Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Ay hatunlar yapmayin dogurmayi filan karistirmayin...Rabbim her isteyene versin inanin bayanlarin birbirlerini vurmalari bu konudabenj cok uzuyor.. Yapmayin...

Siz o çocukları doğurmayın tamam mı ya da gidin İslam dünyanızda doğurun.Burası Atatürk çocuklarının .
gaza gelip kötü yazmayacağım

burada TÜRKİYEM de doğuracağım

mücahidler mücahideler yetiştireceğim

burası hepimizin

islam heryerde hanımfendicim

Yahu arkadaslar bu milletten utananlar gidin baska bi milletin mensubu olun...
Size rahatlik batiyo dimi..cahiilikmis...bu millete cocuk dogurmusta utanmis..milletemi guvendin..sen cocuklarinda senin gibi olur korkma vatandas...
Warya dua edinde vicdanli bi basbakanimiz oldu cumhurbaskanimiz oldu...ONU O MEVKIYE CIKARAN ALLAH BIZ VESILEYIZ...
ne istiyosunuz daha ya..rahat rahat yasiyoruz evlatlarimiz buyutuyoruz..calsiyoruz.geziyoruz kimseye hesap vermiyoruz..ozguruz ya ozguruz...gazze gibumi olmak istiyosun heyy utanan vatandaslar..pazarlarda satilamak mi istiyosunuz..evlatlarinzii paramparcami gormek istiyosunuz.
Copteki ekmekten mi yemek istiyosunuz...
Allah askina ne alio veremwdigunuz var su adamla...sizin gibu sukretmeyen utananlar oldukca sizin deyiminixle biz cahiller cogalicaz...
Kafanizda neler var...nasil insanlarsiniz....
Bi dunyadaki olaylara bakin..bi bize bakin..bugun kollarimizda tel nolari adresleri yazip olmadik bi yerde olursek bizi ailemize ulastirinlar diye gezmiyosak eslerimizin karsisinda tecavuze ugrasip katledilmiyosak anneleeimize babalarimizi eziyet cekerken gormuyorsak ulan vicdansizlar herseyi vazgectim anayim diyosun o evladini rahat rahat masallarla ninnilerle uyutup yatiriyosan bunu cahillik olarak bnmsedigin inancimiza sonra TAYYIP ERDOGA BORCLUSUN UNUTMA...
Solenwcek cok sey war ama kutlamalar basliyo..

Kazen abiye ozellikle yalvaricam sole banlanmicamiz bi topik acsin icimizdekileri dokelim..bunlar iyi laftan anlamiyo..
Way arkadas.....

Biz cok sevindik sizlerde uzuldunuz ama lutfen saygimizi yitirmeyelim surda yaa...kimse birsey elde etmeyecek cunku karsi tarafi inciterek.. Ne demek islam dunyasi?? Turkiye cumhuriyeti vatandasiysa burda otururda cocukta yapar.. Islam dunyasi dedigin neresi oluyor?? Kimsenin babasininmali degildir Turkiye.. Bu topraklar sehitlerimizin kanlariyla sulanmistir... Lutfen herkes haddini bilsin ve terbiyeyi unutmayalim.., herkese iyi geceler

Arkadaş doğurmasydın derse,cevabı da en az bu olur.İyi rüyalar

Arkadaslar su atatuekcunun gazina gelmeyinn....sanami sorcam nerde dogurcami ...valla hamileyimds bak hormonlar tawanda seni arar bulur kapinin onunde dogurum...ancak bole konusursunuz siz.....

Kilavuzu karga olanin diye bi ata sozu var..
Bide gorunen koy kilavuz istemez diye..biliyon mu kiz ataturkcu...
Yesinler seni hasbam...kiz sana ne taraflarimla guluyom bi bilsen....

Yahu haahahahahaaaaa
Cok komiksin bd ggulum..ama buralarda cok tutlmassin...catiya cik

Arkadaş doğurmasydın derse,cevabı da en az bu olur.İyi rüyalar
Immmmmmm siz ataturkcuker laf sokmayi cok seviyosunuz dimi...bide sevuniyosundur simdi...nese canim hadi sende yat...gurultu yapma...sanada iyi ruyalar cancazimm.belkiii ruyanda zevinifsin..bi kac saat iyigelir..hararetini alir..

