- 3 Ekim 2010
- 11.496
- 3.797
- 448
- Konu Sahibi Zeynep8987
-
evet yorumlar maalesef öyle ama dekoratif olarak olsa bile mutfağımda bulunsun istedim:)
Bayanlar işte, englısh home bardak altlığını da çok beğendim, bende de o hastalık var, noelli vardı ben onu almıştım ama böyle çiçekli cupcake' li bişeyler bulursam alırım herhalde.
Bir de netten doğal taş üzeri desenli aldım güzeller ama maalesef kabı yok, üstelik taş olduğundan da epey ağırlar..
çok teşekkür ederim...:)hepsi çok cici, güle güle kullanın
çok teşekkür ederim canım:)çok hoş hepsi canım maşallah. güle güle kullan....
Amin canım inşallah sen de alırsın aklında olanlarıCanım ben de çoook beğendim çeyiziniAklımda olan bir çok ürün var çeyizinde....İnşallah sağlık ve mutlulukla kullan
bayıldım hepsine canımmm.. <3 güzel günlerde kullan hepsi çok cici ya :)
çok teşekkür ederim ederim canım, eminim seninki de çok güzeldirhepsi çok güzel
yemek takımına ayrıca bayıldım keske yemek takımı almamıs olsaydım dedim bir an :)
Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin inş.
yaa edacımmmm çok teşekkürler,Çok şekerlerrr
amin çok teşekkürler canımHepsi birbirinden güzel canımm güzel günlerde kullan inşallah
Hayırlı ugurlu olsun Güzel günlerde kullanını Şu dondurma kaselerinizi nerden kaça aldınız
Bende almak istiyorum da:)
canım ne kadar güzel herşeyin çok çok çok ama çok beğendim o panoları nerden aldın acaba yaa çok şekerlerr
çeyizlerinin tamamına ba-yıl-dımmmmmm :) her parçası özenle, zevkle seçilmiş belli.. güzel günlerde kullan inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?