- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.941
kızlar size de danışayım, mesajı aynen kopyalıyorum..
size danışacağım bişey var
haftaya (20mart) sevgilicanımın doomgünüsü ben bi süredir el emeğimle bi hediye hazırladım çok orijinalliği kalmasa da artık yapmak istedim yaptım şunun gibi bişey..
Eki Görüntüle 654650
ve de parfüm almayı düşünüyordum nette bi sitede indirime girmişti onu da aldım cumartesi. bu haftasonu da parfümünün sonuna geldiğini gördüm daha bi sevindim hediye işe yarayacak
son olarak soruma gelecek olursam, işyerine gitmek istiyorum ve pastasını kendim yapmak istiyorum şok olsun istiyorummm
ne çok şey istiyorum
işyerine gitmemde herhangi bi sorun yok sorun pasta yapma kısmında. bi süredir araştırıyorum, kendimi kurabiye börek kek tatlılar vs. kısmında yeterince geliştirmiş biriyim ama pasta pek yapmadım. pastanedekini tutmaz diyordum hep. herneyse, güzel pasta yapan var ise öneri bekliyorum hepiciğinizden ben şöyle düşündüm;
keki hazır alıcam, arasına hazır pasta kreması dondurulmuş frambuaz kullanıcam. üzerine de çok ince pasta kremasını sürüp onun üstüne süt kreması+çikolatayla hazırladığım kremayı koyayım diyorum. frambuazlarla üstünü de süslerim bide meyveli sos yada jöle kullansam mı meyveler parlak görünsün diye ??
süsleme kısmına terazi burcu olarak çok önem veriyorum baktığımda waoow demeliyim bi kere beni tatmin etmeli
heeeaamm bir de bunun maliyet kısmı var, yukarıda yazdığım malzemeler yaklaşık 30tl tutuyor, hiç buna girmeyip alsam mı yani ne dersiniz bişey deyinn
kızlar size de danışayım, mesajı aynen kopyalıyorum..
size danışacağım bişey var
haftaya (20mart) sevgilicanımın doomgünüsü ben bi süredir el emeğimle bi hediye hazırladım çok orijinalliği kalmasa da artık yapmak istedim yaptım şunun gibi bişey..
Eki Görüntüle 654650
ve de parfüm almayı düşünüyordum nette bi sitede indirime girmişti onu da aldım cumartesi. bu haftasonu da parfümünün sonuna geldiğini gördüm daha bi sevindim hediye işe yarayacak
son olarak soruma gelecek olursam, işyerine gitmek istiyorum ve pastasını kendim yapmak istiyorum şok olsun istiyorummm
ne çok şey istiyorum
işyerine gitmemde herhangi bi sorun yok sorun pasta yapma kısmında. bi süredir araştırıyorum, kendimi kurabiye börek kek tatlılar vs. kısmında yeterince geliştirmiş biriyim ama pasta pek yapmadım. pastanedekini tutmaz diyordum hep. herneyse, güzel pasta yapan var ise öneri bekliyorum hepiciğinizden ben şöyle düşündüm;
keki hazır alıcam, arasına hazır pasta kreması dondurulmuş frambuaz kullanıcam. üzerine de çok ince pasta kremasını sürüp onun üstüne süt kreması+çikolatayla hazırladığım kremayı koyayım diyorum. frambuazlarla üstünü de süslerim bide meyveli sos yada jöle kullansam mı meyveler parlak görünsün diye ??
süsleme kısmına terazi burcu olarak çok önem veriyorum baktığımda waoow demeliyim bi kere beni tatmin etmeli
heeeaamm bir de bunun maliyet kısmı var, yukarıda yazdığım malzemeler yaklaşık 30tl tutuyor, hiç buna girmeyip alsam mı yani ne dersiniz bişey deyinn
Valla aynı paraya 4 kişilik fotoğraflı pasta yaptırırsın.
Tatlım en emeği denen şey var ya çok başka bişeyben çok önceden ellerimle yapmıştım aşkıma hala unutmaz onun tadını ne pastaydı der durur
Kıymetcim ben aslında el emeğinden yanayım.. Eğer maddi olarak sıkıntın olmayacaksa bence kendin yap..
Daha anlamlı olur bence..
Precious ben de el emeğinden yanayım, zaten tariflerle dolu internet. Hazır pasta keki alacaksan daha da kolay, kek yapmaya güvenmiyorsan süslemesini, kremasını yapabilirsin.
Ben de 365 kavanozu yapmıştım, üstelik bir günde. Yazana kadar ölmüştüm
365 tane yapmadım ben 200tane falan. onun aynısı olsun istemedim zorlamadım ne kadar olursa o kadar diye düşündüm, fotoğraf çekip göstericem inşallah stickerlarla süsledim çok güzel duruyor nettekilerden daha güzell
pasta konusunda da kek en kolay kısmı işin ona vakit harcamamak için hazır alıcam, süsleme kısmı önemli. neyse artık kötü de olsa aşkım beni kırmaz ki kötü olmuş demez yer
hepiciğiniz sağolun kızlarr değerli fikirlerinizi yazdığınız içinn
Nikah cicimi zor buldum ağlıcaktım biaragözlerim doldu koca alışveriş merkezini talan ettim saatlerce yokta yok sonra nişanlıcanım tuttu kolumdan hadi aşkım bulucaz dedi ve buldukkk Ah Ali Fuat Başgil gözünü sevdiğim yine orda buldum ayakkabıyıda bulduk rahatladım.Gelinlikte bu kadar zorlanmamıştım
Nihanım toplu mail atmıştım mailine bak bi.
Elisss heyecanla bekliyorum kuzum.
365 tane yapmadım ben 200tane falan. onun aynısı olsun istemedim zorlamadım ne kadar olursa o kadar diye düşündüm, fotoğraf çekip göstericem inşallah stickerlarla süsledim çok güzel duruyor nettekilerden daha güzell
pasta konusunda da kek en kolay kısmı işin ona vakit harcamamak için hazır alıcam, süsleme kısmı önemli. neyse artık kötü de olsa aşkım beni kırmaz ki kötü olmuş demez yer
hepiciğiniz sağolun kızlarr değerli fikirlerinizi yazdığınız içinn
pelinnn ve minnakkk benle nezaman ilgilenceksiniz
iyi dilek dileyen herkesden ALLAH razı olsun. rabbim size daha güzellerini nasip etsinnn
merhaba kuzularımm :80:
peloot gelinliğini almışşş demekk :81: çok sevindim, mutlulukla giysin inşallah prensesim
kıymetcim ben de el emeğinden yanayım fakat tarif ettiğin şekilde tüm malzemeler hazır :26: hazır almaktan bi farkı yok gibi.. bence kekini kendin yap, öyle hazır kremalarda alma, kremasını da sen yap. frambuazlı çikolatalı olsunnn (sanki bana yapıyosun, öyle heyecanalndım ki)
çağlamikommm miss prensesimm çok özledim seniii, gel bi sarılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?