CUMHURBAŞKANI, HACIOSMAN’DAKİ “HAYIR” ÇADIRINDA!

Fakat o da ne?

Çadırdaki hayırcılar...

Bu fırsatı tepiyor, bu imkânı heba ediyor, bu güzelim pası gole çeviremiyor...neden çünkü kendileride bilmiyor neden hayır dediklerini .. sadece erdoğana kıllık olsunda vatanmış,, milletmiş hak getire almanyasından tut,, hollandasından tut,, isviçresinden tut,, ve memleketimin içinde yabancı sevicilerden tut hayırda birleşenleri de gördük..ama ne yazıkki o sandıktan EVET çıkacak ve sizler genemi ,,genemi erdoğan diyeceksiniz ,,bizde karşınıza geçip gene erdoğan,,gene erdoğan diyeceğiz,, karşınızda menderesi koruyamayan halk yok artık..

Sen neden evet dediğini biliyor musun?
Menderes'i koruyamayan halk demişin. 15 Temmuz u kastediyorsan; şu videoda ki sorulara cevep verebilir misin?

Fakat o da ne?

Çadırdaki hayırcılar...

Bu fırsatı tepiyor, bu imkânı heba ediyor, bu güzelim pası gole çeviremiyor...neden çünkü kendileride bilmiyor neden hayır dediklerini .. sadece erdoğana kıllık olsunda vatanmış,, milletmiş hak getire almanyasından tut,, hollandasından tut,, isviçresinden tut,, ve memleketimin içinde yabancı sevicilerden tut hayırda birleşenleri de gördük..ama ne yazıkki o sandıktan EVET çıkacak ve sizler genemi ,,genemi erdoğan diyeceksiniz ,,bizde karşınıza geçip gene erdoğan,,gene erdoğan diyeceğiz,, karşınızda menderesi koruyamayan halk yok artık..
Siz ego savasi veriyorsunuz hirs yapmissiniz fena halde.. tavirlarinizdan oyle belliki daha once de yazdim evet ciksin da gerisi muhim degil biz kazandik oley deyip otesi berisi umrunuzda dahi degil benim cevremde akpye oy verenlerin cogu suan vazgecmis durumda ben sag partilere hicbir zaman yakin olmadim ama gercekten faydasi dokunsa ulkeye millete evet oyumuda verirdim nasil en basta chpliyken simdi savunmayip elestirebiliyorsam demek ki dogruyu ve yanlisi gayet iyi gorebilen tarafsiz dusunebilen biriyim keske herkes boyle dusunebilse..cocugumun gelecegini dusunmek zorundayim baskalari dusunmuyor olabilir..hastaneye gidiyorum berbat halde markete cikiyorum herseyin fiyati tavan yapmis esim esnaf isleri durgun dolar firlamis turk parasinin degeri dusmus bitmeyen teroru evet geldiginde bitirecegini soyleyen insanlara destekcileri 15 senede niye yapmadiniz diyemiyor bagimsiz yargi olucakmis reklam panolari oyle diyor bunca zamandir yokmuydu demiyorsunuz cift baslilik bitecekmis cift baslilik.olsa basbakan cikip baskanlik sistemini ovmezdi butun kararlar tek bir kisiden cikiyordu zaten bunca zamandir yapamadiklari seylerin sebebi baskanlik sistemin olmamasindan dolayiymis gibi davraniyorlar ve isin ilginc tarafi siz inaniyorsunuz

Sen neden evet dediğini biliyor musun?
Menderes'i koruyamayan halk demişin. 15 Temmuz u kastediyorsan; şu videoda ki sorulara cevep verebilir misin?

Ya ulkeye ne getirecek ne goturecek diye dusunmuyor cogu kisi zaten hep diyorum hirs kaynakli hersey benim tuttugum takim kazansindan baska birsey degil

