• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Cookie_Dough

♥jelibonkokanev.blog spot♥
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
8.788
16
106
İstanbul
AŞIK GELİNLERİN AŞK DOLU DÜĞÜN TARİHLERİ :123:

cupcake-358.jpg
lajoie

24 mayıs 2013 kına :124:
25 mayıs 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
cookie_dough

31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
opra

31 mayıs 2013 kına :124:
2 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
telomer

8 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
muhendis_

15 haziran 2013 kına :124:
16 haziran 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
_Lavin_

11 Ağustos 2013 kına :124:
12 Ağustos 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
gulhdeinn

13 eylül 2013 kına :124:
15 eylül 2013 düğün :123:

cupcake-358.jpg
ei17

15 mayıs 2014 kına :124:
17 mayıs 2014 düğün :123:

-----------------------------------------------------------------------------------

Pespembe hayallerimiz
Çiçek kokan evlerimiz
Aşk dolu kalplerimizle biz 2013'ün şanslı gelinleriyiz.... :16:
Mutlu masallar yazacağız bu topikte...
Mutlu masallar anlatacağız hep birlikte...
Dinlemek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz elbette
:9::9::9:

Maniyle yaptım girişi :1:... Bol sohbetli olsun topiğimiz :54::54::54::54:

Son düzenleme:
Yeni topicimizin ilk çiçekleri benden, cupcakeleri senden kurabiyemm :9::16:

$Vintage-roses-pembe-yapay-gul-cicek__66073697_0.jpg

Güzel dostluğumuzun yeni, tertemiz sayfası... :16:

Çok güzel anılarımız va bitmek bilmeyen hayallerimizi sığdıracağız buraya :17:

Hayırlı olsun hepimiz için... :69:

Topiğin adına bayıldımmmm :16:

Güzel heyecanlar paylaşıcağımız kesin bu topikte :16:

Sizleri çok seviyorumm :48:

Hoşgeldiniz bebeklerimmm :16::16::16:

Peliminotam uzun zamandır konuşamadık seninle nasıl gidiyor hazırlıkların az kaldıı:52:

Ezgitomm valla ya ne zamandır konusamadık :31: Özledim seni bebeğim benim :16: Sen ne güzel olmussun nişan eğlencesinde öyle. :17: Çoook beğendim, nazar dualarımı eksik etmedim kuşum, maşallah kocaman :16:

Bizim hazırlıklar tam gaz devam ediyor diyebilirim... Çeyiz ha toparlandı ha toparlanacak kıvamda :9: Vakit bulup küçük ev aletlerimi almaya gidemiyorum :31: Haftasonu halledicez galiba evde yer kalmadığı için aşkımın evine götürcez ama yoksa bizimkiler beni de çeyizlerimi de atıcaklar evden :1::1::1:

Onun dışında mobilya ve gelinlik telaşımız var şu ara.. Ay sonu İstanbula mobilyacıya sonra İzmir'e gelinlik bakmaya gidicez :17:

Çook az bi vaktimiz kaldı yarın çift haneli rakamlara düşüyoruz inanamıyorum hala :17:

Zamanımızı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyo :17:

Sizde ne var ne yok bakalım prensesimmm? Nasıl geçiyor tatlı nişanlılık, hareketlenme veya tarih koyma mevzusu var mı meraklardayım Ezgiiimmm:52:

Hoşgeldiniz bebeklerimmm :16::16::16:

Ezgitomm valla ya ne zamandır konusamadık :31: Özledim seni bebeğim benim :16: Sen ne güzel olmussun nişan eğlencesinde öyle. :17: Çoook beğendim, nazar dualarımı eksik etmedim kuşum, maşallah kocaman :16:

Bizim hazırlıklar tam gaz devam ediyor diyebilirim... Çeyiz ha toparlandı ha toparlanacak kıvamda :9: Vakit bulup küçük ev aletlerimi almaya gidemiyorum :31: Haftasonu halledicez galiba evde yer kalmadığı için aşkımın evine götürcez ama yoksa bizimkiler beni de çeyizlerimi de atıcaklar evden :1::1::1:

Onun dışında mobilya ve gelinlik telaşımız var şu ara.. Ay sonu İstanbula mobilyacıya sonra İzmir'e gelinlik bakmaya gidicez :17:

Çook az bi vaktimiz kaldı yarın çift haneli rakamlara düşüyoruz inanamıyorum hala :17:

Zamanımızı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyo :17:

Sizde ne var ne yok bakalım prensesimmm? Nasıl geçiyor tatlı nişanlılık, hareketlenme veya tarih koyma mevzusu var mı meraklardayım Ezgiiimmm:52:

beğenmene çok sevindim fıstığımmm:17: dualarını eksik etmezsin bilirim Allah razı olsun iyi yüreklim benim.
oo kızımız gelin olmuş gidiyor demek:5: inşallah mobilya ve gelinlik istediğin gibi olur canım benim.diğer ufak eşyaları dert etme evlendikten sonrada alırsın eksikleri. mutluluğunuz tam olsun yeter. düğün mekanı belli mi Pelinim?mutlaka bellidir de ben kaçırmışımdır:31:
Valla biz liseli aşıklar gibiyiz.zaten öyleydik nişandan sonra daha bi farklı olduk maşallahımız var:nazar: çok özlemle bekledik bugünleri o yüzden tadını çıkarıyoruz kuzum:))) şimdilik herşey çok güzel yani. tarih içinde ablam dışında herkes bu sene olsun diyor.onunda üzerine gitmek istemiyorum hamile çünkü biliyorsun.bana çok düşkün.evli ama aynı binadayız hep beraberiz ayrılmak zor geliyor..bakalım şimdilik beklemeye devam ediyorum.:31:

ezgitom, ablacığa yakın tutun evinizi. bu arada bebişe isim bulundu muuu? bulundu da ben mi kaçırdım yoksa.
pelişimm tatlı tatlı heyecanlarınıza hep tatlılar, gülümsemeler, mutluluklar bulaşsın inşallah canım benim.

