Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nurayım tarz olarak bole calısan bi yer olmalı

yoksa yapma gln cicegi yapan cok yer var ama dandik yapma oldugu cok belli oluyo maalesef

gelin buketcisinin de her buketini tutmuyorum ama arada gercekten guzel işler cıkarıyo

gulleri fotolardan bile sunger gibi duran o ciceklerden istemiorummm zaten onları gordukce sogumus ve canlı ciceege yonelmiştim

Tatlım bak bi iki site var nasıl bilmem faceden buldum isim vermek yasak mı

mervem çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin sevdiceğin inşallah..
ben yavaştan kaçar kızlar öpüldünüzzz:54::54::54:

lavinim o buket arabayla bire bir uyumlu gibi görünüyo dimiii
aşka da gösteriyim bunları ben.

Bence birinci çiçek şekil olarak daha güzel,sen sevdiceğine göster bakalım.
Gerçi sen neyi beğensen o da onu beğenir ama:9:

Son düzenleme:
Bence birinci çiçek şekli olarak daha güzel,sen sevdiceğine göster bakalım.
Gerçi sen neyi beğensen o da onu beğenir ama:9:

:)
ben ikisini de begendiğimi söylerim. zaten ikisini de begendim yalan yok :)
lavinim sen roacuttane kullanmış mıydın? yanlışta hatırlıyo olabilirim kusura bakma eğer öyleyse.

bugum çok geçmiş olsunnn :50: allahım acil şifalar versin inşallah.
üzülme kaderdaşım, üzülme :( dua et sevdiceğe. dualarınla yanında olabilirsin sadece...
:31:

nejlacımmm öpücükler sana :54::54::54::54:

mervosum gecmişler olsunnnnn cok cok merak etme o seni hep yanında hisseder

seni cok ii anlıyorum

Çok geçmiş olsun mervecim yaaa tez zamanda iyileşsin de hep gelsin yanına inşallah

Nurayım, renkler çoook güzel kiğğğğğ
Buguucum,üzülme cnm sabret sevdiceğine de üzüldüğünü belli etme bak ameliyat olcakmış sonra gelir iyi olsun da geçmiş olsun Allah şifa versin
Pelin,yarın bu saatlerde evli bayan olucak ve bu topiğimizin ilk gelini kim derdi ki öyle zor zamanlarından bugüne evleniyor aklımıza hiç gelmezdi hep 2014-2015 derdi öyle düşünürdük ama yarın büyük gün! Biz bu kadar heyecanlıysak onlar nasıldır kimbilir son 24 saatten azz Allah utandırmasın..

Nuraycım ben ilk buketi dae çok beğendim,onu da gözden çıkarma lütfennnnn

Çok çok geçmiş olsun,inşallah sağlığına kavuşsun, hep sağlıkla birlikte olun bugucum.

Çok zor eminim uzak olmak ama elden ne gelir, gönlünle sen yanında ol enişte beyin.

mervem çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin sevdiceğin inşallah..
ben yavaştan kaçar kızlar öpüldünüzzz:54::54::54:

Canlarımm benim hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.:54: Evet,dua edeceğim bol bol.:31:

Akşam görüşürüz inşallah yatmadan gelirim.

Allah gönlünüzde olanların kat be kat iyisini versin inşallah.:16::39::39:

Bugün pek katılamadım size keyfim yok pek.:31: Çiçeklerden 1. ve 2. yi beğendim ben en çok.:16:

Peliniiimmm 24 saatten de az kaldı.:17:

Sevdiceğim de yanıma gelecekmiş haftaya ama olmadı malesef.:14: Kıl dönmesinden ameliyat olmuştu Ekim ayında yarası kapanmadı,bir de üste yine yara çıktı diye ameliyat olacak haftaya çarşamba.:14:

Ve ben yine yanında olamayacağım.:5:

Çok geçmiş olsun canım bugum.İnşAllah sevdiceğin biran önce iyileşir.Hemencik yanına gelir :16:

[video=youtube;GD0dF96b9Zs]http://www.youtube.com/watch?v=GD0dF96b9Zs[/video]

Çok sevdim ben bu şarkıyı kızlar :16:

Tatlım sen nerdesin?

Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr bugün aşk dolu bir gün yaşadım da geldim çok şükür:nazar::nazar::nazar:
Seviyorum bu çocuğu yaaa... Ömrümü onunla geçirmek istiyorum :69: :nazar:

Pelmiğim, Pelinim, benim kır gelinim, az kaldı nikahına,eş oluyorsunuz artık, bir oluyorsunuz, çok mutlu olun inşallah kuzuum.

Bugum çok geçmiş olsun, yanında olmasan da aşkın seni yanında hisseder, üzülme nolur:26:

Nuraycım ben 4. ve 5. çiçekleri beğenmiştim, hani mekan fotoğraflarıyla göstermiştin ya ilk baştaki çok hoş bence.

Unuttuğum bir mevzu varmış gibi hissediyorum ya, varsa affola:42:

Pelinim yarın nikahlı bi hatun oluyormuşş:52: çok sevindim hem de bu kadar çabuk olmasını beklemiyordumm:52:

benim gelin topiklerine gelmem Pelin sayesinde oldu çünkü ilk onun çeyiz topiğini görmüştüm, ordan yazmıştım profilinden keşfetmiştim buraları.. meğerse herkes burdaymışş:27:

mutlu olacağına dair en ufak şüphem yok Pelinim, bizim hikayelerimiz hala birbirine benziyor. aşklar bizim için çok savaştılar eşsiz mutluluğu aşkı ayağımıza serdiler. ben hala ya ben sana evet demeseydim napıcaktım der dururum:16: hayatımın aşkı bu adam benimm, gün geçtikçe çok çok daha iyi anlıyorum onsuz hayat yok:16::16: senin de gözlerinin içi gülüyor hep bakıyorum fotoğraflarına, rabbim o ışığı hiç söndürmesin hep tazecik olsun aşkın, musmutlu ol, sen bunu fazlasıyla hakediyorsun:38:

Bende bilmiyodummmm.. Ayy şokk oldumm.. :53:
Hatta geçen gün nurayla eskilerden falan konuşuyolardıda dedim ben niye tanıyamadım acaba???:26:
Bende orkide gitti gelmedi diyodumm... Meğersem o hep bizimleymiş..
:38:

bende gitti gelmicek sanmıştım iyi ki gelmişş, seni seviyoz orkide+lavinn:1: :kkk:

yaa ben bunu bilmiyordum ama orkide olduğunuu:53:

Bende bilmiyodummmm.. Ayy şokk oldumm.. :53:
Hatta geçen gün nurayla eskilerden falan konuşuyolardıda dedim ben niye tanıyamadım acaba???:26:
Bende orkide gitti gelmedi diyodumm... Meğersem o hep bizimleymiş..
:38:

bende gitti gelmicek sanmıştım iyi ki gelmişş, seni seviyoz orkide+lavinn:1: :kkk:

Oyyyyy kuzucuklarrrrrr:13:

O ara kızlardan rica etmiştim, onlar ulaşabildiklerine ilettiler hep.

Yoksa bende herkesin maili yoktu zaten o zamanlar, o yüzden haber iletemediklerim için kusurumuz affola:26:

Yaaa içiimmm bi tuhaf benım bu gecee :14: Pelomun yanında olmayııı okadar coook ıstıyoorumm kii ama elımden hıcbısı gelmıyooo :14: Kalbim senile aşkım o güzel Aşkınıza yakiinen şahit olan biri olarak diyoorum kii; Öyleee eşsiz güzelliktesiniz ki, Rabbim bian bile bozması mutlulugunuzu, aşkınızı.. :69: Çok seviyorum sizi , king eniştemin seni aslaa üzmiceenden emin olarakk emanet ediyorum seni O'na ayrıca ikinizide Allah'a emanet ediorum tabiikii :61: bidee şeey! bian eveel tete olsamm fena olmazz hanii :emir_bebek: :1: Bizi biloosun nişanlımcıımmda benım kafadan hemencıcık olsun dıoruz ee aybık enıstem ve görümceciiiktee bizden yana olmustu kadıkoydeykeee bunca baskıya fazla dayanamıcakksınnn sendee :1: Çoook mutlu olun çooooooooooooooooooooookkkkk :123::123::123:

