Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Din tüccarlığına soyunan, hayrı şerri bildiğini söyleyen sensin.
Bence sen sınırı aşma.
Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması ona bişeyler borçlu olduğumuzu mu ıspatlıyor?
Dediğim gibi bu dünyada ne diktatörler, ne faşistler oturdu o koltuklarda.

Offfffffff ooffffffffffffffffffffffffffffffff !!!

Ben erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten
Bırak kuzum ya sen dini kendin araştır, doğru olanı öğren ve inan. Dini müslümanlardan öğrensem müslüman olmazdım diye söz var ya.

O degilde sonunda mhp ve chp birlesip erdogani basbakanlik koltugundan ettiler diyorummm herkese iyi geceler arkadaslar kirmaya kirilmaya degmez umariz yarinlar hepimiz icin guzel olur..,

Onlar Allah din dedikleri zaman bu dindarlıktan temiz kalplilikten ama sen dersen bu dinsiz olduğun içindir.
Anlatamazsın ki.
Osmanlı yeşerecek diyen zihniyete ne anlatacaksın.

Canimmm cok ugrasmissin cvp yazmaya acidiim sana
..gercekten mi calisiyomuydun sen..calismadan para verebilecek bi devlet bulursan lutfen bnidd unutma...
Sen bni anlamak istemiyosun cunku acin buyuk..anliyorum swnide...
GAZZEDEKILERDD CALISIYYODU..suriyedeki drlar burda cop topluyo..filistindekiler bosmu geziyoduda olum pencelerinde...yahu bn ne diyooom sen ne diyon...
CNim seni cok sevdimm.bana turkiyede zalimlere kafa tutacak boyin egmicek elinden geleni yapabilecek birini goster....sart olsun kardesim 10 ay sonraki secime oy kullanabilecek..ona senin dedigin adayi onericem......gulmekten erken dogum yapicam ..

Nasıl bu kadar eminsiniz?
Gaipten sesler mi duyuyorsunuz?
Erdoğan ı sevene destekleyene bişey diyemem, ama kalkıpta olaya Allah'ı peygamberi karıştırıyorsanız, orda bir duracaksınız.

Lafiniza dikkat edin lutfen .. Benim dinim herseyim den once gelir .hic biseye Allahimi Peygamberimi karistirmiyorum.Ama dinimi yasamama musade eden bir adamada saygi duyarim kim ne derse desin en azindan Ezanlarimizi Türkçe'ye cevirtmiyor basinizi acmadan suraya buraya giremezsiniz demiyor ..o yuzden bizim icin degerli kusura bakmayin

Osmanlının evlatları
TCden önce osmanlı vardı madem ondan önce de selçuklu vardı
yok biz selçuklunun evlatlarıyız

Şaka gibi bu insanlar ya, hayretler içinde yazılanları okuyorum. Erdoğan napsın, Adam zorla diktatörde yaparlar, halifede ilan ederler, padişah diye tahtada çıkarırlar...
En iyisi, bunları kafaya takmayacaksın, dertleri getirip çöpe atacaksın, bide sıcaktan çıldıracaksın ama takmayacaksın tak.......

Kiz sana neoldu ...kim inkar etti..bak bakayim inkar ediyorum...cumhuriyeti ben kurdum yada su kurdu diyen varmi...mustafa kemal ataturk kurdu ama RECEP TAYYIP ERDOGAN DEVAM ETTIRIYO BUNUNDA USTUNU SIZ ORTEMESSINIZ...HADI INKAR ETTE GORSLIM..
Tamam canım şimdi daha iyi anladım seni.
Seçilenler;
''Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma;

Hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma;

Toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma;

Büyük Türk Milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim. ''

Bu andı içerek göreve başlıyorlar. Ülkeyi bu kurallar çerçevesinde yönetmeye kendi özgür iradeleriyle
talip oldukları için onlara hiçbir şey borçlu değiliz.
Bir kısmımız ona güven duymuyoruz artık. Seçilmemesi için bize düşeni yapmaya çalıştık.
Sonuçta seçildi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Cumhur Başkanı olacak.
An itibariyle dilerim bizlerin kaygıları doğrultusunda değil, Ülke menfaati doğrultusunda görevini yapar.
Türkiye kazanmış olsun İnşallah. Ben hepinizden özür dilemeye dünden hazırım.
Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim Mrv5534. Hayırlı, ömürlü analı-babalı olsun İnşallah. :)

Evet doru soliosunn..ac cok var..ramazanda fitre vermeye gittigimiz ailenin evindd 4 binliralik koltuk takimi vardi ...sokakta hic olmasa 1000 liralik gelefon alip 1 liralik kontorle gezen cok var...yahu swnde bahveli gibi biskuvi hesabimi yapiyon...sen turkiyeye ndrden bakiyon bacim..hangi actsn bahsediyon..sukurler olsun aclik fakirlik orani azaldi azalmaya dewam ediyo edicek...hicmi sokaga cikmiyon...
Sizlere para yetmiyo zannediyosunuz ki bize bu kadar ystmiyosa asgari ucret alan ne yapsin...
Cocuklari hic soleme bana..simdi cocuk olsaydim keske...
Aman kardesim ya..hic senin hakkina girmek istemiyom...lutfen .....muhattap olmayalim .....hep ezber hep ezber...cok su yok bu ....adamin birids bayramda msj atmis ....oy toplicak ya ..msj donunda cocuklar seker yesin demis...guya onu secercek cocuklar daha rahat edecek..hey gidi yalan dunya heyy..

HANI BU FORUMDA SIYASET YAPMAK YASAKTI .........
DINI BI KONU SORUYORUM KAPATILIYO AMA SIYASET KONUSULUYO KAPATILMIYO
ALLAH ALLAH !!!
O HALDE :
TABI KI RTE SONUNA KADAR RTE NOKTAAAAAAAAAA
:):):):):)

Ben erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten
Senin anin zayifmis be gulum...madem o kadar inaniyodun peygamber efendimiz kaadarmi cektin de hemen dinden sogudun.senin icinde yokmus ona buna bahane bulma...cok akilkisin varya...guya AllHa hesap verirken erdogan yuzinden oldu dicende pacayi kurtarican saniyon...aklini seweyim

türkiye gündemi ve siyaset meydanı adlı bölümdeyiz hanımefendi başka ne yapacaktık?

neyseki Memleketim düsünüyor her secimde artarak cogaliyoruz, cati cati gelseniz ne farkeder bacim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…