seviyoorum çok tatlısı seeenn

Akşam takla olmuşum yorgunluktaan

Ben de seni çok seviyorum pufummm.

Yemin ediyorum artık canımın sıkılmaktan can olacak tarafı kalmadı. Yavrum valla kafam bi milyon kusura bakma. Çal anam çal,çalan çalsın,bu gidişle çılgın bakire olarak geçecem tarihe.:90::90: Sinirim çeneme vurdu yeminlen.

Merveeeeee canımmm ay inşallah senin de olur öyle bir kınalığın inşallah. Ya canım moralim o kadar bozuk ki sen de kpss ye çalışıyorsun inşallah atanırsın ama nolur ii bir okul seç yaa bak ben kml ye geldim noldu müdür çağırdı bi güzel uyardı kibarca çok zor soruyormuşum çocukların seviyesine inmeliymişim halbuki bunlar 10. ve 9.sınıf hala daha simple present ve my name is... görüyorlar ve buna bile zor diyorlar artık sadece one, two,three öğreteceksin. Alttan alta aynen şunu dedi 60% 2 düşse bu büyük başarı öğrenmeleri önemli değil, moralim eksilerde offff ya benimki bi mezun olsa iş bulsa ben de onun gittiği yerde direk okutmanlığa geçece ya olmuyo böyleeeeeee

Bugum benimle bu konuda yarışa var mısın
Kim geçecek tarihe acep yaa...
Hayırlısıyla bi iş olsun da of öncelik o, içim şişti bugün yine ağlamaktan, bu kaçıncı kapı yüzümüze kapanan.
Senle ben buranın asırlık bekarları olarak kalıcaz bak diyim

Nejlacım ya bu kadar olur aynı şey bizde de var, demek hepsi aynı.
Benim sınıfların da başarı oranı düşükmüş. Çocuk okuma yazmayı bilmiyor doğru düzgün nasıl gelmiş liseye.
Bıktım daha bir yılda mebten, gerçekten gittikçe kalitesizleşiyor, ancak evraklarla uğraşsın ve uğraştırsın onlar.
Çocuk öğrenmiş miiii öğrenmemiş miiiii.....Amaan konuşmıycam zati canım sıkkın.

Son düzenleme:
Tatlım ya bak biz uğraşıyoruz bişiler olsun diye sıkıyoruz öğrencileri ama bu da suç önemli olan şuymuş canım karnede 2 olsun yeter. Ya bi kere bile öğrencilere suç bulmuyorlar tamam temelleri yok eee ben veriyorum işte temeli yine yapamıyorlar çünkü çalışmıyorlar ay walla her yer aynı canım ya kısacası şu " öğretmeyeceksin öğretiyor gibi yapacaksın çünkü öğrenemezler" dediler bana.

Yok artık yaa aleni bi de böyle mi dediler?Kesinlikle her şey öğretmenin suçu olarak algılanıyor.

Yaaaa canım aynen öyle ben boşuna çabalıyormuşum 2 düşmesi yetermiş senin noldu okulda senin de canını sıkmışlar

Evet biz boşa çabalıyoruz canım sık sık bunu görüyorum. Ne öğrenci kıymet biliyor ne idareci...Daha çok azar işitiyoruz.Benim de başımda bir sürü yarışma var, program var ve yaptıklarım hiç takdir görmüyor.En azından bir teşekkür edilse ya da eleştirilmese ama yok. Öğrencilerin de saygısı yok, isteği,azmi yok. Tek başımıza savaşıyoruz.