kızlar ne zaman buluşcaz:26::26::26:
litfen çok istiyorum:26:

bendee cok sıtoorum cok ozledııım coook havalaar düzelsiiiinnn bulusalım kavusalım ya uff :14:

günaydın aşklı ballı bebeklerrr

bugün evlenmemize tam 100 gün kaldııııııııı :52:
yarın çok güzel bir gün. pelommm evleniyooo, biz 100 den düşüyoruz, kadınlar günü :16:
allahım hep güzel şeyler paylaşmayı nasip etsin bize.
lavinim de ilk adımını atıcak. berfocan mutluuu
mervem de emeklerinin karşılığını alacak inşallah bu yıl.
çağlamm hayallerini bir bir yaşayacak
nazooom afyonunu alsın (=ayfon:)bi teyze var da komşumuz, çok tatlıııı, poz verip afyonunla çek beni diyo kızına :9:) benim sevdicekte teknoloji canavarı. ben de hiç anlamıyorum :( dokunmatik bişey kullanamıyorum bile. prof. bi fotograf makinasıysa bu nerden açılıyo demişliğim bile vardır. o derece.
yağmur da yeni br aşka yelken açsııınn, mutlu olsun.
unuttuğum herkesin gönlündeki gerçekle buluşsunn
:nazar:

artık ormanda yalnızım ben. sevdiceği görürdüm hep yanımda. ama onu bırakıp gidebiliyorum. sanırım konsantre olmaya başladımmmm :46:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lokumummmm:1: bu aradaa bayıldııım ben resimlerde konspteee cıcek arabaa mekaan süpeer süppeeerr mekan kardeşii olabilitemiz var zateeenn :1:

Şeyyy burdan enişteye sesleniyorum:84: o ayfon alınmalııııı yoksa gezerken kaliteli fotoğrafları nasıl çekeceksiniz kii hem pc, fotograf makinesini nasıl taşıyacaksınız yanınızda demi ayfon alın yükten kurtulun:1::1::1:

heheheh en bööyüük sorunda o zaten kuzum bendekı hastalıkk sanırsaam teknolıjı hastalıgı su altı makınasına kadar var :1: ayfonumda olsun benım olsun bizim topiğin ata sözüü ; aklımda kalcana bende kalsın :1::1:

Buguuuuuuuuuuumm Allah'ım şifa versiiinn eniştemeeeee üzülme sendeee noluuurr kıyamamm:50:

Nihankooomm Allah nazarlardan korusun canımmm :nazar:

hepiciniziiide öpüüyoorum sevıyorumm büssürü büssürüüüü :16:

Yaaa içiimmm bi tuhaf benım bu gecee :14: Pelomun yanında olmayııı okadar coook ıstıyoorumm kii ama elımden hıcbısı gelmıyooo :14: Kalbim senile aşkım o güzel Aşkınıza yakiinen şahit olan biri olarak diyoorum kii; Öyleee eşsiz güzelliktesiniz ki, Rabbim bian bile bozması mutlulugunuzu, aşkınızı.. :69: Çok seviyorum sizi , king eniştemin seni aslaa üzmiceenden emin olarakk emanet ediyorum seni O'na ayrıca ikinizide Allah'a emanet ediorum tabiikii :61: bidee şeey! bian eveel tete olsamm fena olmazz hanii :emir_bebek: :1: Bizi biloosun nişanlımcıımmda benım kafadan hemencıcık olsun dıoruz ee aybık enıstem ve görümceciiiktee bizden yana olmustu kadıkoydeykeee bunca baskıya fazla dayanamıcakksınnn sendee :1: Çoook mutlu olun çooooooooooooooooooooookkkkk :123::123::123:

Nihankooomm Allah nazarlardan korusun canımmm :nazar:

hepiciniziiide öpüüyoorum sevıyorumm büssürü büssürüüüü :16:

