- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.381
bebekleriiiimm ben çıkoorum artıkımmm bu akşam pek bi nazlıyıımm nişanlımcııımm telefon edicek birazdaan aşklaniimde yatiiimmöpeeriiim öpeeriiim severiim hepiciiniziiii
Gelinciklerim ben de çıkıyorum.Yarın stajım var,yavru pıtırcıklarımın karşısına yorgun bir yüzle çıkmayayım.
Gündüz muhabbetine katılamayacağım ama kalbim sizinle olacak.
İyi geceler,hepiniz aşklarınızı görün rüyanızda.
Hoş,benim başka göreceğim yer de yok zati.
Öptüm sizi.
hayır tatlımmm sadece sana olmuyor hepimiz yasıyoruz zor bir surec bu surec ama gececek insallah hayırlısıylasıkma canını
Biri beni mi tarif etti ? Sinir,stres benim göbek adım olur da.
Arkadaşları hiç takma kuzum,ben dersimi dinleyip geliyorum valla,umrunda olmasın kimse.
Ah maddiyat.Benim paşam da iki yıldır atama bekliyor.
Bu yıl birlikte gideriz inşallah.
Az kaldı hem de çok az.
Nihan gel oturup ağlayalım.
Çağlaşuum sağ ol fıstıklı kurabiyeemO hayallerinize az kaldı inşallah
Bize şu an hayal kurmak yasak
Üstüste gelmiş her şey o yüzden böyle hissetmen çok normal canım.
Mezuniyet ayrı bir sıkıntı resmen, düğün ayrı bir telaş...
Ama aşkınla, hevesinle, heyecanınla güzelce atlatırsın bu günleri inşallah
İyi geceler fıstıklarım ne güzel eskiler anılmış tazelenmişben takip ederdim sizi arada selam verip çıkardım kim derdi ki benimde birgün burda yazacağımı ben 2014 ü beklerken aniden 2013 gelini olmam heyt be seneleri beklerken şimdi 2 aydan bahsediyorum hatta nikahıma azcık kaldı bende kendi anılarımı beklentilerimi bekleyişimi hatırladım tazeledim.Hey gidi hey diim bende.Zaten duygusala bağladım sevdiceğim eve daha çok para getircek diye kaldı iş yerinde çalışıo arıcık gibi benim çalışkan arım
uhhuuuu hatsafhada özellikle arada ağlama nöbetlerim gelio benim.Çok kötü oluyorum sonrada düzeliveriyorum karmaşık çok hemde
Evet Çağlammmbak şimdi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz adım adım yaklaşıyoruz.Azcık kaldı minnacık Çok şahane bi duygu bu Çağlammm çok başka 6 sene beklemek ardından artık Allah ın izniyle kavuşacağını bilmek heyecan verici Rabbim bu heyecanımızı hiç bitirmesin hep ilk günkü gibi capcanlı kalsın
Kuzum yaa yıllardır hayallerle içiçeyim zaten, hep buluşmayı, kavuşmayı, yanında olmayı, hayal ettik o da ben de.
Yoksa nasıl geçerdi uzaktan uzağa bunca yıl
Ama son bir yıldır tam olacak bir şeyler diyip hayal kurup plan yapıp bunların gözlerinin önünde yıkılması çok üzdü ikimizi de.
Şimdi öyle uzun uzun o tatlı hayallerimizi paylaşamıyoruz, hayallerimi yaşatamadığı için canı yaşıyormuş paşamın
Ben de bu yüzden ona anlatmadan kuruyorum hayallerimi bir süredir.
gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsunpe pe peloooooooooo annemmmmmm büyüdünmü sennn tebrik ederimmmmm
dün x man bizde kaldı
Wayyyyyyyyyyy cici damat adayı sizde kaldı demekkkkkk
veririm tabi kuşum haber vermezmiyim hiiç. buarada 8 mart iyi fikirmiş bak inşallah gidebilirim bendecanım canım seninde gördüğün duyduğun bi ev olursa bana haber verirsen sevinirim.
bide ben seni yerimmmmhiç zahmet etme kuzucum ben alırım 8 martta gidicem büyük ihtimalle. malum bi yandan dünya alışveriş günü o gün :) ben öyle ilan ettim.
