Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Bu Atatürkçüler derken? Pardon biz Atatürkçüyüz de siz kimsiniz? anlamadım siz hangi kategoridensiniz?

Esadla erdogani bir tutmak? Bu iste bir yanlislik yok mu?? Esad musluman olmayan zalimin biri.. Ikisinj kiyas etmek buyuk cahillik olur...
Neden?
Erdoğan ı Allah I'n gönderdiğine inanıyorsunuzda Esad ı gönderdiğine neden inanmıyorsunuz
Bana görede kul hakkı yiyen, devletin malını çalan bir insan Müslüman değildir, şimdi ne yapıcaz?

Esadla erdogani ayno kefeye koyan bi zihniyeti hiccc takmiyorumm..bu arada saka degilimm...cok israr edersen ispatlarim...
Sinirlari asma .....
Allahim bizi o gunlere gstirmez insallah...ama sizler herseyi hakeediyosunuz....
Ya sizin beyninizde ne war nasil bi dusuncd var anlayamiyorunm..erdogan kim demissin...aaaaa balik hafizalimisin...

Turkiyenin 12.cumhurbaskani olduya kuzum az once....bidd bizs cahil dersiniz..dunyadan haberiniz yok...

Esadla erdogani ayno kefeye koyan bi zihniyeti hiccc takmiyorumm..bu arada saka degilimm...cok israr edersen ispatlarim...
Sinirlari asma .....
Allahim bizi o gunlere gstirmez insallah...ama sizler herseyi hakeediyosunuz....
Ya sizin beyninizde ne war nasil bi dusuncd var anlayamiyorunm..erdogan kim demissin...aaaaa balik hafizalimisin...

Turkiyenin 12.cumhurbaskani olduya kuzum az once....bidd bizs cahil dersiniz..dunyadan haberiniz yok...

Ben uzun sure basta olmasindan bahsetmiyorum.. Ikisini kiyas etmek yanlis diyorum.. Ayrica muslumanlihin sana goresi bana goresi olmaz... Kelimeyi sehadeti getirip kalbiyle iman eden muslumandir...

olaya din açısından bakan zihniyetler cok garıp; allah'ın bildiği var ki gönderdi, allah'ın bildiği var ki hala başımızda bazıları... blaaa blaaa... arkadaş, allah olaylarla bizzat ılgılenmıyor, siz öyle mı sanıyordunuz? atıyorum, x şahış insanlıga kötülük yapıyorsa allah hemen müdahale mı edıyor? öyleyse eğer allah nıye gazze de ölen masum bebeklerın ölümüne mudahale etmıyor? yoksa var mıdır bır bıldıgı? her şey sisteme göre işliyor, allah'ın kurdugu sisteme göre... bir insan senelerce o koltukta oturuyorsa bu allahın ona lutfu falan degıldir... din ve siyasetı ayırdıgmız gün bizden gerçek anlamda bişiler olacak, ama o gunlerı ne biz görecegız ne de bızden sonrakıler...insanlar yüzyıllarca bölündü; sen siyahsın, ben beyazım, sen sağcısın ben solcu...kesinlikle benım aklımdakı iktidar anlayısı ne dinle, ne sağ ne de solladır..
şeytan boşuna insanoğluna itaat etmem dememiş.... bu arada şeytanı da allah gönderdı...

Canim inaniyoruz..biz AllHtN gelen herseye..senide Allah gonderdi mesela...erdogan esad gibi olsaydi sen suan hatta sen dwgil hepimiz kacacak delik arar canimizi kurtarmaya calisiyorduk.....iste sen bunu ayirt edemiyosun fark bu

Canim inaniyoruz..biz AllHtN gelen herseye..senide Allah gonderdi mesela...erdogan esad gibi olsaydi sen suan hatta sen dwgil hepimiz kacacak delik arar canimizi kurtarmaya calisiyorduk.....iste sen bunu ayirt edemiyosun fark bu

