- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Bari beni de bişey yapaylardi, işsiz avare geziyom
Damat sen misin?
Yanlış yerlerde gezdiysen demek.. ondan böyle oldu. Bir daha ki sefere inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bari beni de bişey yapaylardi, işsiz avare geziyom
Daha tam inceleyemedim sadece isim ve mesleklerini biliyorum@office philly @nscckts nameaver @littlewaterspirit A Arya_Stark01 @Mune @Kazen @Milana22 @darkmore @tontriko @Saraylim @Videsupra
asilsoy sivastrabzon @sinope_ @TubaSude @METANOL
Başkanlık başlığından hatırımda kalanlar :) dahası da vardır, etiketleyin gelsin :)
@office philly @nscckts nameaver @littlewaterspirit A Arya_Stark01 @Mune @Kazen @Milana22 @darkmore @tontriko @Saraylim @Videsupra
Başkanlık başlığından hatırımda kalanlar :) dahası da vardır, etiketleyin gelsin :)
Sosyal medya da öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım resmenEtiketin icin sagol fakat bende artik yigildim. Tren kaza konusunda bu hükümeti en cok destekleyenler yorum bile yazmadilar. Tabi yayin yasagi var birde. Orda yine kac can gitti. Kac can kim bilir yasayacak ama agir fiziksel ve mental sorunlar ile.
Ve asil sorumlulara birsey olmaz. Zengin olmaya devam ederler. Sucu makiniste atarlar oldu bitti. Bakanlar belli oldu. Baskan seremonisi oldu. Kimin umrunda giden canlar.
Arada göz gezdiririm, kim bilir bir kac yorumu begenirim. Ama artik secim konusu gibi aktif yorum yazamam. Bu kadar vicdansizliga karsi laf söz yetmiyor cünkü.
O tren hattı için hızlı tren projesi vardı. Başlandı mı bilmiyorum.Sosyal medya da öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım resmen
Sırf başkanlık töreni yapılmasın diye tren kazasının bilinçli yapıldığını iddia eden yaratıklar(insan demeye dilim varmıyor) vardı
Arabistan kralı için ulusal yas ilan eden hükümet söz konusu kendi vatandaşı olunca dili lâl oldu.
Sosyal medya da öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım resmen
Sırf başkanlık töreni yapılmasın diye tren kazasının bilinçli yapıldığını iddia eden yaratıklar(insan demeye dilim varmıyor) vardı
Arabistan kralı için ulusal yas ilan eden hükümet söz konusu kendi vatandaşı olunca dili lâl oldu.
@office philly @nscckts nameaver @littlewaterspirit A Arya_Stark01 @Mune @Kazen @Milana22 @darkmore @tontriko @Saraylim @Videsupra
Hazinenin basina da kücük enisteyi koymuslar cigeri kediye emanet edercesinebakanlaaarrr ve bakmayanlarr halimiz nicedir gorun
Resmen bir aya yakın ban aldım geçenlerde , neden de " bug'ı buldum cahil lafı":) yazasim gelmiyor inan. Ama dip not düşeyim , seçilen bütün insanlar kapitalist sisteme entegre olmuşlar , bunu özellikle MEB ve Sağlık bakanlığından anlıyoruz. Bu iki alanda yoğun bir dönüşüm göreceğiz ki, zaten IMF in kapısına gidecekler "kredi" yani para almak için, ve kapitalist ekonomi anlayışı eğitim ve sağlığın devletin ana görevlerinden biri olmadığını savunur, doğal olarak ne kadar ekmek o kadar köfte mantıgı ile, paran varsa eğitimde alırsın iyi sağlık hizmeti de alır olacaksın ki, zaten muayene ücretli katkı parasındiyenbasşandı bile sürece.
2011 yılında bir arkadaşın doğum günü partisindeyiz, onun arkadaşlarından biri de IMF in Türkiye masasında çalışanlardan biri. Nişanlım o zaman gerine gerine " ekonomi çok iyi, size borcu da ödedik" dedi ki ben tam aksini anlatıyordum ama anlamıyor aksini iddia ediyordu. IMF'de çalışan şahıs alaycı bir gülümsemeyle " merak etme yine geleceksiniz " dedi. Deniz bitti kara göründü , bakalım bizleri neler bekliyor ve evet IMF e gerçekten gidecek gibi gözüküyoruz.
