Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Pelincimmm,okurken heyecanını,mutluluğunu her bişeyi yaşadık inan buna ,Allah utandırması! Aşkınız hiç bitmesin kuzu bir ömür boyu mutluluklarr
Günaydınlarrr

bugunde bütün nazar boncukları lavineee ne yogun bi topiğiz yahuuu
çok güzel bi görüşme olcak öyle hissediyorum. ve bu görüşmeden sonra evlilik tarihinizde belli olcak diye hissediyorum
beklemedeyiz patron

Çok heyecanlıyımmmmmmmm Ben de artık bazı şeyler netleşecek diye hissediyorum,umarım hissettiğim gibi olur her şey.

Çok hanım hanımcık oldummmmm

Gerçi işim gereği genelde böyle giyiniyorum, elbiseyi görür görmez tam da bunun için deyip aldım,senin dediklerinle içime iyice sindi.

Çok teşekkür ederimmmmmmmmmm

Ne demek tatlımmmm İnşAllah herşey istediğin doğrultuda gider.Ve ordan çok mutlu bir şekilde çıkarsın

Peloommm hani bazen yazamazsın konuşamazsın ya şuan o durumdayım bitanem.Gözlerim dolu dolu,Allah ım şükürler olsun bu günleri gösterdi.Uzaktanda olsa bizede şahit olmayı.Çok mutlu ol Pelinim çok çoookkk Sana kocaman sarıldım şuan farzet öptüm kocaman kocaman bebiş yanaklarından farzet Rabbim cümlemize nasip etsin bu duyguları birbirine helal olmayı

İlk gün oluyor genelde,iyiyim şimdilik olmaz sanırım bugün:26:

canım olmaz inş. ben çok kötü oluyorumda o gülerde ondan sordum
sen yinede gitmeden agır kesici al ne olur ne olcaz
kalplerimiz saat kaçta senin için atsın

canım olmaz inş. ben çok kötü oluyorumda o gülerde ondan sordum
sen yinede gitmeden agır kesici al ne olur ne olcaz
kalplerimiz saat kaçta senin için atsın

Ağrıya dayanıklıyımdır ben, belli olmuyor benim de bazı aylar çok ağrılı,bazı aylar da az ağrılı oluyor.Çözemedim.

Saat 2 gibi orada olurum herhalde, evlerimiz de çok uzak, yollar bekliyor beni.

günaydınlarrrrr pelintosuuummmmm bi ömürr mutluluklarrrr canımm benim ne de güzel anlatmıssın masallah sizee kuzumm

gunaydin kizlar hosbulduk lavin tesekkur ederim pelin tebrik ederim mutluluklar dilerim omur boyu kizlar smile nasil yapilir telefondan giriyorum ogretebilirmisiniz simdiden tesekkurler

zafere gidilen yerde çekilen çile kutsaldır örtmenim

yagmur opra sibelll hoşgeldinizz

gunaydin kizlar hosbulduk lavin tesekkur ederim pelin tebrik ederim mutluluklar dilerim omur boyu kizlar smile nasil yapilir telefondan giriyorum ogretebilirmisiniz simdiden tesekkurler

Kontrol panelinde,sağda seçeneleri düzenlede mesaj panosu seçenekleri var, orada gelişmiş düzen'i seçersen smileyları görebilirsin mesaj yazarken.

Son düzenleme:
Sende hoşgeldin berfin sibeell hoşgeldin
Orkidecim,aah ahh bilirim nasıl bi tatlı heyecandır o neyse inş. çok güzel geçicek inş.hayırlısı olur hakkında başka bişey diyemiyorum şimdilik

Yengeç: Uzun süredir yaşamadığınız büyük mutluluklara hazırlanın ..
Bu mutluluklar sizi derinden etkileyebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…