Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Bir de size sormak istediğim birşey var kuzularım..
Sade bende mi oluyor bu saçma durum bilmiyorum ama düğün döneminin yaklaşmasından mıdır nedir inanılmaz stresliyim ya..
Suçu birazda kendimde arayım diyorum ama düşününce hem bu yıl mezun olma stresim hem düğün hemde düğünün yaklaşmasından doğan maddi sıkıntılar varken insanların tribini nazını hiç çekemiyorum ya.. Bir de mezuniyete yakın yanlış arkadaşların yavaş yavaş ortaya çıkmasıda beni çok yoruyor.. ÇOk duygusalım nedense psikolojik bunalıma soktum kendimi stresten ya.. :2:

nihancımm gecmiş olsunnnnnnnnnn kusummmmmm

ben de az önce sesini duyabildimmm pasamınn yine hayaller kurup kapadık artık gercek olsa su hayaller yaa

Niye kavga ettiniz ki ? O anların her biri altın değerinde. Haklısın,işsizlik,gurbet yıpratıyor ama kavgalar kadar değil.

Bizim kavgalarımız genelde hep telefonda olur
Benim için de buluştuğumuz her an önemlidir, sonuçta uzağız, her anın tadını çıkarmak lazım. Ama paşam durduk yerde sinirlendi bana, ağlaya ağlaya geldim o kadar yolu Ama geçti çok şükür, özür diledi, anladı hatasını yani inşallah
Kavga etmek benim de enerjimi alıp götürüyor

hayır tatlımmm sadece sana olmuyor hepimiz yasıyoruz zor bir surec bu surec ama gececek insallah hayırlısıyla sıkma canını

Biri beni mi tarif etti ? Sinir,stres benim göbek adım olur da.

Arkadaşları hiç takma kuzum,ben dersimi dinleyip geliyorum valla,umrunda olmasın kimse.

Ah maddiyat.Benim paşam da iki yıldır atama bekliyor.

Bu yıl birlikte gideriz inşallah.

ben de az önce sesini duyabildimmm pasamınn yine hayaller kurup kapadık artık gercek olsa su hayaller yaa

Az kaldı hem de çok az.

Nihan gel oturup ağlayalım.

Niye kavga ettiniz ki ? O anların her biri altın değerinde. Haklısın,işsizlik,gurbet yıpratıyor ama kavgalar kadar değil.

Çağlaşuum sağ ol fıstıklı kurabiyeem O hayallerinize az kaldı inşallah
Bize şu an hayal kurmak yasak

Üstüste gelmiş her şey o yüzden böyle hissetmen çok normal canım.
Mezuniyet ayrı bir sıkıntı resmen, düğün ayrı bir telaş...
Ama aşkınla, hevesinle, heyecanınla güzelce atlatırsın bu günleri inşallah

İyi geceler fıstıklarım ne güzel eskiler anılmış tazelenmiş ben takip ederdim sizi arada selam verip çıkardım kim derdi ki benimde birgün burda yazacağımı ben 2014 ü beklerken aniden 2013 gelini olmam heyt be seneleri beklerken şimdi 2 aydan bahsediyorum hatta nikahıma azcık kaldı bende kendi anılarımı beklentilerimi bekleyişimi hatırladım tazeledim.Hey gidi hey diim bende.Zaten duygusala bağladım sevdiceğim eve daha çok para getircek diye kaldı iş yerinde çalışıo arıcık gibi benim çalışkan arım

uhhuuuu hatsafhada özellikle arada ağlama nöbetlerim gelio benim.Çok kötü oluyorum sonrada düzeliveriyorum karmaşık çok hemde

kız mervooooss aglamak yasak burdaaaa hep gulelım biz insallah

evet kuslarım insallah az kaldı kalanlarda hayırla ve hızla gecsinnnn ve aslaa nihancım hayal kurmaktan vazgcmeyin

en guzel ornek Elis immm bunun icin... kendi de yazmıs bir anda 2013 gelini oluverdi

pelom da baska bir sahane örnek benim icin hayatlara bir anda nasıl sihirli bir degnek degebiliyor diye

inanmaktan hayal etmekten vazgecmeyin...

bir söz var ya...

Hep denedin hep yenildin, olsun bir kez daha dene, bir kez daha yenil... Bu kez daha iyi yenil...

işte öyle... Ne olursa olsun ne yasarsak yasayalım yenileyecegimizi bilsek de denemekten inanmaktn vazgecmeyelim

Tamam ağlamak yok,gülmek var.Ali Rıza Binboğa geldi aklıma ya hey Allahım.

Bu yıl bize de güzellikler getirecek inanıyorum.Ben çok umutluyum bu yıldan.

bebekleriiiimm ben çıkoorum artıkımmm bu akşam pek bi nazlıyıımm nişanlımcııımm telefon edicek birazdaan aşklaniimde yatiiimm öpeeriiim öpeeriiim severiim hepiciiniziiii

Kesinlikle Çağlam Sakın vazgeçmeyin kızlar.Hayallerimde a da z ye herşeyi yaşardım yapardım gelinliğimi giyerdim evimi yapardım yemek bile yapardım kocişime.Hayaller bitmez tükenmez güzel gülümsemeler yapıştırır insanın yüzüne Allah hayallerinizi bitirmesin güzellerim

bebekleriiiimm ben çıkoorum artıkımmm bu akşam pek bi nazlıyıımm nişanlımcııımm telefon edicek birazdaan aşklaniimde yatiiimm öpeeriiim öpeeriiim severiim hepiciiniziiii

İyi geceler kuzucum tatlı rüyalar bol aşklanmalarrr

aşk dolu ruyalar kusummmm

elisimmmmm ben de oyleydimmmm 2 yıldr hep hayallerle yasadık hayal kurunca zaman daha cabuk geciyo daha tatlı geciyo

aşk dolu ruyalar kusummmm

elisimmmmm ben de oyleydimmmm 2 yıldr hep hayallerle yasadık hayal kurunca zaman daha cabuk geciyo daha tatlı geciyo

Evet Çağlammm bak şimdi hayallerimizi gerçekleştiriyoruz adım adım yaklaşıyoruz.Azcık kaldı minnacık Çok şahane bi duygu bu Çağlammm çok başka 6 sene beklemek ardından artık Allah ın izniyle kavuşacağını bilmek heyecan verici Rabbim bu heyecanımızı hiç bitirmesin hep ilk günkü gibi capcanlı kalsın

Kuzum yaa yıllardır hayallerle içiçeyim zaten, hep buluşmayı, kavuşmayı, yanında olmayı, hayal ettik o da ben de.
Yoksa nasıl geçerdi uzaktan uzağa bunca yıl
Ama son bir yıldır tam olacak bir şeyler diyip hayal kurup plan yapıp bunların gözlerinin önünde yıkılması çok üzdü ikimizi de.
Şimdi öyle uzun uzun o tatlı hayallerimizi paylaşamıyoruz, hayallerimi yaşatamadığı için canı yaşıyormuş paşamın
Ben de bu yüzden ona anlatmadan kuruyorum hayallerimi bir süredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…