Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Berlinden iki oy Milletin Adamina gitti. Hayirlara vesile olsun

:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

maalesef millet olarak biz tam tersini anlıyoruz

son çırpınışlarrrrrr
bu arada kürtaj gerçekten cinayettir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Milletin bir ferdiyim ama benim adamım değil.

bizim icin öyle, Milleti biz istanbulda gördük, Allah izni ile yarin Cumhur Baskanini secicek.
sonra yok oylar yakildi yok saklandi, sandiginizin basinda bekleyin konusmakla olmuyor icraat lazim.

Ya neyse yarin belli olacak iste bosuna birbirimizi kirmayalim

Secim saat kacta baslayacak bilgisi olan yazabilir mi? Ben oyumu kullanip tatile cikicam da erkenden gideyim diyorum

Iyi o zaman 7.55te okulun kapisina dayanirim gecen erken gittim yine de dolu kuyruk vardi

anlamıyorum ki millet baska zaman erken kalkmaz bakıyorum nineler bile sabahın köründe dayanmışlar ben artık yarın 5 de kalkcam 7 de olmam lazım orda

anlamıyorum ki millet baska zaman erken kalkmaz bakıyorum nineler bile sabahın köründe dayanmışlar ben artık yarın 5 de kalkcam 7 de olmam lazım orda

Valla ya birakin da oyumuzu kullanip kacalim siz oturuyosunuz evde zaten bi de otobusler vizir vizir otogar hic o kadar kalabalik olmazdi valla 5 dkda bir otobus girip cikiyor

bizim icin öyle, Milleti biz istanbulda gördük, Allah izni ile yarin Cumhur Baskanini secicek.
sonra yok oylar yakildi yok saklandi, sandiginizin basinda bekleyin konusmakla olmuyor icraat lazim.

Milletin 3 CB adayı var. Dilerim Milletin tamamını kucaklayabilecek aday kazanır.

Son düzenleme:
Valla ya birakin da oyumuzu kullanip kacalim siz oturuyosunuz evde zaten bi de otobusler vizir vizir otogar hic o kadar kalabalik olmazdi valla 5 dkda bir otobus girip cikiyor

bende o gün sabahı uçcam canım .bakalım hava alanında da kıyamet kopar heralde

Bu örneği yerel seçim döneminde de vermiştin Kazen ve aynen öyle oldu.
RTE nin anket sonuçlarına göre %56 ile ilk turda seçiliyor bizim gelinlik modeline verdiğimiz cevaplarla aksi yöndeki anket sonucumuzla aynı yüzdeye sahip olması da garip bir tesadüf diyelim..
Burada X kişiye oy verecem deyip aslında eşlerimizin dediği Y kişisine oy veriyoruz...
Sonrada ben vermedim o vermemiş peki kim oy veriyor bu Y kişisine diye sorular soruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…