inan bende öyle çok hayal ediyorum ki sizi evimde ağırladığım günleri kurabiyem...ama o günlerde gelicek kiiinurayımmmmmm bana da yakın olcak sayılırsın bi minibusluk yolllll baane benim de komsum sayılcaksınnnn
zaten pelotumunda istanbulaa geldigi bir gun hepinizi evimde agırlamak istiyorum ben böörtlenin olmadıgı bir haftasonu
hatta keske uzakta olanlarda o gun gelebilseler ne guzel olur
:
yan odadaydı düşünsenee
dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dediminş hayırlısı olur yine
ay hadi inşallah hayırlısıyla birbirinize nasip olursunuz
veririm tabi kuşum haber vermezmiyim hiiç. buarada 8 mart iyi fikirmiş bak inşallah gidebilirim bende
inan bende öyle çok hayal ediyorum ki sizi evimde ağırladığım günleri kurabiyem...ama o günlerde gelicek kiii
karbeyaz hoşgeldin
kızlar bende ünideyken kk ya bakardım arada. bi mezun olayım bende giricem yazıcam derdim kendi kendimekeşke daha erken gelseymişimm
günaydın gelinciklerimm
berfo kızz neler oluyor
ben keşfettiğim gibi geldimezgi sen istanbuldamısın
yaw biz nezaman görüşcez
8mart ne ayak
x man bişey yapınca kadıan şiddete son mart kadınlar günü diyorum. sonra bi ara ben ona vurdum gibi oldu isteyrek deil tabiki. dioki erkek sıgınma evleride açılmış
ohh kuzularımın cenesi dusmus yine
karbeyaz hatırlamaz mıyızzz seni hiç hos geldin sefa geldinnnnn keske diğer kızlar da gelse valla lavim soyleyince o gunlere gittim bian... inatla ısrarla bekledik 2013 y sonunda geldi ama sanki aradan cok uzun seneler gecmiş cok yıllar beklemişiz gibi geliyor simdi bakınca
lavim birazdan kutuphaneye dalıp defterlerime kitaplarıma bakıcam bulur bulmaz yazıcam eger acıklama cok uzunsa yarın taratır mailine atarım yazılabilcek gibiyse burdan yazarım kusum
pelommmmmm pelommm ah ben seni ne yapayımmm yaaaaaaa kalbinden dokulen o guzel incileri yerimmmmm sen hep cok mutlu ol hep boyle guzel haberler ver bizeee hep ısık sac bitanem olur muuuu
nejlacım sen nerede oturuyorsun ki? elisommm tabiki de sen deeeeeeeeee valla o gun gelebilecek olan herkesleri bekleyecegim....
evimin ilk misafirleri olabilirsiniz hazırlayın kendiniziiiiiiiiii
hihihi ay evetttt bizim beyleri de tanıstıralımmm benimki kesin bayılır o EGK muhabbetine... cok sever beni cekiştirmeyi hain böörtlencik
Kestaneeemmm.Rabbim senin sabrının,dualarının karşılığını verdi. Dökülen gözyaşlarını gül bahçelerine çevirdi. Her bir gün daha da çok mutlu ol.
Lavin.Ben seni tanıyormuşum da haberim yokmuş.
Ben yeni biri sanıyordum seni,rezilliğim diz boyu yemin ederim.
Eskiler yadedilmiş maşallah diyorum herbirinize
Benim de beynim zonkluyo fıstıklarım ya, ağzımda bir yara var su bile içirtmiyo
Şimdi bir çorba olacaktı ama en sıcağından....
Paşacanımı istiyom beeen
aminnnn bebegim aminnnnnnnnnnnnnn
kesinlikle cok baska bi duygu rabbim isteyen herkese en guzeliyle tattırsın bizim de safaklar tukensın artık
gecici bunlar kusum nasılsa bu da sızın sınavınızmıs her askın atlattıgı bir sınav oluyor genelde maalesef
bazen guzel seyleri once hak etmek gerekiyor bu hayatta merak etme birlikte kurdugun o hayalleri yasayacagınız gunler de gelecek
mervosum Allah kolaylıklar versinnn simdidennn iyi geceler asklı ruyalar sana da
ben de yavastan yavastan ucayım yataga böörtlen bidaha arayamıcak telefonu kapandı yine o arıcak diye beklemeyince uykum gelio azcıkın da usudum bugun beni yatakcan bekler
karbeyazcımmmm birebir aynı seylerrri yasıyoruzzz hiç dert etme olagan seyler...
Lavimm kitabı buldummm defterime yazdıklarım kargacık burgacık... Yarın yanımda goturcem taratıp atıcam sana Renk Terapisini
kızlarla da yaparız onu belki yarın yeniden bi inceliyim de konusalım bu renk meselesini
iyi geceler optummm kobacannn kobacannnnnnnnn
yan odadaydı düşünsenee
dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dediminş hayırlısı olur yine
mutluuuu merhaba aramıza hos geldin
günaydın kızcelerimmmmmmmmm
lavicim bi blogta bahsettigim olayın ozetini buldum mailine atıcam adresini kusum
berfoooooooooo neler duyuyuorummmmhadi hayırlısı insallah 2013 e yetisiosun
mutluuuu merhaba aramıza hos geldin
günaydın kızcelerimmmmmmmmm
lavicim bi blogta bahsettigim olayın ozetini buldum mailine atıcam adresini kusum
berfoooooooooo neler duyuyuorummmmhadi hayırlısı insallah 2013 e yetisiosun
unutmuşum ezgisim ben unutkan bi insanım..evet berfocum konuşmuştuk sanki bunu daha önce:26:
Ayyyyyyyyy çalsın davul zurnalar:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?