Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

mervosum iyi gceler kusumm gorusuruz

ay sorma pastammm resmen bir cupid besliyormus içinde bizim fındıkçık... ortaya cıkarcak prens lazımmıs

iyi geceler mervecimm
ben de çıkıyım aşkımla konuşayım biraz
öpüyorum hepinizi bebeklerimmmm

iyi geceler nurayımmmmm

ben de böğürtlenimi bekliorum telefonumuz cekmio yine karadan uzağız gemiden arıyo bu hafta bole bekle babam bekle

iyi geceleerr lokumummm, buguuuummm

pastaamm bızde bı hafta hasretli bi hafta rahatız bu vardıya sıstemı ıyı oldu bu hafta sabahcıı gene rahat rahaat görüşebilooruuuzz ama haftaya gene hasreeet çanları çalıcaaak Bu arada koydum kafama alıcaamm ıphone5 ama sevgilicikk cok kızıyoo

ay ben kıyamam sizeeee ama dedigin gibi bu sekilde en azından bi hafta gonlunuzce sizin oluyo bitanem

o hasretli haftalar hep cabucak gecsin insallaaaaahhhh

nie kızıo kusuuumm tutumlu minnak ol diye miii yoksammm

ay ben kıyamam sizeeee ama dedigin gibi bu sekilde en azından bi hafta gonlunuzce sizin oluyo bitanem

o hasretli haftalar hep cabucak gecsin insallaaaaahhhh

nie kızıo kusuuumm tutumlu minnak ol diye miii yoksammm

kendileri hafifteen teknloji düşmanııda pastacııım Daha gerekli harcamalarımız var diyoo belki haklı ama içim eriyoo ya be istooorum ayyfoonumda ayfooonumm

ay kusummm ben de eniştm gibiyim o konuda bizde teknoloji manyagı olan bogurtlendir ben de onu frenliyorum hep ne gerek var diye

olmadı azcık sabret kurbik eniştem saana daha guzellerini bilem alır hatta ustune ipad falanda istersin bonus olarak hhihihi

Beeeen geldiimm ben geldim de ben geldiiimmm

Aşkımın kollarından uçtum da geldim

Müstakbel eşim benim

Biz cuma akşamı imam nikahı da kıyacakmışız şekerler ben bu adamın jetgil hallerine ölüyor ve bitiyorum

Ultra hızla olan istememiz nişanımız şimdi nikahımız

Bizim tek planladığımız şey düğün tarihi sanırım onun dışında spontane hayatımızın her anında var

Kinder sürpriz gibiyiz aşkımızın içinden ne çıkçak belli değil

Bu da günün şarkısı

[video=youtube;Pw--VCbfqnE]http://www.youtube.com/watch?v=Pw--VCbfqnE[/video]

Ahh Tarkaaaaann canımmm Tarkann

Nostaljiiiiii

Ah nihayet aşk kapımı araladı
Usul usul yanıma sokulup
Özüme daldı

Sen daha önceleri nerelerdeydin
Demlendim kollarında
Ateşinde

Ben nasıl da senden böyle habersizdim
Yenilendim dudaklarında
Yok yok sende

pelosummmmm limonatam benimmmmmmmmmmmmmm siz simdi hem devletin hem Hakkın huzurunda eş mi olcaksınızzz

maşallah subhanallah sizeeeee bitanemmm Allah ım hiç ayırmasın siziiii aşkınızı gulen yuzunuzu soldurmasın hiççç

süperjetli aşkınız süperjetli mutlu sona kosuyooooooooorrrrrrrr yehuuuuuu

hadi yine harlem shake yapalım

Pelincimmmmm Rabbim bu neşeni ve mutluluğunuzu hiç bozmasın ya ben bile heyecanlandım o gün derste kesin bunu düşünürüm kendimi de hayal ederimm ohh o heyecanla evlenir balayına gider hatta çocuğumuz bile olur hayallerimde

Pelotuum neyimiiiz planlı oldu kii hehehe ben şaşırmıyorum artık yeriim siziii düğüün günüü gelsin bian eveeeelll yaaaaaaaaaaa

çağla pastamlaa senii önümee kataar sopaaylaa kovalarım heee bende bana hak verirsinizde kurbamaaa okuturum diyoodum hain kuşlaar

ooopss

kurbik enişteeeeeeeeeeee benceee bu kadar guzel bu kada ballı bu kadar asık bi askın piyasadaki butun ayfonları almasına destek olmalısınnnnnnnn

ayfon cok yararlı bişiiiii bikeremmm sana hiç yakıstıramadık

hihihihihi

çağla pastamlaa senii önümee kataar sopaaylaa kovalarım heee bende bana hak verirsinizde kurbamaaa okuturum diyoodum hain kuşlaar

Şeyyy burdan enişteye sesleniyorum:84: o ayfon alınmalııııı yoksa gezerken kaliteli fotoğrafları nasıl çekeceksiniz kii hem pc, fotograf makinesini nasıl taşıyacaksınız yanınızda demi ayfon alın yükten kurtulun

Ayyy sen böyle yazınca bi tuhaf mı oldum ben ne yaa

İmam nikahı diyince bi etki etmiyo da, Hakk'ın huzurunda diyince insan bi garip oluyomuş kurabiyem

Allah nasip ederse eşim olucak, birbirimizin helali olucaz

Allah utandırmasın hiç birimizi...

Jetgillerle yarışıyoruz kurabiyem benim korkum bu gazla bi de jet cocuk sahibi olmak Ama daha zamanı var, nasipse kısmetse junior ürek biraz daha beklemeliiiiiii
Nejlaamm çok sağ ol canım benim hiç birimizi neşesi bozulmasın tatlıımm
Ayy hayal deme ya onun dibine vurduk şuanda
Oyyy oooyyy
Pelotuum neyimiiiz planlı oldu kii hehehe ben şaşırmıyorum artık yeriim siziii düğüün günüü gelsin bian eveeeelll yaaaaaaaaaaa

Kardeşöteemmmm hiçbi şeyimiz olmadı valla ya hu iki insan bu kadar plansız olur bi de üstüne gider kendisi gibi sevgili bulur mu Bulurmuş

Valla düğün günüü gelsin artık çat diye çatlıcam ortadan ikiye

Hayır yani kurabiyem gibi 2 yıl önceden de saymaya başlamadık ama niye gecmez ki şu gunler ya da neden geçse bile geçmiomuş gibi gelir anlamıyoruuummm

Son düzenleme:
Çağlacık dedi ya Hakk'ın huzurunda diye işte nikah günü Rabbimin gönderdiği melekler olacak o salonda ve sizi ayakta alkışlayacaklar çünkü çooook hayırlı bi şey evlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…