• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı'nda şehit çocuğundan ağlatan terör sorusu

şu demogojiye profilinizdeki şempanze bile kaba etiyle güler.
bugun baska bi konuda da sizinle aynı kafaya sahip birine yazdım bu kadar berbatsa batı kullanmayın sundukları teknolojiyi.. adamların icadı olan interneti telefonu bilmemneleri kullanıp burda milleti vatan haini ilan ediyorsunuz
çocuklar mı çözecek bu meseleyi bırakın bayramlarını kutlasınlar eğlensinler keyif alsınlar
bu çocuk şehit çocugu olmasaydı doğru muydu eline verilen soru? neden kalkıp biri de sarılmamış bunların kalpleri mi kararmış diyemiyorsunuz?
ananız değil babanız değil kardeşim gözünüz kapalı savunmayın kimseyi.

Seni kendinle başbaşa bırakıyorum benim için yazdığın tüm '''olumsuz kelimeler'''' ancak sizin dikinizden dökülenlerdir...

Kendimi anlatmaya calisicam zira senin kafandaki!! Çok kişiye anlattım sonuç yok

Hayırlı akşamlar....

o kadar samimiyetsiz ki şu vatan severliğiniz şehitleri bile alet etmekten çekinmiyorsunuz.
madem o kadar vatanseversiniz bizler hainiz her ay çıkarın verin 100 lira şehit ailelerine

Kadın durup durup alıntı yapıyor . tamam abla vereyim vermiyorum ben bisey ya ondan . yada makbuzu sana yolluyorum bu ay yollamadim

Şimdi beni tanıyıp bilmeden samimiyetsiz demogoji vs ne kaar doğru :)

Seni begenenler gelir şimdi yalnız değilsin
Bana yazma şekerim lütfen yoksa cevap bulamadığımdan değil ciddiye almadığımdan yaz mı cam

Seni kendinle başbaşa bırakıyorum benim için yazdığın tüm '''olumsuz kelimeler'''' ancak sizin dikinizden dökülenlerdir...

Kendimi anlatmaya calisicam zira senin kafandaki!! Çok kişiye anlattım sonuç yok

Hayırlı akşamlar....

bir de insanları mahalle kavgası yapmakla suçluyorsunuz fakat yazdıklarınıza bakılırsa cennet mahallesinden kaçıp buralara gelmişsiniz.

Kadın durup durup alıntı yapıyor . tamam abla vereyim vermiyorum ben bisey ya ondan . yada makbuzu sana yolluyorum bu ay yollamadim

Bana yazma şekerim lütfen yoksa cevap bulamadığımdan değil ciddiye almadığımdan yaz mı cam

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Alinti istemiyorsan begenenlere laf atmayacaksin. Dogrulari soyleyenleri begenecegiz tabi, bos demagoji yapip sehitlerin ustunden oy pazarligi yapan, "sehitler geldikce oylarimiz artiyor" diye sevinip duran, cocuk bayrami gunu resepsiyonda bile cocuk istismari yapip sehit cocugunu aglatanlari destekleyenleri degil.
Keske sen "yalniz" olsaydin. Bu memleket bugun bu kadar karanlik olmazdi.

Alinti istemiyorsan begenenlere laf atmayacaksin. Dogrulari soyleyenleri begenecegiz tabi, bos demagoji yapip sehitlerin ustunden oy pazarligi yapan, "sehitler geldikce oylarimiz artiyor" diye sevinip duran, cocuk bayrami gunu resepsiyonda bile cocuk istismari yapip sehit cocugunu aglatanlari destekleyenleri degil.
Keske sen "yanliz" olsaydin. Bu memleket bugun bu kadar karanlik olmazdi.

Saygı çok önemlidir. Ben yazdiklarimi tekrar okudum kimsenin sahsina samimiyetsiz demojoji vs vs vs yazmamisim ister sagci ister solcu ne.olursan ol ki insaniz hepimiz aynı goruste olamayız şekillerinin nasıl farklıysa fikirlermiz de öyle. Ama bu sekilde olmuyor karsindakine.hakaret edersen karsindaki seni anlamaz senin derdinde biseu anlatmak olmaz zaten laf giydirmek ..

