Kıyamam ya nasıl bir vicdan o çocuğu öyle zor durumda bırakabilir?
Eğer iktidarda olupta çocuğunu askere gönderen tek bir kişi var ise samimiyetinize koşulsuz inanacağım aksi taktirde siz bunu birbirimize bizimde küllahımıza anlatınÇocuk üzerinden prim yapmaya çalışanlar, vatan için asla damla kanını akitmayacaklar.... Hükümet dussun diye vatanı dusurmeye razi olup, hukumeti istemiyor diye yurt dışındaki yöneticilere bile hak verecek olanlardır...
Üzülme cocugum seni üzen, hükümet değildir...terörü bitirmeyen,senin buradaki ''''sözde sana uzulen'''' ablalarinin destek verdiği güçler, hayran olduğu Rusya ABD almanyadir.. Terore destek veren güçleri seven vatanı nasıl sevebilir ki!!!!
Unutma cocugum, senin gozyasin bir gün akmayacak ,, ben sana gerçekten kiyamam, laf olsun yada hükümete giydireyim yada senin üzerinden prim yapayım diye değil...gerçek ve içten kiyamam
Eğer iktidarda olupta çocuğunu askere gönderen tek bir kişi var ise samimiyetinize koşulsuz inanacağım aksi taktirde siz bunu birbirimize bizimde küllahımıza anlatın
Şekerim ben takla da atsam siz gormezsiniz ve benim size ispat etme gibi bir çabam asla yok
Polemikler yuzunden olan her zaman haklı olup ispat edemeyen olur hayatta.
Çok konuşan kılığına uydurur , haklı yanlız kalır Allahtan çok değilsiniz sukur ediyorum idrak diliyorum hayatim
Son bir rica benimle ugrasmayin ben şuana kadarrrrrrrrr hicccccc kimseden alıntı yapıp yorum yapmadim , kendi yorumumu yazdım kimseye takışmadım, takisip çileden çıkartmadim
Ben sizleri onemsemyorum o yüzden alintilayip polemik içine girmiyorum
Sizde bazılarının dediği gibi beni onemsemeyin ve alıntı yapıp mahalle kavgasına laf dalaşına dondurmeyin
Şuana kadar hiç bir tartışmada sen haklisin deyip kenara çekilen gordun mu hele siyasette
Kişilerin girişleri bellidir ben kendi gorisunu sonuna kadar sende aynı şekilde kendi gorisunu sonuna kadar savunacaksin
Sonuç yok!!!!!
Ben fikrimi yazıyorum özgür.irademle sizde.fikir yazın neden yazıyorsunuz diyen yok sorgulayan yok
Çocuk üzerinden prim yapmaya çalışanlar, vatan için asla damla kanını akitmayacaklar.... Hükümet dussun diye vatanı dusurmeye razi olup, hukumeti istemiyor diye yurt dışındaki yöneticilere bile hak verecek olanlardır...
Üzülme cocugum seni üzen, hükümet değildir...terörü bitirmeyen,senin buradaki ''''sözde sana uzulen'''' ablalarinin destek verdiği güçler, hayran olduğu Rusya ABD almanyadir.. Terore destek veren güçleri seven vatanı nasıl sevebilir ki!!!!
Unutma cocugum, senin gozyasin bir gün akmayacak ,, ben sana gerçekten kiyamam, laf olsun yada hükümete giydireyim yada senin üzerinden prim yapayım diye değil...gerçek ve içten kiyamam
Şekerim ben takla da atsam siz gormezsiniz ve benim size ispat etme gibi bir çabam asla yok
Polemikler yuzunden olan her zaman haklı olup ispat edemeyen olur hayatta.
Çok konuşan kılığına uydurur , haklı yanlız kalır Allahtan çok değilsiniz sukur ediyorum idrak diliyorum hayatim
Son bir rica benimle ugrasmayin ben şuana kadarrrrrrrrr hicccccc kimseden alıntı yapıp yorum yapmadim , kendi yorumumu yazdım kimseye takışmadım, takisip çileden çıkartmadim
Ben sizleri onemsemyorum o yüzden alintilayip polemik içine girmiyorum
Sizde bazılarının dediği gibi beni onemsemeyin ve alıntı yapıp mahalle kavgasına laf dalaşına dondurmeyin
Şuana kadar hiç bir tartışmada sen haklisin deyip kenara çekilen gordun mu hele siyasette
Kişilerin girişleri bellidir ben kendi gorisunu sonuna kadar sende aynı şekilde kendi gorisunu sonuna kadar savunacaksin
Sonuç yok!!!!!
Ben fikrimi yazıyorum özgür.irademle sizde.fikir yazın neden yazıyorsunuz diyen yok sorgulayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?