- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.961
oyyyyerimmmmmmmmmm
ben de seni özledim melegimmmmmmmmmmmmmmm bissürü öpücükk
evcagızlarımızda tüten cayların kokusunu simdiden alabiliorummm mmmmmbekleyin bizi ev partileriii
kızaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
bildiğin deliriiyooruuummmm şuaaaaaaaaaan mutlulukktaaan fındıııııııııııııııııkkkkkkkkkkkk
Allah'ım utandırmasınnn aşkk dolu oluuuunn heeep sevgınız, saygınııız aslaaaaaaa bitmesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnarkandaann gelin olmuşş gidiyorsuuunnn banaa veda ediiyooorsuuunnn çalıcaaam ay uf cok mutluu olduuum beeennn :13:
bu arada peloot halaa izmirdee gelinliğinii aldıııııı sabah beri çok dolastılar tamm umudu kalmamıstıkı rüyaa gibi bi gelinliik bulduuuu
Selam hatuncuklar
Berfin dün salladı salladı buraları şimdi inzivaya çekildi,bugün çok sessiziz
Yavrum benim kafam karıştı yaa,ne yüzüğü alması ki?:18::18::18::18::18: acayip stresliyimmm:18::18:
dün akşam x man bize geldi. pc de işi vardı başvuru falan.. neyse onu yaptık yemek çay derken saat 10 oldu. x man ben içeri geçeyim dayım görmesin beni dedi.. utandı hani. odaya geçti. annem gitti yanına burda kalman doğru olmaz demiş:18::18::18: çocugu kovdu evden resmenannemde utandı ama yapmamız lazımdı dedi:18::18:
şimdide bana trip atıyo annen nie öyley aptı diye
dayım işte gitmeden yüzük alsın öyle gitsin demiş:18:
herkes bana nişan düğünü sormaya başladı. ay ne bileyim ben
annem anneannem babam kardeşlerim yengelerim amcamlar herkes bişey soruyor.
en son gidip ona sorun bilmiyorum dedim:18::18:
ablamda aramış ne giycen diyor. bide bu var dımı:18::18:
acayip stresliyimçekilin uleynnn
Yavrum benim kafam karıştı yaa,ne yüzüğü alması ki?
Daha ailesiyle falan fıstık size gelmesi gerekmiyor mu?
Hem annene hak verdim, artık biliniyor durum,tam olarak nişanlı da değilsiniz hoş olmayabilir,o da alışacaktır ömür boyu trip yapacak değil ya.
gelsin nurayımmmmmmm gelsin valla cıldırıcımmm gecmiyor gunler gecmiyorrrr bole sabırsız oluncaben simdiden boleysem sanırım ev sekillenmeye basladıktan sonraki zaamanı hiç geciremicem
berfom annen haklı bir bakıma lavinime katılıorum nisanlı degilsiniz henuz o yuzden yanlıs kacabilir diye dusunmus nasıl bir dille soledi bilemem ama sonucta kotu niyet yok bosuna alınmasın o xman
hepicigi yetişir merak etmeeee hiç takma kafana ve bence eger karsındakinden de eminsen hiç uzatma bu nisan soz dugun olaylarını maddi anlamdada gucluk cıkmıcaksa tabii... inan ne kadar uzarsa aileler o kadar salca oluyor hayırlı iş uzatılmaya gelmez lafı ordan
tabi beklenmesi gereken durum vardır mecbur ama ole ole bi durumunuz yoksa sende karsındakinden eminsen hiç uzatmayın derim aralarını
berfoo, x man ailesine haber vermiş mi?
x man şuna kızdı. biyere davetlyidi. ama ben gel dedim bize internet var başvurunu yapalım dedim. oda o yüzden o davete gitmedi. annemdende izin almıştım. hani saat 10oldu o şekilde git demesi bence hoş olmadıhani ozaman ilkten eve almsaydı hiç
o ailesine söylemiş. ailesine şimdi söyledi. ben gelince söylemesini istemedim. olmayabilirdi sonuçta..