"Osmanlı yeşerecek"
Derken?
Halifeliği mi geri getiriyorsunuz? Yoksa padişahlığı mı?
Eee biz ne yaparsak yapalım. ? RABBIM layık olani getiriyor yine :]
Rabbim bizi bununla sınıyor bence.
Tüm müslümanlar birbirini öldürürken Türkiye'nin sınavıda Erdoğan işte.

Bi
Biz herşeyimizi,bugünümüzü öne Allah'a sonra da O'nun bize gönderdiği muhteşem lider Atatürke borçluyuz,Ben yazınızda bahsi geçen şahıstan çokça alacaklıyım ama geri ödeme mümkün değil ne yazık ki.

Bizi sinamiyor valla kisiden kisiye degisir......

Ben de yatar kizlar.yoruci bir gundu.oy icin memlekete gidip geldim.hos helal olsun da Erdogana.uykusuzum gari.yarin guzel bir gune baslamanin heyecanini da yasiyorm.hepimize hayirli olsun Rabbim Erdogani korusun.

''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'' Nurlar içinde yatsın.
İnkar etmekle gerçeklerin üzerini örtemezsiniz.

Şaka mısın sen arkadaşım?

Erdoğan kim ki, biz ona ne borçlu olacaz?

Bırakın şu din, Allah , kitap üzerinden siyasetide.

Rabbimin neyi hayır, neyi şer olarak gönderdiğini sen mi bileceksin?

Tövbe yarabbim.

Nerden biliyorsun Allah I'n Erdoğan ı bizim başımıza sınav olarak göndermediğini?
Esad yıllardır o koltukta, onuda Allah gönderdi o zaman????

Bişey diyînce biz suçlu oluyoruz sonra, şu mantığa bak ya!!!!!!

Biz ataturke bisi demiyoruz...diyemeyizde ...
Yalniz senin ataturkculuk diyip savundugun seleride kusura bakma yutamam..madem ataturkcusun bni ilgilendirmez bak saygi duyarim ama sends milletin yuzde ellisine pasa pasa saygi duymak zorundasin..bizleri cahil diye adlandiramassin...uc bes suslu laf edincs cokmu biliyorum zannediyosunn.
Ne alican var AllH askin cok merak ettim...Bu dunyada goremem seni belki ama insallah rabbim seninls ote dunyda bni yizyuze getirsin...bakalim bu laflarin orda sokecekmi...arkadas kimseyi sevmek zorunda degilsin....ama saygi duymayi ogren..sukretmeyi ogren....sabfetmeyi ogrwn....hic birisi onemli degil ayaturk ataturk diye bagriniyin ama hic bi huyynu feyz almamissin...ay pardon anlamassin sen feyzden...yani ornwk almamissin...

Neyse rabbim dogru yolu gosgersin insallah....kim yanlis yoldaysa....

''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'' Nurlar içinde yatsın.
İnkar etmekle gerçeklerin üzerini örtemezsiniz.
Kiz sana neoldu ...kim inkar etti..bak bakayim inkar ediyorum...cumhuriyeti ben kurdum yada su kurdu diyen varmi...mustafa kemal ataturk kurdu ama RECEP TAYYIP ERDOGAN DEVAM ETTIRIYO BUNUNDA USTUNU SIZ ORTEMESSINIZ...HADI INKAR ETTE GORSLIM..

Esadla erdogani bir tutmak? Bu iste bir yanlislik yok mu?? Esad musluman olmayan zalimin biri.. Ikisinj kiyas etmek buyuk cahillik olur...

Bizi sinamiyor valla kisiden kisiye degisir......

Nasıl bu kadar eminsiniz?
Gaipten sesler mi duyuyorsunuz?
Erdoğan ı sevene destekleyene bişey diyemem, ama kalkıpta olaya Allah'ı peygamberi karıştırıyorsanız, orda bir duracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…