Bu soruyu bu resimler için mi sordun , hepsi kapalı çünkü , kapalı sayılmak için ne giymek lazım ?
Bu soruyu bu resimler için mi sordun , hepsi kapalı çünkü , kapalı sayılmak için ne giymek lazım ?
Biz kapalilara değil buruklu çarşaflı pecelilere karşıyız!
Neden karşısın ?Biz kapalilara değil buruklu çarşaflı pecelilere karşıyız!
Biz arap degiliz hanfendi, burnunu gostermekten sakinan bir kavim de degiliz. Popomu da ne ara gordun merak etmemis degilim..Al bak bakalim burnu kapali kac kadin goreceksin Istiklal harbinde:
Eki Görüntüle 1209751 Eki Görüntüle 1209752
Aynen oyle bi anlayabilseler...Bu ülke bu vatan toprakları senin gibi kokoşlarla değil çarşaflı nene hatunlar sarıklı sütçü imamlarla kurtarıldı. Bu memleketin gerçek sahibi müslüman anadolu insanıdır. Beğenmeyen fransaya gitsin
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Beni büyüten ebeveynlerimden biri yolda yürürken gördüğü çarşaflılara kara fatma derdi ben ise farklı düşünürdüm .tokat , erzurum,erzincan hep ağızları kapalıdır bayanların valla buralar arabistan değil. arkadaşa anlatamazsın malesef
tokat , erzurum,erzincan hep ağızları kapalıdır bayanların valla buralar arabistan değil. arkadaşa anlatamazsın malesef
Biz kapalilara değil buruklu çarşaflı pecelilere karşıyız!
Kapaliliğin usulu de mi varmis biz bir tane kapalilik biliyoruz da acaba sizin usulünüz nedir....?:26:Burnunu kapatmak mesela... arkadasin iddiasi oydu. Hepsi kapali, ama Turk usulu kapali, arap usulu degil. Biri de kalkip "devlet ojeli fonlu resim bulamamis" diye yazmis, halbuki butun kurtulus savasi arsivini de indirmis. Bak hele sen... Devletin isi yokmus nelerle ugrasmis..Halbuki bana sorsa idi o devlet, ben onlara o sirada insanlar cani ile ugrastigi icin kuafore gidecek zaman bulamadiklarini soylerdim. Hatta varsa eger kuaforleri, yanmakta oldugunu o siralar butun memletin oldugu gibi... Ya da daha baside kacip fon makinasinin o zamanlar daha icat edilmedigini... Koyun can derdinde kasap et, ama bunlar ancak basit soylersen anlarlar..
Üstteki yazıında çarşaflı sarıklıların torunları burda dedin şimdide arap değiliz diyorsun kendi içinde çelişiyorsun zaten fazla söze gerek yok kendini ele verdin .
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Yalan atma be ben erzurumu tokati bilirim oradakiler başörtülü burukluk görmedim ben!
Buda ayrı renk kapalılar kamu kuruluşuna girmesin diyen şimdi kıvırıyor çevir kazı yanmasın . Ülkemizden defolun burası bizim bizim kalacak çarşafta giyerim peçede takarım pardesüde giyerim karışamıyorsunuz ondan bu zorunuza gitmeler. Avrupaya gidin islamiyet avrupadan gelse müslüman olacaksınız
Buda ayrı renk kapalılar kamu kuruluşuna girmesin diyen şimdi kıvırıyor çevir kazı yanmasın . Ülkemizden defolun burası bizim bizim kalacak çarşafta giyerim peçede takarım pardesüde giyerim karışamıyorsunuz ondan bu zorunuza gitmeler. Avrupaya gidin islamiyet avrupadan gelse müslüman olacaksınız
Burnunu kapatmak mesela... arkadasin iddiasi oydu. Hepsi kapali, ama Turk usulu kapali, arap usulu degil. Biri de kalkip "devlet ojeli fonlu resim bulamamis" diye yazmis, halbuki butun kurtulus savasi arsivini de indirmis. Bak hele sen... Devletin isi yokmus nelerle ugrasmis..Halbuki bana sorsa idi o devlet, ben onlara o sirada insanlar cani ile ugrastigi icin kuafore gidecek zaman bulamadiklarini soylerdim. Hatta varsa eger kuaforleri, yanmakta oldugunu o siralar butun memletin oldugu gibi... Ya da daha baside kacip fon makinasinin o zamanlar daha icat edilmedigini... Koyun can derdinde kasap et, ama bunlar ancak basit soylersen anlarlar..
Okuduğunu bile anlayamayan senin gibi birine benim cevabın yok sen git buradan Atatürk düşmanları sizi burası arabistan değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?