Aa sur öyle deme gazzede olanlar sınav erdoğan ise lütuf

hahahahahahahahahahaahaahaha.... afedersinizde siz nerde yaşıyosunuz ya.. elimizde avcumuzda ne varsa çalışarak kendimiz yapıyoruz kimse bize dağıtmıyor neyin kafasındasınız siz... asıl biz vergilerimizi vermessek bi halt olmaz bu memlekete napılıyosa kendi paramızla emeğimizle yapılıyo ne iş sanki taş taşıdıda kolu yoruldu tayyip beyin.. sizin mahallede yapılan yoldan haberi var falan sanıyosunuz heralde... kim kimi satıyo be şu adam kaç yıldır var ondan önce anamız mı satılıyodu esir mi düşüyoduk.. asıl o çok istediğiniz osmanlıda var esirlik kölelik biz hepimiz özgür bireyleriz atamızın bize gösterdiği hedefte olduğumuz sürece.. tayyip erdoğana borçluymuşuz haha güldüm çok güldüm hemde.. asıl o bize borçlu.. kendi ağzıyla demedimi bu adam eğer bi gün tayyip erdoğan zengin olmuşsa bilinki haram yemiştir diye.. şu adamı bu kadar büyüklendiriyorsunuzya ne diyeyim size.. birincisi rabbimin önünde bütün kulları eşittir başbakan cumhurbaşkanı vs diye ayırılmayacak yani kul hakkı hepimize kul hakkı ne yazıkki.. ikincisi bizim dinimizde önderimiz peygamberimiz milletimizde önderimiz atamızdır.. ondan sonra gelenler yalnızca iktidar seçkinleri halk tarafından seçilmiş biraz durup sonra gidecek olan sıradan insanlardır halka karşı bi üstünlüğü yoktur aksine halkın altında hizmet için varolan bi memurdur yalnızca.. bu durumda borçlu olan biz olmuyoruz canım o oluyo hemde büyük borç büyük veballe.. siz rahat uyuyor olabilirsiniz yatağınızda ama bu memlekette bu kadar şanslı olmayanlarda var.. aç değilsiniz açıkta değilsiniz şükür değilmi.. ama bu memlekette asgari ücretin yeterli olabileceğini iddia edip milyarlarla oynayanların yanında o üç kuruşuyla kirasını faturasını ödeyip çocuk okutmaya çalışan babalar var bunlar eziyet çekiyo sayılmaz mı.. siz hiç çocuğunuza yok dediniz mi.. yıllar geçer ama insanlık değişmez unutmayın.. geçmişle şimdi arasında bi fark yok zengin dahada zenginleşti fakir dahada fakirleşti tek fark bu.. birileri bugün kimin sofrasına konuk olayım diye düşünürken birileri soframa ne koyayım diye düşünüyor bu memlekette.. bana kimse burda yaşam standartlarından bahsetmesin yiyoz içiyoz geziyoz tozuyoz diye..

biz Osmanlinin Evladiyiz kabul etsenizde etmesenizde, atatürkcüyüm demek gibi bir zorundaligimiz yok,
zira ondan önce Osmanli vardi

Arkadaslar cumhur baskanimiz tum millet icin hayirlara vesile olsunn.
Rabbim utandirmasin...
Allah yar ve yardimcimiz olsun
Biz burda ne dersek diyelim..sonuc belli degilmi...
Artik kendiniizi bogazdan atsanizda bu degismeyecek...caresizlik umitsizlik bu olsa gerek...
Kazanan inanc oldu...
Sizlere uxuluyorum...yuzdd 52 lik kesimin immm cahil kesimmiydi iste bizlerin kisacasi sectigi cumhurbaskaniyla yasamk zorundasiniz..ne aci ne huzunlu gercekten sizlerin yerinde olmak istenezdimm....
Nese ben kacar..sayet daha onemli islerim var...
Bu gecer hanimlar uzulmeyin

Arkadaslar cumhur baskanimiz tum millet icin hayirlara vesile olsunn.
Rabbim utandirmasin...
Allah yar ve yardimcimiz olsun
Biz burda ne dersek diyelim..sonuc belli degilmi...
Artik kendiniizi bogazdan atsanizda bu degismeyecek...caresizlik umitsizlik bu olsa gerek...
Kazanan inanc oldu...
Sizlere uxuluyorum...yuzdd 52 lik kesimin immm cahil kesimmiydi iste bizlerin kisacasi sectigi cumhurbaskaniyla yasamk zorundasiniz..ne aci ne huzunlu gercekten sizlerin yerinde olmak istenezdimm....
Nese ben kacar..sayet daha onemli islerim var...
Bu gecer hanimlar uzulmeyin

Geçen de birisi biz Erdoğan sayesinde dinimizi yasıyoruz o olmadan önce yaşayamıyorduk demişti.
Yani Erdoğan'dan önceki herkes cehennemlik oldu maalesef

Ben erdoğan ve onun gibiler sayesinde dinden soğudum ne oruç tutuyorum nede eskisi gibi inanıyorum çok büyük lütuf gerçekten

biz Osmanlinin Evladiyiz, atatürkcüyüm demek gibi bir zorundaligimiz yok, zira ondan önce Osmanli vardi buna bakiyorsaniz, sizde Osmanli olmasaydi olmazdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…