Devlet çok adaletsiz şekilde vergi alıyor Türkiye de . Üst gelir gurubundan, sermaye sahiplerinden vergi toplamıyor, sık sık vergi affı çıkarıyor , o kayırdığı zümreden toplaması gereken vergiyi, tabana yayıyor. Bu da gündelik yaşam giderlerine ödenen vergının artması demek. Aylık 15 bin geliri olan da aldığı ekmeğe aynı oranda vergi veriyor, aylığı 1400 lira olanda. Doğal olarak gelirden vergi toplamayan devlet, dolaylı vergiye abanıyor ve bu da sınıflar arası uçurumu derinleştirin ve hükümete kendini destekleyecek bir sınıf yaratmada yardımcı oluyor..
ben bunları niye yazdım İnan bilmiyorum :)))
Bu arada birinin akademik kariyerinin ıyı olması, iyi bakanlık yapacağı anlamına gelmiyor. Çiller de yurtdışı eğitimli, ana dili gibi gibi İngilizce konuşuyordu ama bir enkaz bıraktı ardında.
Önemli olan: bu görevlere talip olanların devletin görevleri hakkındaki fikirleri : devletin görevi sınıflar arasındaki dengeydi sağlayıp, ezilen ve güçsüze destek olmak mı, yoksa sosyal darwınzmin ekonomi modelini benimseyip " en iyi olan kazansın" demek mi. Yani türkçesi pastanın nasıl ve kimler arasında paylaştırılacağı asıl mesele ve buna partilerin ve insanların yaklaşımı, hangi tarafı destekledikleri...
Ben dinledim onu objektif bakacak kabine kurmak istiyormusOnu bilmiyorum olabilir ama neden partili bakan secmedigini de merak etmedim değil..
2 makinist dun aksam gozaltina alindi bileEtiketin icin sagol fakat bende artik yigildim. Tren kaza konusunda bu hükümeti en cok destekleyenler yorum bile yazmadilar. Tabi yayin yasagi var birde. Orda yine kac can gitti. Kac can kim bilir yasayacak ama agir fiziksel ve mental sorunlar ile.
Ve asil sorumlulara birsey olmaz. Zengin olmaya devam ederler. Sucu makiniste atarlar oldu bitti. Bakanlar belli oldu. Baskan seremonisi oldu. Kimin umrunda giden canlar.
Arada göz gezdiririm, kim bilir bir kac yorumu begenirim. Ama artik secim konusu gibi aktif yorum yazamam. Bu kadar vicdansizliga karsi laf söz yetmiyor cünkü.
Biliyorum şu duruma gelmek çok kötü ama, eğer düzgün hizmet alınacaksa varsın kapitalist düzene uyup katkı payı, bilmem ne ücreti vs alsınlar...
giderek neslin aptallaştığı ve her geçen gün müfredatın kolaylaştırıldığı, uygulama alnı olmayan, ezbere dayalı eğitim anlayışı zaten elimizde patlıyor..
Üniversite mezunları arttı ama niteliksiz...
Sağlık hakkında yorum yapamıyorum artık. Sadece yozlaştığını söyleyeyim, başka bir şey söylenince ımı bın rındıvı alıyırıım diyorlar.
Ama bu konuda yazdım, sağlık konusunda çoktan parası ile hizmet alma kafasına geldim ben...
Vergiyi geçtim de, seçimden önce en çok iskan affı yaraladı...
yazık, işi kitabına uygun yapanlara... maddi kayıpları geçtim, insanın kanına dokunuyor salak yerine koyulmak ...
Vergi konusunda vatandaşın iyice belini büktüler, bence düzenlemeye gidecekler. Osmanlı Osmanlı diyip osmanlı’da Neden isyanlar çıktığını, insanların hangi noktada devlete baş kaldırdığını unutmasınlar...
Ben isimlerin biraz daha noname olmasından ve partili olmamalarından memnun oldum. Evet akademik kariyer tek gösterge değil ama en azından bir kaçının damat olma harici becerileri var dedirtiyor.
Bakalım, en çok MEB olmak üzere merakla bekliyorum :)
Herkes bulunduğu yere hakim çokk gelişeceğiz çokCıkksss yeterli olmuyor, rica ederim
Tepişip kavga etmeden yorumlayın kabineyi, kim kimdir net bilmiyorum ama kısaca biri turizm firması, biri özel hastane sahibi, biri özel okul sahibi galiba, diğerleri ne sahibi bilmiyorum
O tren hattı için hızlı tren projesi vardı. Başlandı mı bilmiyorum.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lisme-ilk-kazma-bu-tarihte-vurulacak-40695153
Haberi şuraya bırakayım.
Kaç yıl sürer kaç yılda biter bilmiyorum.
Şimdi yayın yasağı olan bu kaza da o trenin açılışında anılır büyük ihtimalle...
biz yapmadan önce kaza oluyordu, şimdi hızlı tren var diye.
Sosyal medya bu gibi hadsizlikler konusunda çöplük. Yaklaşmıyorum bile.