Din tüccarlığına soyunan, hayrı şerri bildiğini söyleyen sensin.Esadla erdogani ayno kefeye koyan bi zihniyeti hiccc takmiyorumm..bu arada saka degilimm...cok israr edersen ispatlarim...
Sinirlari asma .....
Allahim bizi o gunlere gstirmez insallah...ama sizler herseyi hakeediyosunuz....
Ya sizin beyninizde ne war nasil bi dusuncd var anlayamiyorunm..erdogan kim demissin...aaaaa balik hafizalimisin...
Turkiyenin 12.cumhurbaskani olduya kuzum az once....bidd bizs cahil dersiniz..dunyadan haberiniz yok...
Bırak kuzum ya sen dini kendin araştır, doğru olanı öğren ve inan. Dini müslümanlardan öğrensem müslüman olmazdım diye söz var ya.Ben erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten
Şaka mısın sen arkadaşım?
Erdoğan kim ki, biz ona ne borçlu olacaz?
Bırakın şu din, Allah , kitap üzerinden siyasetide.
Rabbimin neyi hayır, neyi şer olarak gönderdiğini sen mi bileceksin?
Tövbe yarabbim.
Nerden biliyorsun Allah I'n Erdoğan ı bizim başımıza sınav olarak göndermediğini?
Esad yıllardır o koltukta, onuda Allah gönderdi o zaman????
Bişey diyînce biz suçlu oluyoruz sonra, şu mantığa bak ya!!!!!!
Canimmm cok ugrasmissin cvp yazmaya acidiim sanahahahahahahahahahahaahaahaha.... afedersinizde siz nerde yaşıyosunuz ya.. elimizde avcumuzda ne varsa çalışarak kendimiz yapıyoruz kimse bize dağıtmıyor neyin kafasındasınız siz... asıl biz vergilerimizi vermessek bi halt olmaz bu memlekete napılıyosa kendi paramızla emeğimizle yapılıyo ne iş sanki taş taşıdıda kolu yoruldu tayyip beyin.. sizin mahallede yapılan yoldan haberi var falan sanıyosunuz heralde... kim kimi satıyo be şu adam kaç yıldır var ondan önce anamız mı satılıyodu esir mi düşüyoduk.. asıl o çok istediğiniz osmanlıda var esirlik kölelik biz hepimiz özgür bireyleriz atamızın bize gösterdiği hedefte olduğumuz sürece.. tayyip erdoğana borçluymuşuz haha güldüm çok güldüm hemde.. asıl o bize borçlu.. kendi ağzıyla demedimi bu adam eğer bi gün tayyip erdoğan zengin olmuşsa bilinki haram yemiştir diye.. şu adamı bu kadar büyüklendiriyorsunuzya ne diyeyim size.. birincisi rabbimin önünde bütün kulları eşittir başbakan cumhurbaşkanı vs diye ayırılmayacak yani kul hakkı hepimize kul hakkı ne yazıkki.. ikincisi bizim dinimizde önderimiz peygamberimiz milletimizde önderimiz atamızdır.. ondan sonra gelenler yalnızca iktidar seçkinleri halk tarafından seçilmiş biraz durup sonra gidecek olan sıradan insanlardır halka karşı bi üstünlüğü yoktur aksine halkın altında hizmet için varolan bi memurdur yalnızca.. bu durumda borçlu olan biz olmuyoruz canım o oluyo hemde büyük borç büyük veballe.. siz rahat uyuyor olabilirsiniz yatağınızda ama bu memlekette bu kadar şanslı olmayanlarda var.. aç değilsiniz açıkta değilsiniz şükür değilmi.. ama bu memlekette asgari ücretin yeterli olabileceğini iddia edip milyarlarla oynayanların yanında o üç kuruşuyla kirasını faturasını ödeyip çocuk okutmaya çalışan babalar var bunlar eziyet çekiyo sayılmaz mı.. siz hiç çocuğunuza yok dediniz mi.. yıllar geçer ama insanlık değişmez unutmayın.. geçmişle şimdi arasında bi fark yok zengin dahada zenginleşti fakir dahada fakirleşti tek fark bu.. birileri bugün kimin sofrasına konuk olayım diye düşünürken birileri soframa ne koyayım diye düşünüyor bu memlekette.. bana kimse burda yaşam standartlarından bahsetmesin yiyoz içiyoz geziyoz tozuyoz diye..
Nasıl bu kadar eminsiniz?
Gaipten sesler mi duyuyorsunuz?
Erdoğan ı sevene destekleyene bişey diyemem, ama kalkıpta olaya Allah'ı peygamberi karıştırıyorsanız, orda bir duracaksınız.