ezgitom, ablacığa yakın tutun evinizi. bu arada bebişe isim bulundu muuu? bulundu da ben mi kaçırdım yoksa.
pelişimm tatlı tatlı heyecanlarınıza hep tatlılar, gülümsemeler, mutluluklar bulaşsın inşallah canım benim.

yakın tutucaz zaten inşallah nurayım.nişanlıcığımlan aynı yerde oturuyoruz biliyosun orada doğup büyüdük ve ayrılmayı düşünmüyoruz. bebişimizn adı defne olucak teyzesiii:emir_bebek:

yakın tutucaz zaten inşallah nurayım.nişanlıcığımlan aynı yerde oturuyoruz biliyosun orada doğup büyüdük ve ayrılmayı düşünmüyoruz. bebişimizn adı defne olucak teyzesiii:emir_bebek:

oy adıyla büyüsün bebiş. çok güzel.

aşağıda bi tubiş var. çok özledimmm onuuu. gelse ya buraya, öyle kapıda durmasaaa :16:

Yazdım yazdım... MAsama iş arkadasım oturdu ve herseyi mahvetti mozilla sayfamı kapattı :31::31::31:

beğenmene çok sevindim fıstığımmm:17: dualarını eksik etmezsin bilirim Allah razı olsun iyi yüreklim benim.
oo kızımız gelin olmuş gidiyor demek:5: inşallah mobilya ve gelinlik istediğin gibi olur canım benim.diğer ufak eşyaları dert etme evlendikten sonrada alırsın eksikleri. mutluluğunuz tam olsun yeter. düğün mekanı belli mi Pelinim?mutlaka bellidir de ben kaçırmışımdır:31:
Valla biz liseli aşıklar gibiyiz.zaten öyleydik nişandan sonra daha bi farklı olduk maşallahımız var:nazar: çok özlemle bekledik bugünleri o yüzden tadını çıkarıyoruz kuzum:))) şimdilik herşey çok güzel yani. tarih içinde ablam dışında herkes bu sene olsun diyor.onunda üzerine gitmek istemiyorum hamile çünkü biliyorsun.bana çok düşkün.evli ama aynı binadayız hep beraberiz ayrılmak zor geliyor..bakalım şimdilik beklemeye devam ediyorum.:31:
Ezgimmm inşallah herşey gonlumuze gore olur bebeğim benim :16:
Nişandan sonra özgürlüğün vermiş olduğu o rahatlıkla daha bi farklı oluyo herşey bizde yaşıyoruz o duyguyu bebeğim :17: Nişandan 2 gun öncesine kadar beni caddede değil arka sokakta bırakırdı Aybik :9:
Ama atlattık hepsini :17:
Düğünümüz kır düğünü olucak Ezgimmmm. Güzel mayıs ayında yemyeşil çimlerle kutlucaz evliliğimizi inşallah :123:
Hava koşulları da çok güzel olur da rüyalarımdaki gibi olur düğünüm umarımm:17:
Sizde ortak bi kararla belirlersiniz bebeğim düğün tarihini ablan doğumu bi halletsin de :16:

Amiiinnn lokumumm inşallah hepimiz çok mutlu olucaz kii :16:

Yeni bal gibi tatlı bol misli topicimiz hayırlı olsun gelincikler :16: Yaşasın yeni bal topic :124: :124: :124:

oy adıyla büyüsün bebiş. çok güzel.

aşağıda bi tubiş var. çok özledimmm onuuu. gelse ya buraya, öyle kapıda durmasaaa :16:

Çok güzel bir topik olmuş ki aşk dolu mutlu paylaşımlarımız olsun inşalllah

Ezgim ne güzel bir isim maşalllah
sağolun teyzeleriiii:33:
Yazdım yazdım... MAsama iş arkadasım oturdu ve herseyi mahvetti mozilla sayfamı kapattı :31::31::31:

Ezgimmm inşallah herşey gonlumuze gore olur bebeğim benim :16:
Nişandan sonra özgürlüğün vermiş olduğu o rahatlıkla daha bi farklı oluyo herşey bizde yaşıyoruz o duyguyu bebeğim :17: Nişandan 2 gun öncesine kadar beni caddede değil arka sokakta bırakırdı Aybik :9:
Ama atlattık hepsini :17:
Düğünümüz kır düğünü olucak Ezgimmmm. Güzel mayıs ayında yemyeşil çimlerle kutlucaz evliliğimizi inşallah :123:
Hava koşulları da çok güzel olur da rüyalarımdaki gibi olur düğünüm umarımm:17:
Sizde ortak bi kararla belirlersiniz bebeğim düğün tarihini ablan doğumu bi halletsin de :16:

Amiiinnn lokumumm inşallah hepimiz çok mutlu olucaz kii :16:

Senin hayallerini yerim ben yaa...herşeyin en güzelini hakediyorsun Pelinimm.ve inşallahta en güzelleriyle karşılaşıcaksınn
hepinizin o güzel yüreğindeki hayalleri gerçek olsun tatlı gelinciklerim.ay ağlıycam şimdi duygulandım:5: çok seviyorum sizi ben yaa

Back