Hellööööness, ben geldimm aşk kokulularıııııımmm

Peki ben seni yersem ve senin uşağa bir lokmacık bile bırakmazsam nolur ki? :26:

Yavrum benim ölürüm sanaaaaa

Çok sağ ol mervemmm

Ben senin konseptini de çok sevdim kiiiii
Çok da güzel olur bence

otantik ooh miis

Benimki de osmanlı ve tarihsel şeyleri çok seviyo, ben daha çok tini mini hanımlar gibiyim Sanırım kınamda hakim renk mor olcak Ohh parayı da çekermiş mor Krem rengi ve mordan süslücem evi zaten boyle incik cincik şeylerle ugrasabileyim diye bıraktım işi. ince eleyip sık dokucam
Biraz daha araştırayım bakayım

Nejlacannn ve nihanııımmm noluyo size bakıyım? Ne o umutsuzluk falan... Yapmayın lütfen Görmezden gelin... Biliyorum zor! Bende yaşadım öğretmen olmasam da bir takım sorunlar. Ama inanın şu dünyada herşey gelip geçici, güzel yönlerini görüp mutlu olmaya bakın. Mesela ne güzel öğretmen olmuşsunuz bir sürü çocuk yetiştirip eğitiyorsunuz çok gurur verici bişey bu. Şahsen ben ingilizce ve türkçe öğretmenlerimi çok sevmişimdir.
İngilizce öğretmenimle hala görüşürüm mesela, hatta nişan tebriğine anneme gelmişti. Yeri çok ayrıdır bende, üstelik ben eşit ağırlıkçıydım.

Velhasıl kelam boyle işte :) Üzülmeyin bebeklerim, herşey yoluna girer inşallah tez zamanda.

Bi de ben bu şarkıya ayılıyorum, bayılıyorum, çok mu çok seviyoruuuummm

[video=youtube;a4BHC96QRB4]http://www.youtube.com/watch?v=a4BHC96QRB4[/video]

ezgotuuum bende coook begenıoruummm kendılerınııı cicik mamalar yaap bizi ağırlaa inş

ağırlamazmıyımm hiiçç başımın üstünde yerinizz varr.çoktan yaptım bile ben sizi ağırlamanın planını sen naber yaa pufitom benim

bugum bugum ben senin konsepti çok sevdim kii bende öyle hayaller içerisindeyim ama ben hürrem sultan olma peşindeyim
günaydın bebişler

selam kızlar bugun okuduklarımı dün okuduklarımı inş atlamadan bir özet geçerimmm

çağlaa: biz nezaman tanışcaz damat beyin elbisesiyle

pelin : nekadar mutlusun en güzel inş sen topiğimiz ugurlu gelini ve şanslı gelini olursun sonra şansın bizim üstümüzede gelsin

nazlı: çirkin kurbağa pır gittin pır gittin futurafınızı gördüm faceden pelotla. hiç kıskanmadımki bikerem sadece şuraya sıkışırdım pelotun sigarasından bi kereceik içerdim die geçti içimden

elis : yahu maildede yazdım burada yazayım 5 gün ne demek şaka gibi bize dua ettttt

nuray : senn düğnü nezamandı ben unutkan bir insanımda sen nerde oturcan evlenince:) eşyalarınıza baktınızmı. hayırlı ugurlu olsun yeni eviniz

lavin : benm nişan çok karışık olcak sanırım kaynanam nişan kıyafetini memlekettemi alıp götürsek demiş ama hani tamamen iyi niyetinden:) x manda olmaz bizimki süslü biraz begenmez demiş
sollama beni tamammı

ezgi : senin topiğin varmı yahu tanıştırsana beni

merve: hatice sultanın tek güzel oldugu kare sanırım bende onu çok begeniyorum hayallerini yapabiliyosan yap tabiki. ama mesela ben anlatıklarını mümkün değil yapamam düşün nişanımda kurabiye bile yaptırtamıyorum. insanlar tuaf bakar die çekirdek ailem deilde büyük ailem tuaf insanlar

nihan: sen ne okuyosun bölüm olarak türkçeydi dımı. kim o canını sıkın göster bakim nazlı ablana

Nejlametu: sen öğretmenmsin kuzum. hemde kötü öğretmensin sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…