annem çok paniklemiş. yüzük diyor isteme diyor.
en son aradım kızdım anneme:18: az bi dur dedim zamanla olcak şeyler dedim.. ailesi gelmeden yüzükmü takılır dedim:26:
yani böyle işteannemde haklısın panikledim dedi
annikoyu yerim yaaaa
senin anniş bayaa paniklemiş kusummm benimkide cok paniktir ama bu isteme muhabbetlerini agırdan almak icin elinden ne gelirse yapmıstı
butun evi tadilat yaptırdı yazı oyalarak gecirdi resmen ama sonunda nihai sonuctan kacamadıplancı anne
berfom ailesi nerde uzaktalar mmı? sanırım sizin akrabalar tanısıodu zaten, ailesi gelsin oturulup konusulur arkasından da yuzugunuz takılır zati
buyk nisan dusunuyomusun yoksa benim gibi kolaycı mı olcaksın
Onun açısından bakılınca evet kırılabilir,kızabilir de. Aslında sen söyleseydin 'akşamını bizde geçir ama artık kalamazsın' şeklinde o da buna hazırlardı kendini. Ama bilmeyince ve annen dile gitirince onun açısından hoş olmamış ama zamanla geçecektir, olur böyle şeyler alışacaktır o da.
Annen de kabul etti yok yere telaş ettiğini bu da halloldu diye bakıyorum
Onun ailesi nerede bilmiyorum, ama ha diyince gelinmeyebilir ne bileyim öğrenci kardeşi vardır örneğin zamanı ayarlamak gerekiyor öncesinde o zaman.
Benim de ilk sevgilim geldiğinde annem hemen nişan olacak zannetmişti, beni sıkıştırıp sıkıştırıp durdu ben de yok yere arada kalıp yıprandım, sevgilime patladım sonradan sakinleşince şimdi her şey düzene girdi.
Demem o ki kimsenin seni strese sokmasına izin verme kuşum
çok geçmiş olsunnn pelooommmmBen geldim kizlar... fakat yatak dosek yatiyorumsifayi kapmisim sanirim. Sabah kayinannim aradi ogrenmis hasta oldugumu geldi doktora goturdu beni, Allah razi olsun
Askim da ogle arasinda gozlerimi bi actim yanimdaaabi de bana diokiii kesanda papatya yok askim basucuna koymayaa
Su hasta halimle yemeyyim de napim?
Gecmisi okuyamadm biraz guc toplayip pc yi acicam birazdan
Opuyorum hepinizi
berfocum, babasının ve kardeşinin durumuna çok üzüldüm. allah yardımcıları olsun.ben büyük nişan düşünmüyorum. ama malesef bizim aile geniş. insanları çağırmasak bile gelcekler muhtemelenablamkinde öyle oldu
akrabam. babam onun dayısı olur. 2 .dereceden işte.. gelebilmeleri mümkün deil. aslında bunu annemde biliyor işte ama o an düşünemedi herhalde..
memlekette onun ailesi.. doğudalar.. babası rahatsız bide onun. böbrek hastası. hani babası hafta 2 3 kez diyalize giriyor. bide engelli bir kardeşi var mış.:26: ben görmedim hiç. sağır ve dilsizdown sendromuymuş.. hani biz x manla konuşusunca size nezaman uygun olursa dedim..
x man bizde kalcaktı annemle öyle konuştuk. hatta kaç gündür aynı gömleği giyiyor. akşam yıkıyalımda sabah giysin dedim. ayıp olur mu anne dedim. annemde olur öyle yapalım. yıkarız ütüleriz dedi. hani son anda sadece 2dk gelişti herşey ben anlamadımki
çok geçmiş olsunnn pelooommmmallahım bir an önce şifa versin
berfocum, babasının ve kardeşinin durumuna çok üzüldüm. allah yardımcıları olsun.
