- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.661
Bu buketler çok güzel yaaa iki tane buket çok mantıklı ya arkadaşlara atmak için ama ben evleninceye kadar bekar arkadaşım kalmayacağı için iki tane almama gerek yok![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ne zaman buluşcaz:26::26::26:
litfen çok istiyorum:26:
evet lavim 3. den yola cıkarsak oyle biseyler olmalıııı benim buket
ama iddialı buketlere de hastayımmm nurayım sen neden direk fusya dusunmuyorsun? dekorun da fusyaymıs?
gösteririm sana da yagmur mail atarım![]()
Nuraycım dekor+arabanız bu tonlarda mı?
![]()
pelommmNurayim kalplerimiz nasil da bir. Bende bu sabah gelin buketcisinde dolaniyordum
Buyuk ortancalar cok da guzel
Favorim 1 ve 2 lokumcum
Bende 2 cicek dusunuyorumm
Hatta ben yarin icinde mi bir cicek yaptirsammm![]()
çağlam o 1.yi çok uygun buldum.
sadece fuşya olsa ton tutmaz, böyle pembenin tonları (pudra, pembe,fuşya) karışık daha güzel geldi gözüme. bide mutlaka yaprakları olsun istiyorum. yeşilde olsun yani. bu sebeple 1.yi çok begendim.
fuşya çiçekler lavinin gönderdiği tonda hep
mesela şu da öyle
Eki Görüntüle 650701
lavinim bak araba mekan şöyle
Eki Görüntüle 650698
Eki Görüntüle 650699
çiçekte şu olsa fena durmaz gibi
Eki Görüntüle 650700
pelommm
yarın çok güzel olacak herşey inşallah. çok isterdim 'evet' demenize tanık olmayı. ama kalbim seninle kuzum
Bugün pek katılamadım size keyfim yok pek.Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.
Peliniiimmm 24 saatten de az kaldı.
Sevdiceğim de yanıma gelecekmiş haftaya ama olmadı malesef.Kıl dönmesinden ameliyat olmuştu Ekim ayında yarası kapanmadı,bir de üste yine yara çıktı diye ameliyat olacak haftaya çarşamba.
Ve ben yine yanında olamayacağım.![]()
olur olur olur o zaman cok guzel olur bayıldım ben
ben de işte bole sapı yapragı gorunsun kocaman guller olsun istiorum biri en azından ole olsun
ben de alırım belki bu buketi yaaa diğerini de pembik krem yaptırırım
ama az daha bakınayımm gelin buketcisi tarzı baska site yok mu ki
Çok geçmiş olsun mervecim yaaa tez zamanda iyileşsin de hep gelsin yanına inşallahBugün pek katılamadım size keyfim yok pek.Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.
Sevdiceğim de yanıma gelecekmiş haftaya ama olmadı malesef.Kıl dönmesinden ameliyat olmuştu Ekim ayında yarası kapanmadı,bir de üste yine yara çıktı diye ameliyat olacak haftaya çarşamba.
Arabana mekana bayıldımmmm canım yamaşallah
çok güzel bi seçimmm çağlamında arabası güzelllll
burdaki kızlar pek zevkli yaaa
![]()
nejlacımmm öpücükler sana![]()
mervosum gecmişler olsunnnnn cok cok merak etme o seni hep yanında hisseder
seni cok ii anlıyorum
nejlacım teşekkür ederim. daha güzelleri, daha iyileri senin olsun inşallah
![]()
nurayım tarz olarak bole calısan bi yer olmalı
yoksa yapma gln cicegi yapan cok yer var ama dandik yapma oldugu cok belli oluyo maalesef
gelin buketcisinin de her buketini tutmuyorum ama arada gercekten guzel işler cıkarıyo
gulleri fotolardan bile sunger gibi duran o ciceklerden istemiorummm zaten onları gordukce sogumus ve canlı ciceege yonelmiştim
çağlam o 1.yi çok uygun buldum.
sadece fuşya olsa ton tutmaz, böyle pembenin tonları (pudra, pembe,fuşya) karışık daha güzel geldi gözüme. bide mutlaka yaprakları olsun istiyorum. yeşilde olsun yani. bu sebeple 1.yi çok begendim.
fuşya çiçekler lavinin gönderdiği tonda hep
mesela şu da öyle
Eki Görüntüle 650701
lavinim bak araba mekan şöyle
Eki Görüntüle 650698
Eki Görüntüle 650699
çiçekte şu olsa fena durmaz gibi
Eki Görüntüle 650700
pelommm
yarın çok güzel olacak herşey inşallah. çok isterdim 'evet' demenize tanık olmayı. ama kalbim seninle kuzum
Bugün pek katılamadım size keyfim yok pek.Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.