Neden?Esadla erdogani bir tutmak? Bu iste bir yanlislik yok mu?? Esad musluman olmayan zalimin biri.. Ikisinj kiyas etmek buyuk cahillik olur...
Esadla erdogani ayno kefeye koyan bi zihniyeti hiccc takmiyorumm..bu arada saka degilimm...cok israr edersen ispatlarim...Şaka mısın sen arkadaşım?
Erdoğan kim ki, biz ona ne borçlu olacaz?
Bırakın şu din, Allah , kitap üzerinden siyasetide.
Rabbimin neyi hayır, neyi şer olarak gönderdiğini sen mi bileceksin?
Tövbe yarabbim.
Nerden biliyorsun Allah I'n Erdoğan ı bizim başımıza sınav olarak göndermediğini?
Esad yıllardır o koltukta, onuda Allah gönderdi o zaman????
Bişey diyînce biz suçlu oluyoruz sonra, şu mantığa bak ya!!!!!!
Esadla erdogani ayno kefeye koyan bi zihniyeti hiccc takmiyorumm..bu arada saka degilimm...cok israr edersen ispatlarim...Şaka mısın sen arkadaşım?
Erdoğan kim ki, biz ona ne borçlu olacaz?
Bırakın şu din, Allah , kitap üzerinden siyasetide.
Rabbimin neyi hayır, neyi şer olarak gönderdiğini sen mi bileceksin?
Tövbe yarabbim.
Nerden biliyorsun Allah I'n Erdoğan ı bizim başımıza sınav olarak göndermediğini?
Esad yıllardır o koltukta, onuda Allah gönderdi o zaman????
Bişey diyînce biz suçlu oluyoruz sonra, şu mantığa bak ya!!!!!!
Bizim ne olduğumuz belli beliscim şükür ki Atatürkçüyüz başkaları düşünsün dimi :)Bu Atatürkçüler derken? Pardon biz Atatürkçüyüz de siz kimsiniz? anlamadım siz hangi kategoridensiniz?
Ben uzun sure basta olmasindan bahsetmiyorum.. Ikisini kiyas etmek yanlis diyorum.. Ayrica muslumanlihin sana goresi bana goresi olmaz... Kelimeyi sehadeti getirip kalbiyle iman eden muslumandir...Neden?
Erdoğan ı Allah I'n gönderdiğine inanıyorsunuzda Esad ı gönderdiğine neden inanmıyorsunuz
Bana görede kul hakkı yiyen, devletin malını çalan bir insan Müslüman değildir, şimdi ne yapıcaz?
Çok şükür kuzum.Bizim ne olduğumuz belli beliscim şükür ki Atatürkçüyüz başkaları düşünsün dimi :)
Canim inaniyoruz..biz AllHtN gelen herseye..senide Allah gonderdi mesela...erdogan esad gibi olsaydi sen suan hatta sen dwgil hepimiz kacacak delik arar canimizi kurtarmaya calisiyorduk.....iste sen bunu ayirt edemiyosun fark buNeden?
Erdoğan ı Allah I'n gönderdiğine inanıyorsunuzda Esad ı gönderdiğine neden inanmıyorsunuz
Bana görede kul hakkı yiyen, devletin malını çalan bir insan Müslüman değildir, şimdi ne yapıcaz?
Canim inaniyoruz..biz AllHtN gelen herseye..senide Allah gonderdi mesela...erdogan esad gibi olsaydi sen suan hatta sen dwgil hepimiz kacacak delik arar canimizi kurtarmaya calisiyorduk.....iste sen bunu ayirt edemiyosun fark buNeden?
Aa sur öyle deme gazzede olanlar sınav erdoğan ise lütufolaya din açısından bakan zihniyetler cok garıp; allah'ın bildiği var ki gönderdi, allah'ın bildiği var ki hala başımızda bazıları... blaaa blaaa... arkadaş, allah olaylarla bizzat ılgılenmıyor, siz öyle mı sanıyordunuz? atıyorum, x şahış insanlıga kötülük yapıyorsa allah hemen müdahale mı edıyor? öyleyse eğer allah nıye gazze de ölen masum bebeklerın ölümüne mudahale etmıyor? yoksa var mıdır bır bıldıgı? her şey sisteme göre işliyor, allah'ın kurdugu sisteme göre... bir insan senelerce o koltukta oturuyorsa bu allahın ona lutfu falan degıldir... din ve siyasetı ayırdıgmız gün bizden gerçek anlamda bişiler olacak, ama o gunlerı ne biz görecegız ne de bızden sonrakıler...insanlar yüzyıllarca bölündü; sen siyahsın, ben beyazım, sen sağcısın ben solcu...kesinlikle benım aklımdakı iktidar anlayısı ne dinle, ne sağ ne de solladır..
şeytan boşuna insanoğluna itaat etmem dememiş....
niye orada ölenler de allahın kulu degıl mı..Aa sur öyle deme gazzede olanlar sınav erdoğan ise lütuf
Yahu arkadaslar bu milletten utananlar gidin baska bi milletin mensubu olun...
Size rahatlik batiyo dimi..cahiilikmis...bu millete cocuk dogurmusta utanmis..milletemi guvendin..sen cocuklarinda senin gibi olur korkma vatandas...
Warya dua edinde vicdanli bi basbakanimiz oldu cumhurbaskanimiz oldu...ONU O MEVKIYE CIKARAN ALLAH BIZ VESILEYIZ...
ne istiyosunuz daha ya..rahat rahat yasiyoruz evlatlarimiz buyutuyoruz..calsiyoruz.geziyoruz kimseye hesap vermiyoruz..ozguruz ya ozguruz...gazze gibumi olmak istiyosun heyy utanan vatandaslar..pazarlarda satilamak mi istiyosunuz..evlatlarinzii paramparcami gormek istiyosunuz.
Copteki ekmekten mi yemek istiyosunuz...
Allah askina ne alio veremwdigunuz var su adamla...sizin gibu sukretmeyen utananlar oldukca sizin deyiminixle biz cahiller cogalicaz...
Kafanizda neler var...nasil insanlarsiniz....
Bi dunyadaki olaylara bakin..bi bize bakin..bugun kollarimizda tel nolari adresleri yazip olmadik bi yerde olursek bizi ailemize ulastirinlar diye gezmiyosak eslerimizin karsisinda tecavuze ugrasip katledilmiyosak anneleeimize babalarimizi eziyet cekerken gormuyorsak ulan vicdansizlar herseyi vazgectim anayim diyosun o evladini rahat rahat masallarla ninnilerle uyutup yatiriyosan bunu cahillik olarak bnmsedigin inancimiza sonra TAYYIP ERDOGA BORCLUSUN UNUTMA...
Solenwcek cok sey war ama kutlamalar basliyo..
Kazen abiye ozellikle yalvaricam sole banlanmicamiz bi topik acsin icimizdekileri dokelim..bunlar iyi laftan anlamiyo..
Way arkadas.....
Geçen de birisi biz Erdoğan sayesinde dinimizi yasıyoruz o olmadan önce yaşayamıyorduk demişti.
Yani Erdoğan'dan önceki herkes cehennemlik oldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?