belki babası gelemez bu durumda, yazık yaamcasını dayısını falan gönderirler bi büyük olarak.
pelibebegim gecmişler olsunnn bu ara herkes hastaaa yolda izde bahar mevsimi malum dikkat edin kendinize kuzularımmmmm
masallah kayınnannikoyaaa yaaa sahalarda bole kayınannişer gormek istiyoruz işte
berfommm cok uzuldum yaa ailesine Allah sifalar versin insallah....kimbilir ne üzülüodur o da bu durumlara sen o ailenin ısıgı ve sansı olursun dilerim...
ooo gelcek olan cok varsa o zaman ev sizi paklamaz gerci bizim de ole oldu duyan geldi baya kalabalıktık sıgmadık resmen ki bir o kadar da gelemeyen oldu ve kustulerdugune artık dedik biz de dugunme kimse gelmezmiş simdi siz bizi cagırmadınız nisana diye
Ben geldim kizlar... fakat yatak dosek yatiyorumsifayi kapmisim sanirim. Sabah kayinannim aradi ogrenmis hasta oldugumu geldi doktora goturdu beni, Allah razi olsun
Askim da ogle arasinda gozlerimi bi actim yanimdaaabi de bana diokiii kesanda papatya yok askim basucuna koymayaa
Su hasta halimle yemeyyim de napim?
Gecmisi okuyamadm biraz guc toplayip pc yi acicam birazdan
Opuyorum hepinizi
pelinn canım senmi geldin hoşgeldni nasılsnnn:)
mail gönderdim kızçeler
yorumlarınzı bekliyorum. hem yorum hemde öneri..
Aşklarım ben geldimm
Berfiiiincann inanmıyorum nişanlanıyormuşsun! Nasıl sevindiğimi anlatamam, dualarım kabul olmuş demek.İnşallah hepiniz için ettiğim tüm dualar kabul bebeklerim
Bir de berfik ben xman'ı ve soylediklerini aybike benzettim. dobra insanlardan korkmamki benimde ilk etapta mantıkla başlamıştı herşey, sonra beni kendine aşık etti İyi ki de etmiş
Sizde hayal kırıklığı ya da üzüntü görmüyorum hiç. Tıpkı bizde olduğu gibi... Temelde saygı olursa herşey oluyor...
Ve kızlar... İzmir havası bize yaramadı sanırım. Orda hava fena iyiydi. 20-25 derece arasını gördüm :) Babetlerle, mini mini şortlarla, etekleriyle gezen izmir hatunlarına bir kez daha bayıldım ancak çizmeyle gezen ben neden hasta oldum çözemedim
Bünye soğuğa alışmış, sıcak çarptı galiba
Dün bir sürü yer gezdik. Baştan çok fiyaskoydu. Hatta fiyasko ötesi. Hani bana para vericekler üstüne yine giymem dediğim tarzda. umudumuzu kaybetmiştik aybikle. hatta nasıl yaparız diye plan kurmaya başlamıştık. onumuzdeki hafta istanbula gelicem ben. bi güzel kadıköy çıkarması yapar bulurum diyordum
Taa ki türkiyenin ilk ve tek gelinlik fabrikasına girene dek.
Figen hanım diye biri yardımcı oldu bize. Öyle tatlı bi kadındı ki. bu işe yıllarını vermiş ve 21 yıldır o firmada calısıyormus, dile kolay... seni ayakta görmek istiyorum dedi bana, o sırada kahvelerimizi içiyorduk. Ayağa kalktım ve direk hayalimde yatan gelinliği anlatmaya başladı banaşok olduk
Üst kata çıktık ve gelinlikleri incelemeye başladık. bu işte gerçekten profesyonel olduklarına inanıyorum. bir gelinlik denedim, direk onun üzerinden yürüdük modelde de zaten
Böyle işte kuzularım
Gelinlik meselesini hallettik şükürler olsun
Gelinliğimi ve üzerinde yapılacak değişiklikleri mailde göndericem sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?