Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bu buketler çok güzel yaaa iki tane buket çok mantıklı ya arkadaşlara atmak için ama ben evleninceye kadar bekar arkadaşım kalmayacağı için iki tane almama gerek yok:9::9::9::9:

evet lavim 3. den yola cıkarsak oyle biseyler olmalıııı benim buket

ama iddialı buketlere de hastayımmm nurayım sen neden direk fusya dusunmuyorsun? dekorun da fusyaymıs?

gösteririm sana da yagmur mail atarım :34:

Nuraycım dekor+arabanız bu tonlarda mı?

gelin%20buketi%2014kr.jpg

çağlam o 1.yi çok uygun buldum.
sadece fuşya olsa ton tutmaz, böyle pembenin tonları (pudra, pembe,fuşya) karışık daha güzel geldi gözüme. bide mutlaka yaprakları olsun istiyorum. yeşilde olsun yani. bu sebeple 1.yi çok begendim.
fuşya çiçekler lavinin gönderdiği tonda hep
mesela şu da öyle

$456992_324490454254082_652758725_o.jpg

lavinim bak araba mekan şöyle
$1955_chevrolet_tenteli_pembe_5_20110519_1584681780.jpg

$image_1352137837719850.jpg

çiçekte şu olsa fena durmaz gibi

$2013004-3-500x500.jpg

Nurayim kalplerimiz nasil da bir. Bende bu sabah gelin buketcisinde dolaniyordum :9:
Buyuk ortancalar cok da guzel :16:
Favorim 1 ve 2 lokumcum:16:

Bende 2 cicek dusunuyorumm :16:
Hatta ben yarin icinde mi bir cicek yaptirsammm:17:
pelommm
yarın çok güzel olacak herşey inşallah. çok isterdim 'evet' demenize tanık olmayı. ama kalbim seninle kuzum

Son düzenleme:
olur olur olur o zaman cok guzel olur bayıldım ben :16::16:

ben de işte bole sapı yapragı gorunsun kocaman guller olsun istiorum biri en azından ole olsun

ben de alırım belki bu buketi yaaa diğerini de pembik krem yaptırırım :27:

ama az daha bakınayımm gelin buketcisi tarzı baska site yok mu ki

sadece fuşya olsa ton tutmaz, böyle pembenin tonları (pudra, pembe,fuşya) karışık daha güzel geldi gözüme. bide mutlaka yaprakları olsun istiyorum. yeşilde olsun yani. bu sebeple 1.yi çok begendim.
mesela şu da öyle

Eki Görüntüle 650701

Eki Görüntüle 650698

Eki Görüntüle 650699

Eki Görüntüle 650700

pelommm
yarın çok güzel olacak herşey inşallah. çok isterdim 'evet' demenize tanık olmayı. ama kalbim seninle kuzum

Arabana mekana bayıldımmmm canım ya :nazar::nazar: maşallah:nazar: çok güzel bi seçimmm çağlamında arabası güzelllll:34: burdaki kızlar pek zevkli yaaa:nazar::nazar:

Bugün pek katılamadım size keyfim yok pek.:31: Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.:16:

Peliniiimmm 24 saatten de az kaldı.:17:

Sevdiceğim de yanıma gelecekmiş haftaya ama olmadı malesef.:14: Kıl dönmesinden ameliyat olmuştu Ekim ayında yarası kapanmadı,bir de üste yine yara çıktı diye ameliyat olacak haftaya çarşamba.:14:

Ve ben yine yanında olamayacağım.:5:

Bugün pek katılamadım size keyfim yok pek.:31: Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.:16:

Sevdiceğim de yanıma gelecekmiş haftaya ama olmadı malesef.:14: Kıl dönmesinden ameliyat olmuştu Ekim ayında yarası kapanmadı,bir de üste yine yara çıktı diye ameliyat olacak haftaya çarşamba.:14:

bugum çok geçmiş olsunnn :50: allahım acil şifalar versin inşallah.
üzülme kaderdaşım, üzülme :( dua et sevdiceğe. dualarınla yanında olabilirsin sadece...
:31:

olur olur olur o zaman cok guzel olur bayıldım ben :16::16:

ben de işte bole sapı yapragı gorunsun kocaman guller olsun istiorum biri en azından ole olsun

ben de alırım belki bu buketi yaaa diğerini de pembik krem yaptırırım :27:

ama az daha bakınayımm gelin buketcisi tarzı baska site yok mu ki

bebekom vardı aslında. face.de görmüştüm. ama güzel değildi ki hatırlamıyorum o yüzden adını. tekrar bakıyım bulursam yazıyım buraya

nejlacımmm öpücükler sana :54::54::54::54:

mervosum gecmişler olsunnnnn cok cok merak etme o seni hep yanında hisseder

seni cok ii anlıyorum

Çok geçmiş olsun mervecim yaaa tez zamanda iyileşsin de hep gelsin yanına inşallah

nurayım tarz olarak bole calısan bi yer olmalı

yoksa yapma gln cicegi yapan cok yer var ama dandik yapma oldugu cok belli oluyo maalesef

gelin buketcisinin de her buketini tutmuyorum ama arada gercekten guzel işler cıkarıyo

gulleri fotolardan bile sunger gibi duran o ciceklerden istemiorummm zaten onları gordukce sogumus ve canlı ciceege yonelmiştim

Nurayım, renkler çoook güzel kiğğğğğ
Buguucum,üzülme cnm sabret sevdiceğine de üzüldüğünü belli etme bak ameliyat olcakmış sonra gelir iyi olsun da geçmiş olsun Allah şifa versin
Pelin,yarın bu saatlerde evli bayan olucak ve bu topiğimizin ilk gelini kim derdi ki öyle zor zamanlarından bugüne evleniyor aklımıza hiç gelmezdi hep 2014-2015 derdi öyle düşünürdük ama yarın büyük gün! Biz bu kadar heyecanlıysak onlar nasıldır kimbilir son 24 saatten azz Allah utandırmasın..

nurayım tarz olarak bole calısan bi yer olmalı

yoksa yapma gln cicegi yapan cok yer var ama dandik yapma oldugu cok belli oluyo maalesef

gelin buketcisinin de her buketini tutmuyorum ama arada gercekten guzel işler cıkarıyo

gulleri fotolardan bile sunger gibi duran o ciceklerden istemiorummm zaten onları gordukce sogumus ve canlı ciceege yonelmiştim

evet çağlacııımmmm aynen sünger gibi görünüyo dediğin gibi. bu yüzden adını da hatırlayamadım. başka da görmedim ben hiç, denk gelmedim.
eminönünde görmüştüm bi çiçekçi, onların da yapay çiçek olduğu çok belliydi.

mesela şu da öyle

Eki Görüntüle 650701

Eki Görüntüle 650698

Eki Görüntüle 650699

Eki Görüntüle 650700

pelommm

Nuraycım ben ilk buketi dae çok beğendim,onu da gözden çıkarma lütfennnnn

Çok çok geçmiş olsun,inşallah sağlığına kavuşsun, hep sağlıkla birlikte olun bugucum.

Çok zor eminim uzak olmak ama elden ne gelir, gönlünle sen yanında ol enişte beyin.

lavinim o buket arabayla bire bir uyumlu gibi görünüyo dimiii
aşka da gösteriyim bunları ben.

Back