Ooyy Pufum duygulanmış Kardeşötesi içiin, biz heyecanlanıyosak böyle sen daha fazla yaşıyorsundur tatlım hele Pelinimi hiç düşünemiyorum, nasıl uyur ki insan:52::52::52:
Ben Aşkla buluşacağım zamanlar kaç kere uyanıyorum off daha saat bir daha üç daha 5 diye diye sabahı zor ediyorum:9::9::9::nazar:
Pelmiği düşünemiyorum bile.:nazar: :69:
Hep mutlu olun ikiniz de inşallah birbiriniziin güzel anlarını da görebilirsiniz rahat rahat...
Vee hepimizi Rabbim nazarlardan korusun tatlişkoomm...:nazar::nazar:
Aklıma geldi bizim taşınma işi olmadı galiba :31:Taşınsaydık eyiydi ama ses seda da çıkmadı:31:

Yaa bu arada bugün bir kadına sinir oldum siniiirrr...
Makyaj ürünleri satan bir mağazaya girdik bugün... Bir rahat bırakmadılar gezeyim bakayım diye. Hangi reyona dönsem peşimden koştu eleman.
Hayır potansel hırsız mı görünüyorum napıyoruum:37:
Bırak da bir gezelim bakınalım yanii...
Çok gerildim, sırf sussun artık diye bir göz kalemi aldım, para verdim "Aaaa ben bunu nasıl bozarım amaaa" dedi.
Gören de 200lük verdim sanır. Abuk sabuk sözler söyledi. Kadına bir baktım anladı sinir olduğumu, neyse sevgilicik verdi de çıktık.
Hiç sevmiyorum böyle yerleri. Beni rahat bıraksalar 10 tane ürün alır çıkarım. Kendi kaybetti napim:33::33::33:
Gerim gerim gerdi beni ama:19::19:

Niye kimse yok kızlar yaaa.. Kendi kendime konuşur oldum :(

Son düzenleme:
Pekala! Bi anlasma yapalim asklarim... ben hepinizi tek tek yicem ama kilo almicam! Anlastik mi? :9:

:16:

Size su kadarini soylemeliyim ki... benim her gun dibimde biten, isi dusunce gelen, arayan, soran, soozde cok seven arkadaslarima bin basarsiniz be!!

Hicbiri paylasmadi heyecanimi boylesine! Hicbiri onemsemedi...

Bu gecirdigim zor gunler icin de gecerli... hepsi lafta yanimdaydi ama aslinda hicbiri yoktular!

Bu yuzden bir kez daha anliyorum kiymetinizi ve coook seviyorum siziiii :16: hatta nohut adamimin dedigi gibi asiriiii asirisiiii seviyoruuummm :9::16:

Miniiiiimmm kardesotemmm lutfen uzulme neler hissettigini ole iyi tahmin ediyorum kiii cunku bende bu duyguyu senin nisaninda hissetmistim! Resmen saatler dakikalar kaplumbaga hizinda ilerlemistiii ahh ahh ne gundu be bi ben bilirim bi de Allah :61:
Asklarimizaaa kadikoyu dee sahit ettik bizden guzeli yokki ayy hadi istanbula geleyim cok pis kavusasim var yeaaa:10:

Kiymetliiimmm caniimmm o ne guzel yorumdur caglamikiminn kuzentosuuu:17: cok mutlu ettin beni canimmm cook sag ol :16: darisi basiniza insallah kiymetimm dilerommm sende yasayacaksin bu tarifsiz duygulari en yakin zamandaa :69:

Nurayimmm cicek kardesi olsak miiii:17: benim mustakbel esime gosterdim fotografini cok guzel ve cok dogal dedi cok begendi :16:
Ki cidden de bence cok guzel bir cicek :16:
Konsepte ayrica bayildigimi belirtmek isterimm:nazar:
Bende pudra pembesi klasik bi araba begeniyorum benimkine soledim ayarlicak sanirim insallah uyar da gelin arabamiz olur:16:

Benim kestanemiinn mervemin sevdicegi rahatsizlanmis cook gecmis olsun melegiiimmm insallah bi an evvel sagligina kavusur enistemizz:31:

Eger biseey atladiysam affola...

Hepinizi cok seviyoruuummmm:16::16:

Back