sen simdi hirsindan tirnagini kemirirsin dikkat et kedinin b*k una yanlislkla yutma kalp karartr ha.bu hazimszlgin ustune iyi gelmez herhalAha ha,kedim var da onun kakasını temizliyordum,b.klu kum yani.
gaza gelip kötü yazmayacağımSiz o çocukları doğurmayın tamam mı ya da gidin İslam dünyanızda doğurun.Burası Atatürk çocuklarının .
Arkadaş doğurmasydın derse,cevabı da en az bu olur.İyi rüyalarBiz cok sevindik sizlerde uzuldunuz ama lutfen saygimizi yitirmeyelim surda yaa...kimse birsey elde etmeyecek cunku karsi tarafi inciterek.. Ne demek islam dunyasi?? Turkiye cumhuriyeti vatandasiysa burda otururda cocukta yapar.. Islam dunyasi dedigin neresi oluyor?? Kimsenin babasininmali degildir Turkiye.. Bu topraklar sehitlerimizin kanlariyla sulanmistir... Lutfen herkes haddini bilsin ve terbiyeyi unutmayalim.., herkese iyi geceler
Immmmmmm siz ataturkcuker laf sokmayi cok seviyosunuz dimi...bide sevuniyosundur simdi...nese canim hadi sende yat...gurultu yapma...sanada iyi ruyalar cancazimm.belkiii ruyanda zevinifsin..bi kac saat iyigelir..hararetini alir..Arkadaş doğurmasydın derse,cevabı da en az bu olur.İyi rüyalar
"Osmanlı yeşerecek"OTE="sagopam, post: 36459556, member: 198781"]aynen acıları büyük
yani ne takılıyorsun Allah aşkına boşver konuşur konuşur susarlar osmanlı yeşerecek yeniden bunu hazmedemiyorlar zeki medeni olup onlar gibi rezilleşeceksek cahil kalmayı tercih ediyorum zaten türkiyenin yarısı cahil bir kendileri zeki maşallah :) aynen cnm bosveriyorum.zirliyor zaten hala.belli ki hirsini burda cikarmaya calisyor.cvp vermicem.
Rabbim bizi bununla sınıyor bence.Eee biz ne yaparsak yapalım. ? RABBIM layık olani getiriyor yine :]
Biz herşeyimizi,bugünümüzü öne Allah'a sonra da O'nun bize gönderdiği muhteşem lider Atatürke borçluyuz,Ben yazınızda bahsi geçen şahıstan çokça alacaklıyım ama geri ödeme mümkün değil ne yazık ki.Yahu arkadaslar bu milletten utananlar gidin baska bi milletin mensubu olun...
Size rahatlik batiyo dimi..cahiilikmis...bu millete cocuk dogurmusta utanmis..milletemi guvendin..sen cocuklarinda senin gibi olur korkma vatandas...
Warya dua edinde vicdanli bi basbakanimiz oldu cumhurbaskanimiz oldu...ONU O MEVKIYE CIKARAN ALLAH BIZ VESILEYIZ...
ne istiyosunuz daha ya..rahat rahat yasiyoruz evlatlarimiz buyutuyoruz..calsiyoruz.geziyoruz kimseye hesap vermiyoruz..ozguruz ya ozguruz...gazze gibumi olmak istiyosun heyy utanan vatandaslar..pazarlarda satilamak mi istiyosunuz..evlatlarinzii paramparcami gormek istiyosunuz.
Copteki ekmekten mi yemek istiyosunuz...
Allah askina ne alio veremwdigunuz var su adamla...sizin gibu sukretmeyen utananlar oldukca sizin deyiminixle biz cahiller cogalicaz...
Kafanizda neler var...nasil insanlarsiniz....
