Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

oyyy yerimmmmmmmmmm

ben de seni özledim melegimmmmmmmmmmmmmmm bissürü öpücükk

evcagızlarımızda tüten cayların kokusunu simdiden alabiliorummm mmmmm bekleyin bizi ev partileriii

oooyy (çay bunlar )
hadi artık gelsin o günler :118:
öpücüklerini yerimmmm seninnn

:18::18::18::18::18: acayip stresliyimmm:18::18:

dün akşam x man bize geldi. pc de işi vardı başvuru falan.. neyse onu yaptık yemek çay derken saat 10 oldu. x man ben içeri geçeyim dayım görmesin beni dedi.. utandı hani. odaya geçti. annem gitti yanına burda kalman doğru olmaz demiş:18::18::18: çocugu kovdu evden resmen annemde utandı ama yapmamız lazımdı dedi:18::18:
şimdide bana trip atıyo annen nie öyley aptı diye

dayım işte gitmeden yüzük alsın öyle gitsin demiş:18:

herkes bana nişan düğünü sormaya başladı. ay ne bileyim ben

annem anneannem babam kardeşlerim yengelerim amcamlar herkes bişey soruyor.
en son gidip ona sorun bilmiyorum dedim:18::18:

ablamda aramış ne giycen diyor. bide bu var dımı:18::18:

acayip stresliyim çekilin uleynnn

Son düzenleme:

amin amin amnn birsürü aminnn
bende mutlu oldum ama aileler için içine girince mutluluguma azcık minicik gölge düştü

Selam hatuncuklar

Berfin dün salladı salladı buraları şimdi inzivaya çekildi,bugün çok sessiziz

benimi çağırdın ohh hayat sana güzel. dizmişsin english homeden mutfagını

Yavrum benim kafam karıştı yaa,ne yüzüğü alması ki?

Daha ailesiyle falan fıstık size gelmesi gerekmiyor mu?

Hem annene hak verdim, artık biliniyor durum,tam olarak nişanlı da değilsiniz hoş olmayabilir,o da alışacaktır ömür boyu trip yapacak değil ya.

gelsin nurayımmmmmmm gelsin valla cıldırıcımmm gecmiyor gunler gecmiyorrrr bole sabırsız olunca ben simdiden boleysem sanırım ev sekillenmeye basladıktan sonraki zaamanı hiç geciremicem

berfom annen haklı bir bakıma lavinime katılıorum nisanlı degilsiniz henuz o yuzden yanlıs kacabilir diye dusunmus nasıl bir dille soledi bilemem ama sonucta kotu niyet yok bosuna alınmasın o xman

hepicigi yetişir merak etmeeee hiç takma kafana ve bence eger karsındakinden de eminsen hiç uzatma bu nisan soz dugun olaylarını maddi anlamdada gucluk cıkmıcaksa tabii... inan ne kadar uzarsa aileler o kadar salca oluyor hayırlı iş uzatılmaya gelmez lafı ordan

tabi beklenmesi gereken durum vardır mecbur ama ole ole bi durumunuz yoksa sende karsındakinden eminsen hiç uzatmayın derim aralarını

berfoo, x man ailesine haber vermiş mi?

x man şuna kızdı. biyere davetlyidi. ama ben gel dedim bize internet var başvurunu yapalım dedim. oda o yüzden o davete gitmedi. annemdende izin almıştım. hani saat 10oldu o şekilde git demesi bence hoş olmadı hani ozaman ilkten eve almsaydı hiç

o ailesine söylemiş. ailesine şimdi söyledi. ben gelince söylemesini istemedim. olmayabilirdi sonuçta..

annem çok paniklemiş. yüzük diyor isteme diyor.

en son aradım kızdım anneme:18: az bi dur dedim zamanla olcak şeyler dedim.. ailesi gelmeden yüzükmü takılır dedim:26:
yani böyle işte annemde haklısın panikledim dedi

uzatmamaktayım yanayim. biz x manla telefonda çok ii iletişim yapamıyoruz. o yüzden ankara bura bakalım nasl yapcaz

Son düzenleme:

Onun açısından bakılınca evet kırılabilir,kızabilir de. Aslında sen söyleseydin 'akşamını bizde geçir ama artık kalamazsın' şeklinde o da buna hazırlardı kendini. Ama bilmeyince ve annen dile gitirince onun açısından hoş olmamış ama zamanla geçecektir, olur böyle şeyler alışacaktır o da.

