cupcake in cicileri:)

evet yorumlar maalesef öyle ama dekoratif olarak olsa bile mutfağımda bulunsun istedim:)

Bayanlar işte, englısh home bardak altlığını da çok beğendim, bende de o hastalık var, noelli vardı ben onu almıştım ama böyle çiçekli cupcake' li bişeyler bulursam alırım herhalde.

Bir de netten doğal taş üzeri desenli aldım güzeller ama maalesef kabı yok, üstelik taş olduğundan da epey ağırlar..

evet ya bazı şeyleri sırf süslü püslü diye alıyorum napıyım:) evet onları ben de çok seviyorum 12 tane almıştım cup cakelilerden

Canım ben de çoook beğendim çeyizini Aklımda olan bir çok ürün var çeyizinde....İnşallah sağlık ve mutlulukla kullan

hepsi çok cici, güle güle kullanın
çok teşekkür ederim...:)

çok hoş hepsi canım maşallah. güle güle kullan....
çok teşekkür ederim canım:)

Canım ben de çoook beğendim çeyizini Aklımda olan bir çok ürün var çeyizinde....İnşallah sağlık ve mutlulukla kullan
Amin canım inşallah sen de alırsın aklında olanları

bayıldım hepsine canımmm.. <3 güzel günlerde kullan hepsi çok cici ya :)

çok teşekkür ederim canım çok sevindim

hepsi çok güzel
yemek takımına ayrıca bayıldım keske yemek takımı almamıs olsaydım dedim bir an :)
Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin inş.

hepsi çok güzel
yemek takımına ayrıca bayıldım keske yemek takımı almamıs olsaydım dedim bir an :)
Allah mutlu mesut kullanmayı nasip etsin inş.
çok teşekkür ederim ederim canım, eminim seninki de çok güzeldir

Çok şekerlerrr
yaa edacımmmm çok teşekkürler,

Hepsi birbirinden güzel canımm güzel günlerde kullan inşallah
amin çok teşekkürler canım

Hayırlı ugurlu olsun Güzel günlerde kullanını Şu dondurma kaselerinizi nerden kaça aldınız
Bende almak istiyorum da:)

çeyizlerinin tamamına ba-yıl-dımmmmmm :) her parçası özenle, zevkle seçilmiş belli.. güzel günlerde kullan inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…