Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Canım benim resimde düzenleme yaptım,sondaki gibi krem pudra tonlarında seçip,aynı tonlarda bir ayakkabı alırsan bence güzel olur.

Açıkçası bence öyle iddialı değil,şık

canikomm tarz olarak 1. tipte (iri güller, irili ufaklı falan) fakat renk olarak daha soft olabilir buketin. lavininkiler daha soft renklerde.
bizim arabada bas bas bağırıyoo ben burdayım diye çiçekte de olsun istiyorum fuşya. ama sırf fuşya da olmasın istiyorum. yani 1. gibi güzel olur.

ezgim o küflenme olayını ben de bir gül de yaşadım. kapalı bi kutudaydı. açmadım öyle kurumasını bekledim ama hep küflendi. açıkta bıraktığım hiç bi çiçekte küf sorunu yaşamadım ama.

lavii sondaki çiçeği çok beğendim benn
nurayım benim istemeye gelrken getirdikleri çiçeği hatırlıyormusun? onu spreyledim kuruttum bende.küflenmedi ama kelebekler uçuşuyor. atmayada hiç kıyamıyorum

Nuraycım,seninkinde 1.ci diyorum
Lavincim,senininkilerden de 3.cü diyorum gelinciklerrr
Çağlam senin gelinliği görmedim ki been ama

Son düzenleme:
lavii sondaki çiçeği çok beğendim benn
nurayım benim istemeye gelrken getirdikleri çiçeği hatırlıyormusun? onu spreyledim kuruttum bende.küflenmedi ama kelebekler uçuşuyor. atmayada hiç kıyamıyorum

Nuraycım,seninkinde 1.ci diyorum
Lavincim,senininkilerden de 3.cü diyorum gelinciklerrr
Çağlam senin gelinliği görmedim ki been ama

Ben de 3.çok sevdimmmm,kendi gelinliğim krem tonlarında olursa o tarz bir buket isterim.

Ben yapma düşündüğüm için, kargoyla da istetebilirim buraya.

Süper olurrr

Nurayım bitanem ben 1. ve 2. yi beğendim çok güzeller bende çiçekçi amcayla anlaştım.Benim gelin çiçeğim yarım açık uçuk pembe gül olucak bide pembiş kurdelası olucak.bende 2 buket yaptırıorum birini atıcam bekar arkadaşlarıma diğeride bana hatıra ben 2012 ağustos ayında kocaman bir gelin çiçeğini havada kapmıştım ve bu sene evleniyorum var bişey bu gelin çiçeği tutmada

Son düzenleme:

geçen onu düşündüm bu yaşıma geldim 25 bitti ama hiç etrafımda kimse çiçeğini atmadı yaa neden acebaa bende bi talihsizlik olduğu kesin çiçek bilem atmıo kimsee

evet lavim 3. den yola cıkarsak oyle biseyler olmalıııı benim buket

ama iddialı buketlere de hastayımmm nurayım sen neden direk fusya dusunmuyorsun? dekorun da fusyaymıs?

gösteririm sana da yagmur mail atarım

evet lavim 3. den yola cıkarsak oyle biseyler olmalıııı benim buket

ama iddialı buketlere de hastayımmm nurayım sen neden direk fusya dusunmuyorsun? dekorun da fusyaymıs?

gösteririm sana da yagmur mail atarım

Valla iddialı mı blmem ama ben sarı da çok seviyorum

lavimm seni de evlendirmeliyiz bu sene benceeeeeeeeeeeeee

en son yolladıgın buket de cok cicik

Aslında istiyorum ama karşı taraf işi ele almayınca o çok zor oluyor canım maalesef.

Sürekli bir belirsizlik ve erteleme içindeyiz, hayır olur inşallah sonumuz.

hayırlısı olsun Lavim ben guzel haberler alcamıza inanıyorum su tanısmayı bi atlat da

berfo hayırdır aşka mı geldnn bacımm

Pelinimmm regl düzenini bozma ihtimali varmış öyle miii???:44:Napsam acaba ya evlendikten sonra mı başlasam öylede olmaz ki :44:
Hayir bebegim oyle degil benimki bozuk oldugu icin suan kullanmamaliymisim yoksa tarihi sasabilirmis...
Gidicem lokumum benimde pek sansa birakmaya niyetim yok... zira antalya da ve dugun gecemde regl olmak isticegim son sey
Nurayim kalplerimiz nasil da bir. Bende bu sabah gelin buketcisinde dolaniyordum
Buyuk ortancalar cok da guzel
Favorim 1 ve 2 lokumcum

Bende 2 cicek dusunuyorumm
Hatta ben yarin icinde mi bir cicek yaptirsammm

Peloommm yaptır çiçek yavrum düşünmüşsün içinde kalmasın. Bende bidahaki ay gideyim doktora bakalım bana ne dicek iyi bir doktorda bulmak şart.

evet ya buranın cicekleri cok guzel...

ben de burdan alırım kendi cicegimi heralde... birini boyle koca koca gullerden birini de lavimin gosterdii giibi yapabilirim

bence de yaptır pelom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…