Annen de kabul etti yok yere telaş ettiğini bu da halloldu diye bakıyorum

Onun ailesi nerede bilmiyorum, ama ha diyince gelinmeyebilir ne bileyim öğrenci kardeşi vardır örneğin zamanı ayarlamak gerekiyor öncesinde o zaman.

Benim de ilk sevgilim geldiğinde annem hemen nişan olacak zannetmişti, beni sıkıştırıp sıkıştırıp durdu ben de yok yere arada kalıp yıprandım, sevgilime patladım sonradan sakinleşince şimdi her şey düzene girdi.

Demem o ki kimsenin seni strese sokmasına izin verme kuşum

annikoyu yerim yaaaa

senin anniş bayaa paniklemiş kusummm benimkide cok paniktir ama bu isteme muhabbetlerini agırdan almak icin elinden ne gelirse yapmıstı

butun evi tadilat yaptırdı yazı oyalarak gecirdi resmen ama sonunda nihai sonuctan kacamadı plancı anne

berfom ailesi nerde uzaktalar mmı? sanırım sizin akrabalar tanısıodu zaten, ailesi gelsin oturulup konusulur arkasından da yuzugunuz takılır zati

buyk nisan dusunuyomusun yoksa benim gibi kolaycı mı olcaksın

Ben geldim kizlar... fakat yatak dosek yatiyorum sifayi kapmisim sanirim. Sabah kayinannim aradi ogrenmis hasta oldugumu geldi doktora goturdu beni, Allah razi olsun
Askim da ogle arasinda gozlerimi bi actim yanimdaaa bi de bana diokiii kesanda papatya yok askim basucuna koymayaa
Su hasta halimle yemeyyim de napim?

Gecmisi okuyamadm biraz guc toplayip pc yi acicam birazdan

Opuyorum hepinizi

ben büyük nişan düşünmüyorum. ama malesef bizim aile geniş. insanları çağırmasak bile gelcekler muhtemelen ablamkinde öyle oldu

akrabam. babam onun dayısı olur. 2 .dereceden işte.. gelebilmeleri mümkün deil. aslında bunu annemde biliyor işte ama o an düşünemedi herhalde..
memlekette onun ailesi.. doğudalar.. babası rahatsız bide onun. böbrek hastası. hani babası hafta 2 3 kez diyalize giriyor. bide engelli bir kardeşi var mış.:26: ben görmedim hiç. sağır ve dilsiz down sendromuymuş.. hani biz x manla konuşusunca size nezaman uygun olursa dedim..

x man bizde kalcaktı annemle öyle konuştuk. hatta kaç gündür aynı gömleği giyiyor. akşam yıkıyalımda sabah giysin dedim. ayıp olur mu anne dedim. annemde olur öyle yapalım. yıkarız ütüleriz dedi. hani son anda sadece 2dk gelişti herşey ben anlamadımki

Son düzenleme:
çok geçmiş olsunnn pelooommmm allahım bir an önce şifa versin

berfocum, babasının ve kardeşinin durumuna çok üzüldüm. allah yardımcıları olsun.
belki babası gelemez bu durumda, yazık ya amcasını dayısını falan gönderirler bi büyük olarak.

pelibebegim gecmişler olsunnn bu ara herkes hastaaa yolda izde bahar mevsimi malum dikkat edin kendinize kuzularımmmmm

masallah kayınnannikoyaaa yaaa sahalarda bole kayınannişer gormek istiyoruz işte

berfommm cok uzuldum yaa ailesine Allah sifalar versin insallah.... kimbilir ne üzülüodur o da bu durumlara sen o ailenin ısıgı ve sansı olursun dilerim...

