- Emoji Skoru
- 13.422
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #3.601
amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?
teşekkür ederim peliminotam
berfo aynı setimi 120 ye aldın? ben ozaman güzel bir k... yemişim sanırım:26:
Ballı lokma tatlılarıımmmm ben geldiim.
Hepinizi çok çok özledim.Mevsim değişikliğinden midir nedir,dökülüyorum resmen.Tır çarpsa bu kadar kötü olmam herhalde.
Kestanemmm ne kınalığına ne tacına yorum yapabildim.Kusura bakma kuşum durumları biliyorsun. Kınalığın da nişanlığın gibi gayet şık ve sade olmuş,sana da çok yakışacak ki. Tacın da çok yakışacak kuzummm. Ben de ilerde Muhteşem Yüzyıl'da Hatice Sultan'ın evlenirken giydiği elbiseyi istiyorum ki.
Eki Görüntüle 669005
Tamam,ordan burun kıvırdığınızı görür gibiyim.Ama benim gibi 1400-1500 yıllarında yaşamak isteyen birine bunu çok görmeyin. Ne yapayım,içimdeki tarih ve Osmanlı sevgisine engel olamıyorum. Acaba bizim uşağı da Pargalı gibi giydirebilir miyim ki ?
Eki Görüntüle 669006
Saklamayın,güldüğünüzü görüyorum buradan.Ne yapayım hayalim bu benim. Salonda macuncu amcalar olsun,çalgıcılar fes taksın. Değişik bir kına organizasyonu peşindeyim.
Çağlaaam.Dikkat edin kendinize,bol bol meyve yiyin kuzum,dirençsiz kalmayın.
Ezgimmm bayıldım kırmızı ciciklere.Mutfak eşyalarını kırmızı yapmak benim de hayalim. Aşk dolu mamalar pişir sevdiceğe.
Nejla daha sık gel kulağını çekecem bak.Berfoooo ifademi al bi ara.
Nurayım el işleri konusunda kazmayım,yardımcı olamiycim.
Pufumm nerelerde kiii ? :44::44: Dün de mesajlaştık onunla.
Ayy ne çok konuştum,hakkınızı helal edin.
amin çağlotum inşallahh
kızlar bu arada markafoniden korkmazın seramik tencere setini aldım. 165 tl.
nette korkmazn seramiği için güzel yorumlar okudum sizin bilginiz varmı?
buguuuuuuuuuuuuuuumm! yaa senii çoooooooooook seviyoorum çok tatlısı seeenn
Akşam takla olmuşum yorgunluktaan
Bugu aşk olsun beni unut böyle
Hem ben Hatice sultanın kıyafetini de izlediğimde pek beğenmiştim ki...
Bence çok hoş olur. Hele Osmanlı temalı bir kına gecesi süper süper süper ötesi olur. Bu fikir çalınır ama hee
Benim de bugün canım çok sıkkın kızlar ya, çok yıpranıyorum bu okulda.
Ballı lokma tatlılarıımmmm ben geldiim.
Hepinizi çok çok özledim.Mevsim değişikliğinden midir nedir,dökülüyorum resmen.Tır çarpsa bu kadar kötü olmam herhalde.
Kestanemmm ne kınalığına ne tacına yorum yapabildim.Kusura bakma kuşum durumları biliyorsun. Kınalığın da nişanlığın gibi gayet şık ve sade olmuş,sana da çok yakışacak ki. Tacın da çok yakışacak kuzummm. Ben de ilerde Muhteşem Yüzyıl'da Hatice Sultan'ın evlenirken giydiği elbiseyi istiyorum ki.
Eki Görüntüle 669005
Tamam,ordan burun kıvırdığınızı görür gibiyim.Ama benim gibi 1400-1500 yıllarında yaşamak isteyen birine bunu çok görmeyin. Ne yapayım,içimdeki tarih ve Osmanlı sevgisine engel olamıyorum. Acaba bizim uşağı da Pargalı gibi giydirebilir miyim ki ?
Eki Görüntüle 669006
Saklamayın,güldüğünüzü görüyorum buradan.Ne yapayım hayalim bu benim. Salonda macuncu amcalar olsun,çalgıcılar fes taksın. Değişik bir kına organizasyonu peşindeyim.
Ezgimmm bayıldım kırmızı ciciklere.Mutfak eşyalarını kırmızı yapmak benim de hayalim. Aşk dolu mamalar pişir sevdiceğe.
Tatlım ya bak biz uğraşıyoruz bişiler olsun diye sıkıyoruz öğrencileri ama bu da suç önemli olan şuymuş canım karnede 2 olsun yeter. Ya bi kere bile öğrencilere suç bulmuyorlar tamam temelleri yok eee ben veriyorum işte temeli yine yapamıyorlar çünkü çalışmıyorlar ay walla her yer aynı canım ya kısacası şu " öğretmeyeceksin öğretiyor gibi yapacaksın çünkü öğrenemezler" dediler bana.
Yok artık yaa aleni bi de böyle mi dediler?Kesinlikle her şey öğretmenin suçu olarak algılanıyor.
Yaaaa canım aynen öyle ben boşuna çabalıyormuşum 2 düşmesi yetermiş senin noldu okulda senin de canını sıkmışlar
Peki ben seni yersem ve senin uşağa bir lokmacık bile bırakmazsam nolur ki? :26:Ballı lokma tatlılarıımmmm ben geldiim.
Eki Görüntüle 669005
Eki Görüntüle 669006
ezgotuuum bende coook begenıoruummm kendılerınıııcicik mamalar yaap bizi ağırlaa inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?