Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Gelinciklerim ben de çıkıyorum. Yarın stajım var,yavru pıtırcıklarımın karşısına yorgun bir yüzle çıkmayayım.

Gündüz muhabbetine katılamayacağım ama kalbim sizinle olacak.

İyi geceler,hepiniz aşklarınızı görün rüyanızda.

Hoş,benim başka göreceğim yer de yok zati.

Öptüm sizi.

Olsun bak benim de yok
RÜyamda göreyim diye dua ediyorum ben de hep
Ben de çıkayım artık.
Gözlerim yoruldu, uykumu alamıyorum sonra çirkinleşmeyeyim evlenmeden
Hepinizi bissürü bissürü öpüyorum

Son düzenleme:
İyi geceler kuzucuklarım tatlı tatlı kocaman aşklı rüyalar.Yavaş yavaş hazırlanıp yatma vakti.Yarın yine çok yoğun bir gün daha beni bekler.Öpüyorum hepinizi kocaman

hayır tatlımmm sadece sana olmuyor hepimiz yasıyoruz zor bir surec bu surec ama gececek insallah hayırlısıyla sıkma canını

sağol kuzum :) ne bilim ya insan bi alıngan oluyor kii sorma gitsin... maddi sıkıntıyı söyleymiyorum bile eminim hepimizde vardır

Ya ben çok takıyorum kafaya arkadaşlık ilişkilerini dersi dinleyip çıkayım diyorum ama o insanlar çevremde otururken bile rahatsız oluyorum
İnşallah atanır paşan Allah yardımcısı olsun..

İnşallah canım amin.. herşey üst üste geldi aynen.. Özellikle okul çok yoruyor artık.Çünkü 5.senem hazırlıkta okuduğum için insan belli bir yaştan sonra okula gidip gelmek istemiyor sıkılıyor artık.. Arkadaşlarla çıkan anlaşmazlıklarda cabası..

uhhuuuu hatsafhada özellikle arada ağlama nöbetlerim gelio benim.Çok kötü oluyorum sonrada düzeliveriyorum karmaşık çok hemde

Hemde ne karmaşık herşeye ağlıyorum ya aptal aptal filmlere reklamlara falan anlatamam yani.. hiç huyumda değildir..

Buraya iyiki geldim tekrardan..İnsana güç veriyor.. Herkesin durumu benzer paylaşımları benzer yaşadıkları aynı birbirini en çok anlayan insanlar burada..İyi ki varsınız..

aminnnn bebegim aminnnnnnnnnnnnnn

kesinlikle cok baska bi duygu rabbim isteyen herkese en guzeliyle tattırsın bizim de safaklar tukensın artık

gecici bunlar kusum nasılsa bu da sızın sınavınızmıs her askın atlattıgı bir sınav oluyor genelde maalesef

bazen guzel seyleri once hak etmek gerekiyor bu hayatta merak etme birlikte kurdugun o hayalleri yasayacagınız gunler de gelecek

mervosum Allah kolaylıklar versinnn simdidennn iyi geceler asklı ruyalar sana da

ben de yavastan yavastan ucayım yataga böörtlen bidaha arayamıcak telefonu kapandı yine o arıcak diye beklemeyince uykum gelio azcıkın da usudum bugun beni yatakcan bekler

karbeyazcımmmm birebir aynı seylerrri yasıyoruzzz hiç dert etme olagan seyler...

Lavimm kitabı buldummm defterime yazdıklarım kargacık burgacık... Yarın yanımda goturcem taratıp atıcam sana Renk Terapisini

kızlarla da yaparız onu belki yarın yeniden bi inceliyim de konusalım bu renk meselesini

iyi geceler optummm kobacannn kobacannnnnnnnn

gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun pe pe peloooooooooo annemmmmmm büyüdünmü sennn tebrik ederimmmmm

dün x man bizde kaldı

veririm tabi kuşum haber vermezmiyim hiiç. buarada 8 mart iyi fikirmiş bak inşallah gidebilirim bende
inan bende öyle çok hayal ediyorum ki sizi evimde ağırladığım günleri kurabiyem...ama o günlerde gelicek kiii

karbeyaz hoşgeldin
kızlar bende ünideyken kk ya bakardım arada. bi mezun olayım bende giricem yazıcam derdim kendi kendime keşke daha erken gelseymişimm

günaydın gelinciklerimm
berfo kızz neler oluyor

mutluuuu merhaba aramıza hos geldin

günaydın kızcelerimmmmmmmmm

lavicim bi blogta bahsettigim olayın ozetini buldum mailine atıcam adresini kusum

berfoooooooooo neler duyuyuorummmm hadi hayırlısı insallah 2013 e yetisiosun

ben keşfettiğim gibi geldim ezgi sen istanbuldamısın

yaw biz nezaman görüşcez
8mart ne ayak

x man bişey yapınca kadıan şiddete son mart kadınlar günü diyorum. sonra bi ara ben ona vurdum gibi oldu isteyrek deil tabiki. dioki erkek sıgınma evleride açılmış

evet berfocum konuşmuştuk sanki bunu daha önce:26:

Nerden bileceksin ama pek kimseye duyurmadım kim olduğumu,sadece eskiler biliyor yeni tanıştıklarıma da söylemedim hiç.

Geçmiş olsun canım ama sanırım diğer yazıklarını alıntılamadım ama sıkıntıdan çıkmış olabilir gibi geldi:26:

Canım benim zahmet veriyorum sana mahçup oldum
yan odadaydı düşünsenee

dün kararımı verdim. çok mutluydum dün.. annem babam kardeşlerimle oturduk falan..
hani dün bu olabilir dedim inş hayırlısı olur yine

Ayyyyyyyyy çalsın davul zurnalar:118:

Bak bu daha iyiymiş,içim rahatladı uğraştırmadım seni diye.

selam baby

x man olarak gelmedi bize akrabamız sıfatıyla geldi

amcam ona şey demiş. neden evlenmiosun oda uygun birini bulamadım demiş. amcamda gitmeden berfinle görüş demiş.
oda demiş bilmiyorumki ailesine söyleyip öyle yapmak lazım demiş
amcamda ailesi benim verdim izin gitmeden mutlaka görüşün demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…