ooo gelcek olan cok varsa o zaman ev sizi paklamaz gerci bizim de ole oldu duyan geldi baya kalabalıktık sıgmadık resmen ki bir o kadar da gelemeyen oldu ve kustuler dugune artık dedik biz de dugunme kimse gelmezmiş simdi siz bizi cagırmadınız nisana diye

ben babasını kardeşini duyunca çok üzüldüm.. hadi bu bana beni çok kötü hissetirdi. kendime güveniyorum. bu konuda onlara destek olcagıma inanıyorum. mesela x man bi kaç ay sonra babamı hastaye yatırcaz tedavi için sen durursun yanında olmadı dedi. yani hani sürekli yanında olcagıma inanması sevindirdi beni. annesi duramaz diğer kardeşleride..

canım ben çok kalabalık istemiyorum. evet dışarda nişan yaparsam babam istemez zaten.. belkide o yüzden bende istemiyorum.. hatta ben kına gecesini dışarda olur diyordum hep. x mandan öncede.. babam mesela ne der acaba bilemiyorum:S

bizim aile çocuk olarak kalabalık
büyük amcam : 3 çocugu var
1amcamın : 3 çocucgu
bi amcamın 4 çocugu
bi amcamın : 3 çocogu
kuzenim: 3 çocugu
bi kuzenimin 1 çocugu
dayımın : 2 çocugu
diğer dayım: 3çocugu

bunlar sadece 1.derecelerden düşünün bide 2.derecedeler var. ki onlarda gelmek isteyecek.
bizim evin salonuda kocamandı. bizde onu 2 ay oldu ayırdık. bi oda bide salon yaptık

Son düzenleme:

pelinn canım senmi geldin hoşgeldni nasılsnnn:)

mail gönderdim kızçeler

yorumlarınzı bekliyorum. hem yorum hemde öneri..

Aşklarım ben geldimm

Berfiiiincann inanmıyorum nişanlanıyormuşsun! Nasıl sevindiğimi anlatamam, dualarım kabul olmuş demek. İnşallah hepiniz için ettiğim tüm dualar kabul bebeklerim
Bir de berfik ben xman'ı ve soylediklerini aybike benzettim. dobra insanlardan korkmam ki benimde ilk etapta mantıkla başlamıştı herşey, sonra beni kendine aşık etti İyi ki de etmiş
Sizde hayal kırıklığı ya da üzüntü görmüyorum hiç. Tıpkı bizde olduğu gibi... Temelde saygı olursa herşey oluyor...

Ve kızlar... İzmir havası bize yaramadı sanırım. Orda hava fena iyiydi. 20-25 derece arasını gördüm :) Babetlerle, mini mini şortlarla, etekleriyle gezen izmir hatunlarına bir kez daha bayıldım ancak çizmeyle gezen ben neden hasta oldum çözemedim

Bünye soğuğa alışmış, sıcak çarptı galiba

Dün bir sürü yer gezdik. Baştan çok fiyaskoydu. Hatta fiyasko ötesi. Hani bana para vericekler üstüne yine giymem dediğim tarzda. umudumuzu kaybetmiştik aybikle. hatta nasıl yaparız diye plan kurmaya başlamıştık. onumuzdeki hafta istanbula gelicem ben. bi güzel kadıköy çıkarması yapar bulurum diyordum
Taa ki türkiyenin ilk ve tek gelinlik fabrikasına girene dek.

Figen hanım diye biri yardımcı oldu bize. Öyle tatlı bi kadındı ki. bu işe yıllarını vermiş ve 21 yıldır o firmada calısıyormus, dile kolay... seni ayakta görmek istiyorum dedi bana, o sırada kahvelerimizi içiyorduk. Ayağa kalktım ve direk hayalimde yatan gelinliği anlatmaya başladı bana şok olduk

Üst kata çıktık ve gelinlikleri incelemeye başladık. bu işte gerçekten profesyonel olduklarına inanıyorum. bir gelinlik denedim, direk onun üzerinden yürüdük modelde de zaten

Böyle işte kuzularım

Gelinlik meselesini hallettik şükürler olsun

Gelinliğimi ve üzerinde yapılacak değişiklikleri mailde göndericem sizlere :)

oy sıcakçarpmış kuşumuu. hemen iyileşsinn
hayalindeki gelinlikle karşılaşmana çok sevindiiiimmmm pelolipopum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…