Bu hepimiz için geçerli. He ben begenenler dediğim için zaten alıntı yapıldı o yanı yoksa yapılmayacaktı :)

Malrsef ki yalnız değiliz çokuz cogaliyoruz ne hakaret edersen et Allaha sukur idrakli bir nesil var ve demokrasi yanlıları bilir ki.çoğunluk neyse odur...

Saygı çok önemlidir. Ben yazdiklarimi tekrar okudum kimsenin sahsina samimiyetsiz demojoji vs vs vs yazmamisim ister sagci ister solcu ne.olursan ol ki insaniz hepimiz aynı goruste olamayız şekillerinin nasıl farklıysa fikirlermiz de öyle. Ama bu sekilde olmuyor karsindakine.hakaret edersen karsindaki seni anlamaz senin derdinde biseu anlatmak olmaz zaten laf giydirmek ..

Bu hepimiz için geçerli. He ben begenenler dediğim için zaten alıntı yapıldı o yanı yoksa yapılmayacaktı :)

Malrsef ki yalnız değiliz çokuz cogaliyoruz ne hakaret edersen et Allaha sukur idrakli bir nesil var ve demokrasi yanlıları bilir ki.çoğunluk neyse odur...
Saygi mi? Senin kime saygin var ki? Daha iki gun once Ataturk dusmanligi yapiyordun burada.. Senin milli degerlerimize, bayramlarimiza ne saygin var ki 23 Nisan sana birsey ifade etsin. Senin idrakli nesil dediginin yaptiklari, beyanlari ortada.. Cumhuriyeti, yikilmasi gereken 90 yillik enkaz kabul edenlerin safindasin, yalan mi? O Cumhuriyet ki binlerce sehit kani ustune kuruldu, yanmis yikilmis paylasilmis bir ulke ustunde, Osmanlinin kullerinden dogdu. Iste o sehitler, gaziler sana birsey ifade ediyor mu? Yok.. Yikin siz sadece.. Sozlerinde hic bir samimiyet yok bu yuzden.. Bosuna cirpinma yani.. sen her zamanki gibi Kemal kotu, Tayyip iyi, sira bizde nagmelerine kaldigin yerden devam et.. O zaman belki baska seyler deriz ama, kimse demagoji yapiyorsun demez en azindan.. Hangisi daha cok agirina giderse artik..
Ya gorundugun gibi ol, ya oldugun gibi gorun.

Son düzenleme:
Saygi mi? Senin kime saygin var ki? Daha iki gun once Ataturk dusmanligi yapiyordun burada.. Senin milli degerlerimize, bayramlarimiza ne saygin var ki 23 Nisan sana birsey ifade etsin. Senin idrakli nesil dediginin yaptiklari, beyanlari ortada.. Cumhuriyeti, yikilmasi gereken 90 yillik enkaz kabul edenlerin safindasin, yalan mi? Sozlerinde hic bir samimiyet yok bu yuzden.. Bosuna cirpinma yani.. sen her zamanki gibi Kemal kotu, Tayyip iyi, sira bizde nagmelerine kaldigin yerden devam et.. O zaman belki baska seyler deriz ama, kimse demagoji yapiyorsun demez en azindan.. Hangisi daha cok agirina giderse artik..
Ya gorundugun gibi ol, ya oldugun gibi gorun.

Onemsenmiyorsun

Çocuk üzerinden prim yapmaya çalışanlar, vatan için asla damla kanını akitmayacaklar.... Hükümet dussun diye vatanı dusurmeye razi olup, hukumeti istemiyor diye yurt dışındaki yöneticilere bile hak verecek olanlardır...

