- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.641
lavim cok seker ciceklerrr
ama benim gelinlik tam beyaz degil ya o yuzden beyaz renk cicek sırıtır mı diye gelio aklıma... :44: pudra rengi bir gul var ya orda o tonda ayakkabı ve cicek mi olmalı diorum o zamanda cok mu bogar?
nurayım ya renkler iddialı mı olur sadece ona karar veremedimay cidden sinir oldum heee ne zor iş gelin olmak
lavim cok seker ciceklerrr
ama benim gelinlik tam beyaz degil ya o yuzden beyaz renk cicek sırıtır mı diye gelio aklıma... :44: pudra rengi bir gul var ya orda o tonda ayakkabı ve cicek mi olmalı diorum o zamanda cok mu bogar?
nurayım ya renkler iddialı mı olur sadece ona karar veremedimay cidden sinir oldum heee ne zor iş gelin olmak
lavii sondaki çiçeği çok beğendim benn
nurayım benim istemeye gelrken getirdikleri çiçeği hatırlıyormusun? onu spreyledim kuruttum bende.küflenmedi ama kelebekler uçuşuyor. atmayada hiç kıyamıyorum
Nuraycım,seninkinde 1.ci diyorum
Lavincim,senininkilerden de 3.cü diyorum gelinciklerrr
Çağlam senin gelinliği görmedim ki been ama
Nurayım bitanem ben 1. ve 2. yi beğendim çok güzellerbende çiçekçi amcayla anlaştım.Benim gelin çiçeğim yarım açık uçuk pembe gül olucak bide pembiş kurdelası olucak.bende 2 buket yaptırıorum birini atıcam bekar arkadaşlarıma diğeride bana hatıra ben 2012 ağustos ayında kocaman bir gelin çiçeğini havada kapmıştım ve bu sene evleniyorum var bişey bu gelin çiçeği tutmada
evet lavim 3. den yola cıkarsak oyle biseyler olmalıııı benim buket
ama iddialı buketlere de hastayımmm nurayım sen neden direk fusya dusunmuyorsun? dekorun da fusyaymıs?
gösteririm sana da yagmur mail atarım
evet lavim 3. den yola cıkarsak oyle biseyler olmalıııı benim buket
ama iddialı buketlere de hastayımmm nurayım sen neden direk fusya dusunmuyorsun? dekorun da fusyaymıs?
gösteririm sana da yagmur mail atarım
lavimm seni de evlendirmeliyiz bu sene benceeeeeeeeeeeeee
en son yolladıgın buket de cok cicik
Hayir bebegim oyle degil benimki bozuk oldugu icin suan kullanmamaliymisim yoksa tarihi sasabilirmis...Pelinimmm regl düzenini bozma ihtimali varmış öyle miii???:44:Napsam acaba ya evlendikten sonra mı başlasam öylede olmaz ki :44:
Gidicem lokumum benimde pek sansa birakmaya niyetim yok... zira antalya da ve dugun gecemde regl olmak isticegim son seyevet yanlış biliyomuşum bebegim
pelinim şansa bırakma gerçekten, regl olur olmaz doktora git hemen.
çağlam vazgeçtik gibiyani ilk günden itibaren kondom kullanalım diye düşünüyorum.
tabi doktora gidip sonra karar vermek en mantıklısı.
Nurayim kalplerimiz nasil da bir. Bende bu sabah gelin buketcisinde dolaniyordumkuzularım. gelinliğimi biliyosunuz. arabamızı da(fuşya rengi). düğün mekanı da fuşya tüllerle süslenecek.
gelelim çiçeğe.
canlı çiçek düşünmüştüm hep, fakat bu kadar güzel yapay çiçekler görünce bunlara da sıcak bakmaya başladım. sizinle de paylaşıcam fikir edinelim hep birlikte.
gelinlikçim çiçek olarak gül tercih etmemi söylemişti bunu da söyleyiveriyim size.
işte beğendiklerim bunlar
1. Eki Görüntüle 650511 Eki Görüntüle 650513 Eki Görüntüle 650511
2. Eki Görüntüle 650514 Eki Görüntüle 650515
3. Eki Görüntüle 650516
4. Eki Görüntüle 650518
5. Eki Görüntüle 650519
6. Eki Görüntüle 650521
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?