- Emoji Skoru
- 701
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.921
Nurayım sevdiğin ne güzel hayaller kurup ne güzel şeyler söylemiş oy maşallah size
İçinize sinen bir ev bulmak hiç kolay değil, bulunca kaçırmayın kuzum.
mervosummmmmmmmmmmmmmmmmm benim sakın sıkma canınıı üzmeee sabret sadece lutfen tamam mııııı
gunun hatunu berfo ortalıkta yok elisomcannnnmutluluk sarhosu olup ucmasından kokuryorum
bu arada berfo sana dipnot: ask balonlarımı hafife almıstın... ama sana pencereden yolladıgım hava bile yetti işte sekil a
erosu sardım kızaaam basınaaa
cok meraklandım o zamansaaa hemen bizeee gostertttttttttttt
Kusummmm zaten cektim dedim çekebilir miyim bizim kızlara göstercemmm atayım telefondan hemen atıcam
heyecanlan bekliorummm
nihanımmmm aynen öyle canım, ev begenmek çok zormuş.
birinin mutfağı kötü, birinin banyosu derken bu ev süper geldi gözümüze. daha sıfır zaten herşeyin ambalajı üstünde. sadece site içinde olduğu için site giderleri fazla geldi bana. hani kiracıyız sonuçta dedim.
öyle hemen ev alıcaz da çıkıcaz sabrediyim de diyemiyorum, belli değil çünkü. kayınpederimin evlerinin yapımı 2014 ocakta başlayacakmış, 6 ay sonra teslim edecekler ama ben onlarla aynı apartmanda oturmak istemiyorum. ordaki evi sattırıp başka yerden de aldırır mı bilmiyorum. bu sebeple kendimiz çalışıp kazanıp alıcakmışız gibi davranmalıyız.
hayırlısı herşeyin
Ah şu maddi sıkıntışar da olmasa, herkes gönlüne göre düğün dernek kursaa, ev alsa...
Biz de çoook sıkıntı çekeceğiz gibi görünüyor
İnşallah gönlünüze ve kesenize göre bir ev bulursunuz tatlım...
Mervecim kuzum benim haberim yok ne gelgiti? Hayırdır? :26:
Niye kimse bana bir şeyini anlatmıyo yaaa
Opram göster burdan ben de göreyim yaaa
Nihanım toplu mail atmıştım mailine bak bi.
Elisss heyecanla bekliyorum kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?