Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Berfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

Nasıl mutlu oldum ya, çok duygulandım, öncesini pek bilmiyorum ama huzuru ve mutluluğu hakettiğine inanıyorum...
Ayakkabının altına beni de yaaaz
Pelmik ayağını sürüdü resmen. Duası kabul olmuş kuzumun ya. Niye bana dua etmedin Pelmiğim
Benle bugum kaldık

Nurayım sevdiğin ne güzel hayaller kurup ne güzel şeyler söylemiş oy maşallah size
İçinize sinen bir ev bulmak hiç kolay değil, bulunca kaçırmayın kuzum.

Çağlamikom benim sizin danslarınız da sizin gibi tatlıdır eminim, artık huzurla yerleştirirsiniz evinizi

Nurayım sevdiğin ne güzel hayaller kurup ne güzel şeyler söylemiş oy maşallah size
İçinize sinen bir ev bulmak hiç kolay değil, bulunca kaçırmayın kuzum.

nihanımmmm aynen öyle canım, ev begenmek çok zormuş.
birinin mutfağı kötü, birinin banyosu derken bu ev süper geldi gözümüze. daha sıfır zaten herşeyin ambalajı üstünde. sadece site içinde olduğu için site giderleri fazla geldi bana. hani kiracıyız sonuçta dedim.
öyle hemen ev alıcaz da çıkıcaz sabrediyim de diyemiyorum, belli değil çünkü. kayınpederimin evlerinin yapımı 2014 ocakta başlayacakmış, 6 ay sonra teslim edecekler ama ben onlarla aynı apartmanda oturmak istemiyorum. ordaki evi sattırıp başka yerden de aldırır mı bilmiyorum. bu sebeple kendimiz çalışıp kazanıp alıcakmışız gibi davranmalıyız.
hayırlısı herşeyin

yagmurcummm tesekkur ederimm darısı basına insallah sizlerin de guzel haberlerini alalımmm

nihanım ezgisimmm yirim siziiiiiii sizlerin de darısı basınaaaa

ezgomm böörtlen yine buralarda olmıcak o burda olsa daha keyifli gececekti eminimmm ama işte burda oldugu zamanlarda elimizden geldigince biseyler yapıcaz artık

inanılmaz sabırsızımmmmm gunler saatler dakikalar gecmez oldu bana

Ben geldimmmm.

Başlarım derdine de sıkıntısına da size yazmadıkça daha kötü oluyorum.

Şimcik.... Evvela tebrik ediyorum Lavinim,şeytanın bacağını kırdınız,Allah devamını getirsin.

Berfooooo.Çok sevindim,Allah tamamına erdirsin,gözlerinizde görmüştüm o mutluluğu. Kuzum benim çok mutlu ol.

Çağlammmm.... Kiracınız çıkmış,azıcık kaldı ki sizin o eve girmenize,aşklı günlerinize. Böğürtlen enişte hemen gelsin.

Ezgimmm hep böyle olun kayın-ailenle.

Nurayıımmm gurbet kuşum. Gönlünüze göre bir eviniz olur inşallah.

Pufummm ayfonun hayırlı uğurlu olsun.

Kestanemmm gel gayrı da gelinliğini görelim.

Beni sorarsanız med cezirler devam ediyor,saldım çayıra Mevlam kayıra.

Berfoooooo al sana

mervosummmmmmmmmmmmmmmmmm benim sakın sıkma canınıı üzmeee sabret sadece lutfen tamam mııııı

gunun hatunu berfo ortalıkta yok elisomcannnn mutluluk sarhosu olup ucmasından kokuryorum

bu arada berfo sana dipnot: ask balonlarımı hafife almıstın... ama sana pencereden yolladıgım hava bile yetti işte sekil a

erosu sardım kızaaam basınaaa

Evet Çağloom kaçak taze gelinçeeee Buarada nikah kıyafetimle ayakkabılarımıda aldım.Cicilerim hazır.Bide bide nikah şekerimle düğün davetiyeleride çok mesudum yuffidikkk aşık ve mutlu vede sabırsız ayrıca fena yorgun

heyecanlan bekliorummm

Nikah cicimi zor buldum ağlıcaktım biara gözlerim doldu koca alışveriş merkezini talan ettim saatlerce yokta yok sonra nişanlıcanım tuttu kolumdan hadi aşkım bulucaz dedi ve buldukkk Ah Ali Fuat Başgil gözünü sevdiğim yine orda buldum ayakkabıyıda bulduk rahatladım.Gelinlikte bu kadar zorlanmamıştım

Ah şu maddi sıkıntışar da olmasa, herkes gönlüne göre düğün dernek kursaa, ev alsa...
Biz de çoook sıkıntı çekeceğiz gibi görünüyor
İnşallah gönlünüze ve kesenize göre bir ev bulursunuz tatlım...

Mervecim kuzum benim haberim yok ne gelgiti? Hayırdır? :26:
Niye kimse bana bir şeyini anlatmıyo yaaa

Opram göster burdan ben de göreyim yaaa

Göstercem yavrum.Atayım fotoları

Nihanım toplu mail atmıştım mailine bak bi.

Elisss heyecanla bekliyorum kuzum.

pelinnn ve minnakkk benle nezaman ilgilenceksiniz

iyi dilek dileyen herkesden ALLAH razı olsun. rabbim size daha güzellerini nasip etsinnn

Bugum mailden baktım da bilgisayarım kapandı her mesajı açtığımda neden böyle oldu anlamadım, virüs mi bulaşmış nolmuş? Burdan cevap vereyim olur mu?

kızlar size de danışayım, mesajı aynen kopyalıyorum..

size danışacağım bişey var

haftaya (20mart) sevgilicanımın doomgünüsü ben bi süredir el emeğimle bi hediye hazırladım çok orijinalliği kalmasa da artık yapmak istedim yaptım şunun gibi bişey..

ve de parfüm almayı düşünüyordum nette bi sitede indirime girmişti onu da aldım cumartesi. bu haftasonu da parfümünün sonuna geldiğini gördüm daha bi sevindim hediye işe yarayacak

son olarak soruma gelecek olursam, işyerine gitmek istiyorum ve pastasını kendim yapmak istiyorum şok olsun istiyorummm

ne çok şey istiyorum

işyerine gitmemde herhangi bi sorun yok sorun pasta yapma kısmında. bi süredir araştırıyorum, kendimi kurabiye börek kek tatlılar vs. kısmında yeterince geliştirmiş biriyim ama pasta pek yapmadım. pastanedekini tutmaz diyordum hep. herneyse, güzel pasta yapan var ise öneri bekliyorum hepiciğinizden ben şöyle düşündüm;

keki hazır alıcam, arasına hazır pasta kreması dondurulmuş frambuaz kullanıcam. üzerine de çok ince pasta kremasını sürüp onun üstüne süt kreması+çikolatayla hazırladığım kremayı koyayım diyorum. frambuazlarla üstünü de süslerim bide meyveli sos yada jöle kullansam mı meyveler parlak görünsün diye ??

süsleme kısmına terazi burcu olarak çok önem veriyorum baktığımda waoow demeliyim bi kere beni tatmin etmeli

heeeaamm bir de bunun maliyet kısmı var, yukarıda yazdığım malzemeler yaklaşık 30tl tutuyor, hiç buna girmeyip alsam mı yani ne dersiniz bişey deyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…