Siz ego savasi veriyorsunuz hirs yapmissiniz fena halde.. tavirlarinizdan oyle belliki daha once de yazdim evet ciksin da gerisi muhim degil biz kazandik oley deyip otesi berisi umrunuzda dahi degil benim cevremde akpye oy verenlerin cogu suan vazgecmis durumda ben sag partilere hicbir zaman yakin olmadim ama gercekten faydasi dokunsa ulkeye millete evet oyumuda verirdim nasil en basta chpliyken simdi savunmayip elestirebiliyorsam demek ki dogruyu ve yanlisi gayet iyi gorebilen tarafsiz dusunebilen biriyim keske herkes boyle dusunebilse..cocugumun gelecegini dusunmek zorundayim baskalari dusunmuyor olabilir..hastaneye gidiyorum berbat halde markete cikiyorum herseyin fiyati tavan yapmis esim esnaf isleri durgun dolar firlamis turk parasinin degeri dusmus bitmeyen teroru evet geldiginde bitirecegini soyleyen insanlara destekcileri 15 senede niye yapmadiniz diyemiyor bagimsiz yargi olucakmis reklam panolari oyle diyor bunca zamandir yokmuydu demiyorsunuz cift baslilik bitecekmis cift baslilik.olsa basbakan cikip baskanlik sistemini ovmezdi butun kararlar tek bir kisiden cikiyordu zaten bunca zamandir yapamadiklari seylerin sebebi baskanlik sistemin olmamasi kaynakliymis gibi davraniyorlar ve isin ilginc tarafi siz inaniyorsunuz
Hamileymissin hayırlı olsun yazının ilk satırlarında ben kendimi görmüyorum.. Aksine sizler o Erdoğan nefretinizden söylediği Her söze,, yaptığı güzel atılımların bile altında copanoglu aradınız.. Kemal Kılıçdaroğlu nun bakan olduğunda su an karşı çıktığı başkanlık sistemi ile ne dediklerini Bir araştırın derim.. Şaşıracaksınız

Hamileymissin hayırlı olsun yazının ilk satırlarında ben kendimi görmüyorum.. Aksine sizler o Erdoğan nefretinizden söylediği Her söze,, yaptığı güzel atılımların bile altında copanoglu aradınız.. Kemal Kılıçdaroğlu nun bakan olduğunda su an karşı çıktığı başkanlık sistemi ile ne dediklerini Bir araştırın derim.. Şaşıracaksınız
Tesekkur ederim..
Babam ilk secimlerde ve sonrakinde akpye oy vermisti yani ailede indir kaldir soyle kotu boyle kotu denmiyordu ben kendim yasananlardan dolayi dogru ve yanlisi ayirt ettim bazi yerlerde hakli da diyebildim nefrettrn gozu kor olmus bir insanin yapabilcegi seylet degil yani ustelik 15 yasinda degilim sevmedigim hayat tarzimin uymadigi birinin ulkeye millete faydasi dokundugu halde ondan nefret edeyim ben huzut istiyorum ben kaliteli bir hayat istiyorum bunu saglayan herkese destek veririm ama yapamayani da elestiririm ve destek verenleride bu sebeple anlayamiyorum kemal kilicdaroglu benim.icin bir anlam ifadr etmiyor acikcasi ben onun da ulkenin basina gelmesini istemem cunku o da yapamaz hicbir partiyi desteklemiyorum insanlarin particilik yapmasi ve destekledigi lider icin o ne derse dogrudur seklinde davranmasina anlam veremiyorum

Tesekkur ederim..
Babam ilk secimlerde ve sonrakinde akpye oy vermisti yani ailede indir kaldir soyle kotu boyle kotu denmiyordu ben kendim yasananlardan dolayi dogru ve yanlisi ayirt ettim bazi yerlerde hakli da diyebildim nefrettrn gozu kor olmus bir insanin yapabilcegi seylet degil yani ustelik 15 yasinda degilim sevmedigim hayat tarzimin uymadigi birinin ulkeye millete faydasi dokundugu halde ondan nefret edeyim ben huzut istiyorum ben kaliteli bir hayat istiyorum bunu saglayan herkese destek veririm ama yapamayani da elestiririm ve destek verenleride bu sebeple anlayamiyorum kemal kilicdaroglu benim.icin bir anlam ifadr etmiyor acikcasi ben onun da ulkenin basina gelmesini istemem cunku o da yapamaz hicbir partiyi desteklemiyorum insanlarin particilik yapmasi ve destekledigi lider icin o ne derse dogrudur seklinde davranmasina anlam veremiyorum
Kendi adıma konuşayım ben%65 destekliyorum AKP yi tayyipci değilm.sadece yaptığı güzellikleri de görüyor bu gözüm.. Ben takım tutar gibi tutsaydim.. Ozaldan refah partisi ne ordanda akpye vermezdim .. İyi geceler

Ya ulkeye ne getirecek ne goturecek diye dusunmuyor cogu kisi zaten hep diyorum hirs kaynakli hersey benim tuttugum takim kazansindan baska birsey degil
Ülkeye ne getirecek, ne götürecek açıklarmısın biraz.

Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman ve ne bakanı olmuş? Ben uyuyordum herhalde. Peki ne demiş onu da açıkla öğrenelim.

Yahu geneli böyle bu hayircilarin:bicak:sorarsin neden hayır saçma sapan cevaplar:KK56:bilgi yok,, Birikim yok,,:duduk:bide yalandan entel dantel takilmazlarmi.. Kafanı duvara vurasin gelir..:kızgın:
Siz neden evet diyorsunuz, rica etsem açıklayabilir misiniz?
Belki olura cahilliğim gider.
Bir kişiyi topluma kazandırmış olursunuz.