Din tüccarlığına soyunan, hayrı şerri bildiğini söyleyen sensin.
Bence sen sınırı aşma.
Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması ona bişeyler borçlu olduğumuzu mu ıspatlıyor?
Dediğim gibi bu dünyada ne diktatörler, ne faşistler oturdu o koltuklarda.
Tamam canım şimdi daha iyi anladım seni.Kiz sana neoldu ...kim inkar etti..bak bakayim inkar ediyorum...cumhuriyeti ben kurdum yada su kurdu diyen varmi...mustafa kemal ataturk kurdu ama RECEP TAYYIP ERDOGAN DEVAM ETTIRIYO BUNUNDA USTUNU SIZ ORTEMESSINIZ...HADI INKAR ETTE GORSLIM..
Evet doru soliosunn..ac cok var..ramazanda fitre vermeye gittigimiz ailenin evindd 4 binliralik koltuk takimi vardi ...sokakta hic olmasa 1000 liralik gelefon alip 1 liralik kontorle gezen cok var...yahu swnde bahveli gibi biskuvi hesabimi yapiyon...sen turkiyeye ndrden bakiyon bacim..hangi actsn bahsediyon..sukurler olsun aclik fakirlik orani azaldi azalmaya dewam ediyo edicek...hicmi sokaga cikmiyon...hahahahahahahahahahaahaahaha.... afedersinizde siz nerde yaşıyosunuz ya.. elimizde avcumuzda ne varsa çalışarak kendimiz yapıyoruz kimse bize dağıtmıyor neyin kafasındasınız siz... asıl biz vergilerimizi vermessek bi halt olmaz bu memlekete napılıyosa kendi paramızla emeğimizle yapılıyo ne iş sanki taş taşıdıda kolu yoruldu tayyip beyin.. sizin mahallede yapılan yoldan haberi var falan sanıyosunuz heralde... kim kimi satıyo be şu adam kaç yıldır var ondan önce anamız mı satılıyodu esir mi düşüyoduk.. asıl o çok istediğiniz osmanlıda var esirlik kölelik biz hepimiz özgür bireyleriz atamızın bize gösterdiği hedefte olduğumuz sürece.. tayyip erdoğana borçluymuşuz haha güldüm çok güldüm hemde.. asıl o bize borçlu.. kendi ağzıyla demedimi bu adam eğer bi gün tayyip erdoğan zengin olmuşsa bilinki haram yemiştir diye.. şu adamı bu kadar büyüklendiriyorsunuzya ne diyeyim size.. birincisi rabbimin önünde bütün kulları eşittir başbakan cumhurbaşkanı vs diye ayırılmayacak yani kul hakkı hepimize kul hakkı ne yazıkki.. ikincisi bizim dinimizde önderimiz peygamberimiz milletimizde önderimiz atamızdır.. ondan sonra gelenler yalnızca iktidar seçkinleri halk tarafından seçilmiş biraz durup sonra gidecek olan sıradan insanlardır halka karşı bi üstünlüğü yoktur aksine halkın altında hizmet için varolan bi memurdur yalnızca.. bu durumda borçlu olan biz olmuyoruz canım o oluyo hemde büyük borç büyük veballe.. siz rahat uyuyor olabilirsiniz yatağınızda ama bu memlekette bu kadar şanslı olmayanlarda var.. aç değilsiniz açıkta değilsiniz şükür değilmi.. ama bu memlekette asgari ücretin yeterli olabileceğini iddia edip milyarlarla oynayanların yanında o üç kuruşuyla kirasını faturasını ödeyip çocuk okutmaya çalışan babalar var bunlar eziyet çekiyo sayılmaz mı.. siz hiç çocuğunuza yok dediniz mi.. yıllar geçer ama insanlık değişmez unutmayın.. geçmişle şimdi arasında bi fark yok zengin dahada zenginleşti fakir dahada fakirleşti tek fark bu.. birileri bugün kimin sofrasına konuk olayım diye düşünürken birileri soframa ne koyayım diye düşünüyor bu memlekette.. bana kimse burda yaşam standartlarından bahsetmesin yiyoz içiyoz geziyoz tozuyoz diye..
Senin anin zayifmis be gulum...madem o kadar inaniyodun peygamber efendimiz kaadarmi cektin de hemen dinden sogudun.senin icinde yokmus ona buna bahane bulma...cok akilkisin varya...guya AllHa hesap verirken erdogan yuzinden oldu dicende pacayi kurtarican saniyon...aklini seweyimBen erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten
türkiye gündemi ve siyaset meydanı adlı bölümdeyiz hanımefendi başka ne yapacaktık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?