Sabah haberlerde izledim.Çok hoşuma gitti aslında.Keşke hep böyle olunsa.Okul zamanlarım aklıma geldi izleyince.Sanki hayır diyenler öğrenci,Erdoğan da öğretmenleri,etrafını çevirmiş soru soruyorlar gibi bir görüntü izlenimi uyandırdı ben de.Orada bulunanların da hoşlarına gitmiş bu ziyaret.Hayır deseler de Onların da Cumhurbaşkanı,şikayetlerini ,hislerini dillendirmeleri hakları.Çoğu hayır deme sebepleri bu forumda da dillendirilen şeyler zaten.Kimbilir belki burada da sevmeyen üyeler bir araya gelme şansı olsa aynen böyle yumuşayacaklar.Hayircilari mutluluguna bir bakin RTE yi gorunce
Ekte video var
AynenSabah haberlerde izledim.Çok hoşuma gitti aslında.Keşke hep böyle olunsa.Okul zamanlarım aklıma geldi izleyince.Sanki hayır diyenler öğrenci,Erdoğan da öğretmenleri,etrafını çevirmiş soru soruyorlar gibi bir görüntü izlenimi uyandırdı ben de.Orada bulunanların da hoşlarına gitmiş bu ziyaret.Hayır deseler de Onların da Cumhurbaşkanı,şikayetlerini ,hislerini dillendirmeleri hakları.Çoğu hayır deme sebepleri bu forumda da dillendirilen şeyler zaten.Kimbilir belki burada da sevmeyen üyeler bir araya gelme şansı olsa aynen böyle yumuşayacaklar.
Hayircilari mutluluguna bir bakin RTE yi gorunce
Ekte video var
Sabah haberlerde izledim.Çok hoşuma gitti aslında.Keşke hep böyle olunsa.Okul zamanlarım aklıma geldi izleyince.Sanki hayır diyenler öğrenci,Erdoğan da öğretmenleri,etrafını çevirmiş soru soruyorlar gibi bir görüntü izlenimi uyandırdı ben de.Orada bulunanların da hoşlarına gitmiş bu ziyaret.Hayır deseler de Onların da Cumhurbaşkanı,şikayetlerini ,hislerini dillendirmeleri hakları.Çoğu hayır deme sebepleri bu forumda da dillendirilen şeyler zaten.Kimbilir belki burada da sevmeyen üyeler bir araya gelme şansı olsa aynen böyle yumuşayacaklar.
Ama çadırdakiler de aynı sizin düşünceleriniz gibi konuşuyordu ,aynı sebepleri sunuyorduOy vermediğim için benim c.başkanım değil,buda demokratik hakkım benim..
Ayrıyeten yumuşama demişsin de,sence bu mümkünmü?
Ama çadırdakiler de aynı sizin düşünceleriniz gibi konuşuyordu ,aynı sebepleri sunuyordu
Ama nickine söylemek gibi olmasın ama zayıf buldum ben çadırdakilerin bahanesini.Demekki düşüncelerimiz aynı yoldaymış.
Ama nickine söylemek gibi olmasın ama zayıf buldum ben çadırdakilerin bahanesini.Erdoğan çadıra kadar gelmiş.Daha makul sebepler sunabilirdiler.Mesela ankette maddelerden bahsedilmiyor mu?Maddelerden çok genel sebepler öne sunuldu.CB de bence gayet kolay bir şekilde cevap verdi.
Evetcilerin verdigi mantikli cevaplar! karsisinda ne diyecegimizi bilemiyoruz ondandir :) bilgi ve birikimiz karsisinda donduk kaldikYahu geneli böyle bu hayircilarinsorarsin neden hayır saçma sapan cevaplar bilgi yok,, Birikim yok,, bide yalandan entel dantel takilmazlarmi.. Kafanı duvara vurasin gelir..
Fakat o da ne?Evetcilerin verdigi mantikli cevaplar! karsisinda ne diyecegimizi bilemiyoruz ondandir :) bilgi ve birikimiz karsisinda donduk kaldik