Kendi adıma konuşayım ben%65 destekliyorum AKP yi tayyipci değilm.sadece yaptığı güzellikleri de görüyor bu gözüm.. Ben takım tutar gibi tutsaydim.. Ozaldan refah partisi ne ordanda akpye vermezdim .. İyi geceler

İyiki tayyipçi değilsin kakao,birde öyle olsan nasıl olacaktın acaba cidden merak ediyorum..
Sadece güzellkleri görüyorsun haaa,peki verilen zararlarıda görme şansın oluyormu yoksa gözüne perdemi iniyor o anda..

Sabah haberlerde izledim.Çok hoşuma gitti aslında.Keşke hep böyle olunsa.Okul zamanlarım aklıma geldi izleyince.Sanki hayır diyenler öğrenci,Erdoğan da öğretmenleri,etrafını çevirmiş soru soruyorlar gibi bir görüntü izlenimi uyandırdı ben de.Orada bulunanların da hoşlarına gitmiş bu ziyaret.Hayır deseler de Onların da Cumhurbaşkanı,şikayetlerini ,hislerini dillendirmeleri hakları.Çoğu hayır deme sebepleri bu forumda da dillendirilen şeyler zaten.Kimbilir belki burada da sevmeyen üyeler bir araya gelme şansı olsa aynen böyle yumuşayacaklar.

Zaten en başından diğer kesimi de kucaklasaydı bu kadar kutuplaşma ve RTE antipatikliği olmazdı. Şu ana kadar çok lider geldi geçti ama RTE kadar kendi seçmeni olmayan grup tarafından benimsenemeyen lider olmadı çünkü eski liderler daha ılımlıydı bu konuda. Kabul edelim ki RTE hep kendinden olmayanı itti, tahammül edemedi, bitirmeye çalıştı. Onlar bizler, taraf olmayan bertaraf olur söylemleri, gezi olayları vs vs.

Hoşgörü bekliyoruz kendisinden, biz de bu ülke vatandaşıyız, biz de vergi ödüyor, ülke için çalışıyoruz. Sadece siyasi görüşümüz farklı diye üvey evlat muamelesini hak etmiyoruz.

Hayircilari mutluluguna bir bakin RTE yi gorunce:confused:
Ekte video var

İşte Hayırcıların farkı diyim şekerim...

Bak ben de hayırcıyım ama evime, işyerime gelen Evetçi tayfayı gülerek karşılıyorum. Kimseyi de kovmadım, ötekileştirmedim.

Ama Evetçi amcalar kahvehanesine gelen bir milletvekiline bile tahammül edemedi, kovdu sonra da mağduru oynadılar aman bizi dövdüler. Sen hakaret et, karşındakine tahammül edeme, bir mileltvekiline saygı duyama sonra bizi diviri yipiştiridiii. Yok Hayırcı çadırını basan kadın, yok Hayır eylemi yapanlara müdahele eden Evetçi grup. Sıktı vallahi billahi.

Her gün buradan Evet minibüsleri geçiyor biz tek laf etmiyoruz, bak abartmıyorum her gün 10 defa, geçen duraktayım bi Hayır otobüsü geçti (ilk kez gördüm) adam tüüü Allah belanızı dedi. Hahhh dedim Evetçi belli, tahammülleri sıfır çünkü diğer %50'ye.

İşte Hayırcıların farkı diyim şekerim...

Bak ben de hayırcıyım ama evime, işyerime gelen Evetçi tayfayı gülerek karşılıyorum. Kimseyi de kovmadım, ötekileştirmedim.

Ama Evetçi amcalar kahvehanesine gelen bir milletvekiline bile tahammül edemedi, kovdu sonra da mağduru oynadılar aman bizi dövdüler. Sen hakaret et, karşındakine tahammül edeme, bir mileltvekiline saygı duyama sonra bizi diviri yipiştiridiii. Yok Hayırcı çadırını basan kadın, yok Hayır eylemi yapanlara müdahele eden Evetçi grup. Sıktı vallahi billahi.

Her gün buradan Evet minibüsleri geçiyor biz tek laf etmiyoruz, bak abartmıyorum her gün 10 defa, geçen duraktayım bi Hayır otobüsü geçti (ilk kez gördüm) adam tüüü Allah belanızı dedi. Hahhh dedim Evetçi belli, tahammülleri sıfır çünkü diğer %50'ye.
Kiz sariyere gel hayir otobusleri dolu belediye chpliya:KK70:

X