Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
En iyi cevaplar
2
69.478
1.623
101
Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy pusulasında Ekmeleddin İhsanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş tercihiniz hangi isim olur ?

Anket seçeneklerini lütfen dikkatlice okuyun ! Alfabetik olarak listelenmiştir.

Açık Anket: Kimin ve neye oy verdiğini görüntülenmektedir !

2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresinin 2014'te dolacak olmasından ötürü, aynı yıl yapılması planlanan seçimdir. Yüksek Seçim Kurulu, seçimin ilk turunun tarihini 10 Ağustos, ikinci turunun tarihini ise 24 Ağustos olarak duyurdu. Ayrıca halk ilk defa bu seçimle cumhurbaşkanını kendisi seçecektir.

oy kullanmak istemiyorum ama cezası var diyorlar, doğru mu bilgisi olan?

Olmayacagini bile bile oy verecegim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CHP ve MHP el birliği ile Tayyib'i reis-i cumhur yapacak...
Ben bu oyunlara gelmeyeceğim.
Yerel seçimlerde de hiç desteklemiyor olmama rağmen İstanbul için chp'ye oy verdim.
Bir çok kişi biliyor ki İstanbul Chp'nindi.. Bulunduğum ilçe Esenyurt Chp'nindi... Ama sustular.... !
bu kez yapmayacağım. Cezamı öderim sorun değil... Saf yerine koyulmaktan daha iyidir.

çıkar dolu oyunlara alet olmamak için oy kullanmayacağım...

muhalefete protesto !!!!!

Son düzenleme:
oy kullanmayacağım. ankette yanlış oy verdim eğer düzeltilmesi mümkünse düzeltilsin lütfen :/

Hiç birine oyumu veresim yok
Ama vatandaşlık hakkımı yediresim de yok
Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık
veyahut iki ucu b...lu değnek de denebilir
örnekler çoğaltılabilir...
:97:

Iyi de siz oy kullanmayacaksiniz tayyipciler ulkeler asiri kopup gelicekler yine bu kez adamin sansini arttirmis oluyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ekmeleddine mi verelim be just :/ o da fetullahın adamı...

yok canım daha neler şu adamı karalamak için yapmadıkları kalmadı. şimdiye kadar bir açığı tayyip gibi çalması çırpması yok. sicili temiz. ben islama bile inanmıyorum, kendisi islamcı diyorlar lakin amaç öyle göstermek zaten ailesine ve yaşamına bakınca çok modernler, eğitimli olması da cabası...

islam işbirliği teşkilatı genel sekreteri idi. islam üniversitesi mezunu ve biyografisinde kendisi islam bilgini diye de geçiyor. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…