Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

güldenimmm tarihiniz hayırlı olsun kusummmmm

sizin de kosturmacalarınız hayırlı olsun bebekler...

zira bende de fazlasıyla mevcut... oyle bir yamuldum ki vucudumda isyan etmeyen tek bir yer yok...

ona bak buna bak sunu sec bunu sec amaaaan deliriciiiimmmm

böğürtlenimi damat yaptık sonunda haftasonu beymen den aldık damatlıgını

o da carptı tabi beni... yarabbiiim bi insanı bu kadar mı damatlık giysin diye yaratır magazadaki herkes basına üsüstü kocisiminnn manken gibi tasıdınız valla diye totişini kaşı aşkımmm totoişiniii dedimmm ben de elemterefiş kem gözlere şiş

klasik smokin takım aldık... saten yakalı dugmeli ceket pantolon, kemer, ayakkabı, çorap, ata yaka gomlek, papyon ve belcagızına da kusak aldık

herbiseyi tas tamam süpermaniminnnn

Sağ ol canım hepimize Allah yardım etsin.Benim de ailmle aramda çook var.
Çok mutlu olun inşallah. evet hepimiz kavuşalım

Güldeeen tarih belirlenmiş hayırlı olsun çok güzel bir gün seçmişsiniz bence
Nişan kıyafeti de gerçekten kapalılar için daha da büyük sıkıntı ya incikli boncuklu saçma sapan şeyler var ya da hiç yok.
Olanlar da çok pahalı zaten

Çağloşuum hayırlı olsun eniştenin damatlığı...
Yaaa ben de istiyoruum paşamı öyle görmeyi.

Hayırlı olsun damatlığınız kuşum

Çağla'mmm canım çok teşekkür ederimm..
Enişteminde damatlığı hayırlıı olsunn..

sağolun kuzularımm benimmmm

nihanım görürsün tabiki deee gelicek o günler zamanı gelince sen de görceksin bizim için de hayaldi hep bunlar şimdi gercek oldu sonra sıramızı size vericez

limonatam elisom nurayım pufum nerelerdeler bakimmmmm

limonatam hala donmedi mi yuvasınaaa

Birileri beni merak etmese de sormasa da Çağla hanımcım hayırlı olsun damatlığınız

Öncelikle maşallah diyeyim. Kuşaklara bayılıyorum,mükemmel duruyor.

Kırmızılı yere bayıldım.

Çağlacımmm tatlım damatlığınız hayırlı olsun ohhh ne güzel herşey yavaş yavş hazır oluyor

Elisimmmm bi tanemm ohhh kolilerde hazır artık bir an evvel yerlerini alsınlar zamanı geldi

selam gelinciklerimmm :112:

nisan ayı çok yoğun geçecek topiciğimizde desenize.. güldenim, lavinim, berfinim nişanlanıcak
elbiseler bakıcaz, yüzükler seçicez
gülden kuşum düğün tarihiniz tekrar hayırlı olsunnn

pufumun peliniyle çok mutlu fotoğraflarınıı gördüm gördüm maşallah kuzularıma dedimmm ve sevdim siziii
pelomm yuvana hoşgeldinnnn anlat bakalımmm söz sende, topladın mı istanbuluuuuu

çağlamikimmm, prensesimm eniştenin damatlığı hayırlı olsunnn insan nasıl bi başka oluyo dimiii dimi, ben de erimiştim aşkıcığımı öyle görünceee.. smokin severlerdenim ben de, bu smokini sen giy diye dikmişler demiştimm

mervemmm nasılsın kuşumm?
yağmurcum sen nasılsın?

kuzularımmm, biz haftasonu ev'lendikkkkkkkk evimizi tuttuk yaniii..
yok böyle bi duygu, böyle bi aşk evime aşık oldum bi andaaa. içim kaynadı sıcacık yuvamıza, hemde sadece videosundan herşeyi yerleştirdim kafamda. canım evimm. hem bütçemize göre hem de isteklerimize göre olduu

Home sweet home desene.:118::118::118: Hayırlı uğurlu olsun kuşum,aşklı günlerde oturun inşallah.

Hemen mail geçiyorum lokumum.

Nurayım,sağol kuşum gördüğüm kadarıyla sen süpersin evinize de size de
Peliiincim,hoşgeldin sende
Güldenim,hayırlı olsun tarihiniz cnm

Sağ olun kızçeleriiim... Dualarınız kabul olsun inşallah.
Bugün böyle boynum bükük gibi yaa..işte herkes eşinden, evlilikten filan bahsediyor, kalakalıyorum bazen, evlerimize giderken onlar oh eve, eşime gidicem diyor ben yine yalnızlık vakti diyorum Elbette herkes mutlu olsun, kimsenin mutluluğunda değil gözüm de işte canım sıkıldı böyle

Nurayım hayırlı olsun eviniz canım, hemen yerleşmiş zihnin de ne güzel bir andır o maşallah

Home sweet home desene.:118::118::118: Hayırlı uğurlu olsun kuşum,aşklı günlerde oturun inşallah.

Hemen mail geçiyorum lokumum.
amin buguşum teşekkür ederimm

Nurayım,sağol kuşum gördüğüm kadarıyla sen süpersin evinize de size de
Peliiincim,hoşgeldin sende
Güldenim,hayırlı olsun tarihiniz cnm
teşekkür ederim yağmurcumm

nihanım teşekkür ederim.
elbette gözün olduğundan hissetmiyorsun böyle. oy bide açıklamış. anlıyoruz ki biz söylemek istediklerini... ben de uzağım sevdiğime. etrafımda sevdiğiyle, nişanlısıyla, eşiyle gezen, vakit geçiren çiftleri gördükçe benim de içim gidiyo. en basit şeylere bile hasret duymak ne demek iyi biliyorum. onları gördükçe ne kadar şanslılar acaba şu anın değerini biliyorlar mı diye geçirdiğim bile oluyo. biz birlikte bir kaç saat geçirebilmek için ayları sayıyoruz.
sonumuz iyi olsun nihanım. sonunda 'her mutlu aşığın sonunu' yaşayalım. mutlu bir masala başlayalım

Ah canım ya biz de inşallah mutlu olacağınız kızçeler gibi birazcık sabır inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…