Üzülme cocugum seni üzen, hükümet değildir...terörü bitirmeyen,senin buradaki ''''sözde sana uzulen'''' ablalarinin destek verdiği güçler, hayran olduğu Rusya ABD almanyadir.. Terore destek veren güçleri seven vatanı nasıl sevebilir ki!!!!
Tabi tabi kimsenin sahsina bi sey yazmamissin. Burada yazanlarin vatan sevgisini sorgula ama benden alinti yapmayın.

Hı hı tamam

Çocuk üzerinden prim yapmaya çalışanlar, vatan için asla damla kanını akitmayacaklar.... Hükümet dussun diye vatanı dusurmeye razi olup, hukumeti istemiyor diye yurt dışındaki yöneticilere bile hak verecek olanlardır...

Üzülme cocugum seni üzen, hükümet değildir...terörü bitirmeyen,senin buradaki ''''sözde sana uzulen'''' ablalarinin destek verdiği güçler, hayran olduğu Rusya ABD almanyadir.. Terore destek veren güçleri seven vatanı nasıl sevebilir ki!!!!

Unutma cocugum, senin gozyasin bir gün akmayacak ,, ben sana gerçekten kiyamam, laf olsun yada hükümete giydireyim yada senin üzerinden prim yapayım diye değil...gerçek ve içten kiyamam
Ne alaka ya ,hepimiz vatanımızı milletimizi seviyoruz ama yönetimden memnun değiliz,bu sayı az da değil kusura bakmayın.
Burada kimsede de alman hayranlığı olduğunu sanmıyorum .Kendi çocuklarını askere göndermezler ,hep fakir fukara askere gider,şehit olur,sonra da "vatan sağolsun "denir .
Vatan tabi ki sağolsun da neden gencecik, hayalleri olan kişiler bir hiç uğruna ,siyaset uğruna öldürülüyor?
"Gerçekten çocuğa kıyamam" diyorsunuz o zaman neden eleştirmiyorsunuz bazı şeyleri ?Orada şehit çocuğuna bu soruyu sordurmak nedir?Ağlayınca taş gibi durup devam etmek nedir?
Bunları da eleştirin bir zahmet,Batıyı sevmiyorsanız da Batıya dair hiçbir şeyi kullanmayın

Ne alaka ya ,hepimiz vatanımızı milletimizi seviyoruz ama yönetimden memnun değiliz,bu sayı az da değil kusura bakmayın.
Burada kimsede de alman hayranlığı olduğunu sanmıyorum .Kendi çocuklarını askere göndermezler ,hep fakir fukara askere gider,şehit olur,sonra da "vatan sağolsun "denir .
Vatan tabi ki sağolsun da neden gencecik, hayalleri olan kişiler bir hiç uğruna ,siyaset uğruna öldürülüyor?
"Gerçekten çocuğa kıyamam" diyorsunuz o zaman neden eleştirmiyorsunuz bazı şeyleri ?Orada şehit çocuğuna bu soruyu sordurmak nedir?Ağlayınca taş gibi durup devam etmek nedir?
Bunları da eleştirin bir zahmet,Batıyı sevmiyorsanız da Batıya dair hiçbir şeyi kullanmayın

Sana sormadik işine bak bana laf yetiştirme ne kullanıp kullanmayacağını sana sormadim beni hizayansen sokamazsin istersen ben seni sokayim

Kendini fazla söz sahibi gorme

Bana da yazma birbirinizi begenin durun mahalle.kavgası gibi kopyalama yapıştır aynı şeyi yazmissiniz bi bitin ya

Sana sormadik işine bak bana laf yetiştirme ne kullanıp kullanmayacağını sana sormadim beni hizayansen sokamazsin istersen ben seni sokayim

Bana da yazma birbirinizi begenin durun mahalle.kavgası gibi kopyalama yapıştır aynı şeyi yazmissiniz bi bitin ya
:KK53::KK53::KK53::KK53: aferin soyle ol özüne dön. Sen saygılı yazamazsin. Sana ters:KK53:

Yok canım ,sen ortaya bir laf atacaksın ,sonra da yok bana yazmayın bilmem ne .Yorum kaldıramayacaksan yorum da yapma

Back