Bi dunyadaki olaylara bakin..bi bize bakin..bugun kollarimizda tel nolari adresleri yazip olmadik bi yerde olursek bizi ailemize ulastirinlar diye gezmiyosak eslerimizin karsisinda tecavuze ugrasip katledilmiyosak anneleeimize babalarimizi eziyet cekerken gormuyorsak ulan vicdansizlar herseyi vazgectim anayim diyosun o evladini rahat rahat masallarla ninnilerle uyutup yatiriyosan bunu cahillik olarak bnmsedigin inancimiza sonra TAYYIP ERDOGA BORCLUSUN UNUTMA...
Solenwcek cok sey war ama kutlamalar basliyo..
Kazen abiye ozellikle yalvaricam sole banlanmicamiz bi topik acsin icimizdekileri dokelim..bunlar iyi laftan anlamiyo..
Way arkadas.....
Atatürk keşke sizden geri alabilse verdiklerini,hiç değmezmişImmmmmmm siz ataturkcuker laf sokmayi cok seviyosunuz dimi...bide sevuniyosundur simdi...nese canim hadi sende yat...gurultu yapma...sanada iyi ruyalar cancazimm.belkiii ruyanda zevinifsin..bi kac saat iyigelir..hararetini alir..
"Osmanlı yeşerecek"
Derken?
Halifeliği mi geri getiriyorsunuz? Yoksa padişahlığı mı?
Rabbim bizi bununla sınıyor bence.
Tüm müslümanlar birbirini öldürürken Türkiye'nin sınavıda Erdoğan işte.
Yahu arkadaslar bu milletten utananlar gidin baska bi milletin mensubu olun...
Size rahatlik batiyo dimi..cahiilikmis...bu millete cocuk dogurmusta utanmis..milletemi guvendin..sen cocuklarinda senin gibi olur korkma vatandas...
Warya dua edinde vicdanli bi basbakanimiz oldu cumhurbaskanimiz oldu...ONU O MEVKIYE CIKARAN ALLAH BIZ VESILEYIZ...
ne istiyosunuz daha ya..rahat rahat yasiyoruz evlatlarimiz buyutuyoruz..calsiyoruz.geziyoruz kimseye hesap vermiyoruz..ozguruz ya ozguruz...gazze gibumi olmak istiyosun heyy utanan vatandaslar..pazarlarda satilamak mi istiyosunuz..evlatlarinzii paramparcami gormek istiyosunuz.
Allah askina ne alio veremwdigunuz var su adamla...sizin gibu sukretmeyen utananlar oldukca sizin deyiminixle biz cahiller cogalicaz...
Bi dunyadaki olaylara bakin..bi bize bakin..bugun kollarimizda tel nolari adresleri yazip olmadik bi yerde olursek bizi ailemize ulastirinlar diye gezmiyosak eslerimizin karsisinda tecavuze ugrasip katledilmiyosak anneleeimize babalarimizi eziyet cekerken gormuyorsak ulan vicdansizlar herseyi vazgectim anayim diyosun o evladini rahat rahat masallarla ninnilerle uyutup yatiriyosan bunu cahillik olarak bnmsedigin inancimiza sonra TAYYIP ERDOGA BORCLUSUN UNUTMA...
Kazen abiye ozellikle yalvaricam sole banlanmicamiz bi topik acsin icimizdekileri dokelim..bunlar iyi laftan anlamiyo..
Way arkadas.....
Şaka mısın sen arkadaşım?Yahu arkadaslar bu milletten utananlar gidin baska bi milletin mensubu olun...
Way arkadas.....
Kiz sana neoldu ...kim inkar etti..bak bakayim inkar ediyorum...cumhuriyeti ben kurdum yada su kurdu diyen varmi...mustafa kemal ataturk kurdu ama RECEP TAYYIP ERDOGAN DEVAM ETTIRIYO BUNUNDA USTUNU SIZ ORTEMESSINIZ...HADI INKAR ETTE GORSLIM..''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'' Nurlar içinde yatsın.
İnkar etmekle gerçeklerin üzerini örtemezsiniz.
Bizi sinamiyor valla kisiden kisiye degisir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?