- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.681
nurayım tarz olarak bole calısan bi yer olmalı
yoksa yapma gln cicegi yapan cok yer var ama dandik yapma oldugu cok belli oluyo maalesef
gelin buketcisinin de her buketini tutmuyorum ama arada gercekten guzel işler cıkarıyo
gulleri fotolardan bile sunger gibi duran o ciceklerden istemiorummm zaten onları gordukce sogumus ve canlı ciceege yonelmiştim
nejlamikooo bilemiorum olabilir de olmayabilir de işimizi saglama alalaım sen bana mailden atsana yavrukusummm
lavinim o buket arabayla bire bir uyumlu gibi görünüyo dimiii
aşka da gösteriyim bunları ben.
Bence birinci çiçek şekli olarak daha güzel,sen sevdiceğine göster bakalım.
Gerçi sen neyi beğensen o da onu beğenir ama
bugum çok geçmiş olsunnnallahım acil şifalar versin inşallah.
üzülme kaderdaşım, üzülmedua et sevdiceğe. dualarınla yanında olabilirsin sadece...
nejlacımmm öpücükler sana
mervosum gecmişler olsunnnnn cok cok merak etme o seni hep yanında hisseder
seni cok ii anlıyorum
Çok geçmiş olsun mervecim yaaa tez zamanda iyileşsin de hep gelsin yanına inşallah
Nurayım, renkler çoook güzel kiğğğğğ
Buguucum,üzülme cnm sabret sevdiceğine de üzüldüğünü belli etme bak ameliyat olcakmış sonra gelir iyi olsun da geçmiş olsun Allah şifa versin
Pelin,yarın bu saatlerde evli bayan olucak ve bu topiğimizin ilk gelini kim derdi ki öyle zor zamanlarından bugüne evleniyor aklımıza hiç gelmezdi hep 2014-2015 derdi öyle düşünürdük ama yarın büyük gün! Biz bu kadar heyecanlıysak onlar nasıldır kimbilir son 24 saatten azz Allah utandırmasın..
Nuraycım ben ilk buketi dae çok beğendim,onu da gözden çıkarma lütfennnnn
Çok çok geçmiş olsun,inşallah sağlığına kavuşsun, hep sağlıkla birlikte olun bugucum.
Çok zor eminim uzak olmak ama elden ne gelir, gönlünle sen yanında ol enişte beyin.
mervem çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin sevdiceğin inşallah..
ben yavaştan kaçar kızlar öpüldünüzzz
:)
ben ikisini de begendiğimi söylerim. zaten ikisini de begendim yalan yok :)
lavinim sen roacuttane kullanmış mıydın? yanlışta hatırlıyo olabilirim kusura bakma eğer öyleyse.
Bugün pek katılamadım size keyfim yok pek.Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.
Peliniiimmm 24 saatten de az kaldı.
Sevdiceğim de yanıma gelecekmiş haftaya ama olmadı malesef.Kıl dönmesinden ameliyat olmuştu Ekim ayında yarası kapanmadı,bir de üste yine yara çıktı diye ameliyat olacak haftaya çarşamba.
Ve ben yine yanında olamayacağım.
Tatlım sen nerdesin?
Pelinnnn ne güzel yazmışsın öyle
Mutluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın
--------
Karbeyaz benim eski nick orchidea'ydı.
yaa ben bunu bilmiyordum ama orkide olduğunuu
Bende bilmiyodummmm.. Ayy şokk oldumm..
Hatta geçen gün nurayla eskilerden falan konuşuyolardıda dedim ben niye tanıyamadım acaba???:26:
Bende orkide gitti gelmedi diyodumm... Meğersem o hep bizimleymiş..
yaa ben bunu bilmiyordum ama orkide olduğunuu
Bende bilmiyodummmm.. Ayy şokk oldumm..
Hatta geçen gün nurayla eskilerden falan konuşuyolardıda dedim ben niye tanıyamadım acaba???:26:
Bende orkide gitti gelmedi diyodumm... Meğersem o hep bizimleymiş..
bende gitti gelmicek sanmıştım iyi ki gelmişş, seni seviyoz orkide+lavinn
kızlar ne zaman buluşcaz:26::26::26:
litfen çok istiyorum:26:
günaydın aşklı ballı bebeklerrr
bugün evlenmemize tam 100 gün kaldııııııııı
yarın çok güzel bir gün. pelommm evleniyooo, biz 100 den düşüyoruz, kadınlar günü
allahım hep güzel şeyler paylaşmayı nasip etsin bize.
lavinim de ilk adımını atıcak. berfocan mutluuu
mervem de emeklerinin karşılığını alacak inşallah bu yıl.
çağlamm hayallerini bir bir yaşayacak
nazooom afyonunu alsın (=ayfon:)bi teyze var da komşumuz, çok tatlıııı, poz verip afyonunla çek beni diyo kızına) benim sevdicekte teknoloji canavarı. ben de hiç anlamıyorum dokunmatik bişey kullanamıyorum bile. prof. bi fotograf makinasıysa bu nerden açılıyo demişliğim bile vardır. o derece.
yağmur da yeni br aşka yelken açsııınn, mutlu olsun.
unuttuğum herkesin gönlündeki gerçekle buluşsunn
artık ormanda yalnızım ben. sevdiceği görürdüm hep yanımda. ama onu bırakıp gidebiliyorum. sanırım konsantre olmaya başladımmmm
Şeyyy burdan enişteye sesleniyorum:84: o ayfon alınmalııııı yoksa gezerken kaliteli fotoğrafları nasıl çekeceksiniz kii hem pc, fotograf makinesini nasıl taşıyacaksınız yanınızda demi ayfon alın yükten kurtulun
Yaaa içiimmm bi tuhaf benım bu geceePelomun yanında olmayııı okadar coook ıstıyoorumm kii ama elımden hıcbısı gelmıyooo Kalbim senile aşkım o güzel Aşkınıza yakiinen şahit olan biri olarak diyoorum kii; Öyleee eşsiz güzelliktesiniz ki, Rabbim bian bile bozması mutlulugunuzu, aşkınızı.. Çok seviyorum sizi , king eniştemin seni aslaa üzmiceenden emin olarakk emanet ediyorum seni O'na ayrıca ikinizide Allah'a emanet ediorum tabiikii bidee şeey! bian eveel tete olsamm fena olmazz hanii Bizi biloosun nişanlımcıımmda benım kafadan hemencıcık olsun dıoruz ee aybık enıstem ve görümceciiiktee bizden yana olmustu kadıkoydeykeee bunca baskıya fazla dayanamıcakksınnn sendee Çoook mutlu olun çooooooooooooooooooooookkkkk :123::123::123:
Nihankooomm Allah nazarlardan korusun canımmm
hepiciniziiide öpüüyoorum sevıyorumm büssürü büssürüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?