Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Dimi ya?? Dinden onun bunun yuzunden sogumus olsaydik dinsizdik tovbe estagfirullah...bu gece yazilarina cok guluyom bacim.. Allah selamet versin sana..

kafa tutucak derken? kime kafa tutuyo yaa.. mesela bebek katiline ne güzel kafa tutuyo demi doğuda karakollar falan açmaları falan on numara olaylar.. hayal mi görüyorsunuz cidden siz ya... filistin gazze bizimle denkmikide kıyaslama yapıyosunuz.. bi kurtuluş savaşı yapabilecek güçtelermi onlarda bi onu düşünün o doktorlar burda dilenmek yerine vatanını savunsa bu halde olmazlar belki bide böyle düşünün.. bizim askerimiz zamanında hiç bişeyi yokken vatanını savunmadımı... örnek göstereceksen bize denk bi yer göster.. tek karış toprağa can verecek yiğitlerimiz var bizim.. bide suriyeden üç beş füze attırıp savaş çıkartma planı yapanlar var başımızdakiler onların adamları mesela.. hani youtubenin kapanmasına vesile olan o konuşmalarda geçen.. kimsenin inkar etmediği bizi dinlemişler dedikleri montaj falan demedikleri... keşke öyle diyeydilerde duymasaydı bu kulaklar o konuşmayı...

sataşmıyorum ki
diğer bölümlerde yasak çünkü burada bile konular çığrından çıkıp esas mevzudan uzaklaşıyor bir de diğer konulara din ve siyaset karıştırırsak -mesela devlet işlerine dini karıştırmak gibi- yaşanacak keşmekeşi düşünemiyorum bile
bir de dinle ilgili dualı bir kısım var dualarımız sizinle olması lazım orada serbest sanırım

Bırak kuzum ya sen dini kendin araştır, doğru olanı öğren ve inan. Dini müslümanlardan öğrensem müslüman olmazdım diye söz var ya.
Evt cok dogru demissin sanirim mevlanaydi bu sozu diyen
İslama yobazlari bulastirmayin Gibi biseydi
Dini isid el kaide gibi orgutler mahvediyor
En guzeli kendin ogrenmek

Saol...insallah hepimizin temennisi bu...bizde swcilmesi icin elimizden geleni yaptik..sukurler olsun kk kazandik..
Sadece dua ediyoruz ettikleri yeminle yasarlar ki bizde su 3 gunluk dunyada zalimler tarafindan zulme ugramadan aci cekmeden bizi milletimizi koruyup savunan bir cumhurbaskaniyla yasayalim...
Dedim ya herkese hayirli olsun hayir getirsin..rabbim utandirmasin...

Benimle doğru konuş seni alıntıladım mı ki beni alıntılayıp sokak ağzıyla konuşuyorsun. Ama peşinden gittiniz adamdan öğrenmişsinizdir bu üslubu şaşırmamak lazım

Evt cok dogru demissin sanirim mevlanaydi bu sozu diyen
İslama yobazlari bulastirmayin Gibi biseydi
Dini isid el kaide gibi orgutler mahvediyor
En guzeli kendin ogrenmek
Ciddi misin? Isid misid dediklerin musluman mi saniyorsun? Isid israil amerika ingilterenin urunudur ve amac insanlari islama nefret doldurmaktir- ki goruyorum iyi becermisler...

Iyi
Canim dolabinda soguk su falan yokmu dok basina biraz rahatlarsin..bu kadar kizginlik bunyeye zarar...dinlen biraz sen dinlen....

Ben erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten
Erdoğan'ın seçmenleri arasında içtenlikli dindarlar çoğunlukta olduğu halde nasıl oluyor da dini siyasete prim veriyorlar anlamıyorum. Açık açık samimi dindarlardan beslenerek yoluna devam ediyor yahu.

Amin
Dimi ya?? Dinden onun bunun yuzunden sogumus olsaydik dinsizdik tovbe estagfirullah...bu gece yazilarina cok guluyom bacim.. Allah selamet versin sana..
Canim cumlemize selamet versin...hadi diger arkadSlarl tartisiyozda bu arkaxasda yaza yaza ne yazmis..oruc tutmuyomus erdogan yuzunden.sen buyuksun rabbim..sanki once tuttugu oruclari erdogana veriyodu....

Ciddi misin? Isid misid dediklerin musluman mi saniyorsun? Isid israil amerika ingilterenin urunudur ve amac insanlari islama nefret doldurmaktir- ki goruyorum iyi becermisler...
Anlamadim ben ciddimi derken
Sanirim baya yanlis anladin
İsid falan bence seytani orgutler
Demek istedigim bu tarz olusumlar muslumanligi zedeliyor
İnsanlar bunlari gercek musluman sanio dinden soguyor
Bi kac sayfa evvel biri bunlar yuZunden dinden soguyor yazmista
Kendin ogren dinimizi bu seytanlara inanma dedim

demokrasi özgürlük diye bagirip durursunuz ama HALK %52 ile secince koyun olur, biz size ne desek acaba bu durumda, cok devirmeye calistiniz calistiniz calistiniz ama olmadi kabullenin yenilginizi, bu demokrasi yaramadi size ama ya :) devirme planlarida tutmadi ne yapcaksiniz simdi

Ben bu cahil kesimle ugrasamm herkes ezberledigini soyluyor biz erdogandan once dinimizi bilmiyorduk sanki ayyyy ugrasamm artk bu cahil cuhela insanlari dinlmkten j

Cogu isidi musluman terorist saniyorda.. O yuzden oyle yazdim.. Soylediklerinde haklisin canim

Saat 2 oldu kiskirtma herkes sixin gibi degil lutfen insanlari kiskirtmaktan vazgecin

Amin

Canim cumlemize selamet versin...hadi diger arkadSlarl tartisiyozda bu arkaxasda yaza yaza ne yazmis..oruc tutmuyomus erdogan yuzunden.sen buyuksun rabbim..sanki once tuttugu oruclari erdogana veriyodu....
Oynayamayan gelin ne der bilir misin :) aynen oyle...

Hanfendi ' .... Baska ne yapacaktik' diyerek terslediginiz icin satascaniz kisi ben degilim dedim
uslubunuz sert olmasaydi yanlis anlasilma olmazdi
Her neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…