• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o fotoğraf hakkında ilk kez konuştu: Elbette ki yapılan yanlıştır, incelenmeli

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Cumhurbaşkanı Erdoğan o fotoğraf hakkında ilk kez konuştu: Elbette ki yapılan yanlıştır, incelenmeli

page_cumhurbaskani-erdogan-o-fotograf-hakkinda-ilk-kez-konustu-elbette-ki-yapilan-yanlistir-incelenmeli_807201979.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta öldürülen Hacı Lokman Birlik'in bedeninin yerlerde sürüklenmesine ilişkin olarak ilk kez değerlendirmede bulundu. "Olayın ayrıntılarını bilmiyorum" diyen Erdoğan, "Çeken kim, çekilen kim, tabii ki incelenmeli. Devletin polisi öyle bir şey yapmışsa, elbette ki yapılan yanlıştır. Öyle bir şey olmamalı" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan'ın doktorasını tamamlamak üzere İtalya'ya yerleşmesinin ortaya çıkmasının ardından ortaya atılan bazı iddialara da yanıt verdi. Erdoğan, "Kendisi doktora için İtalya’da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya’ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi?" dedi.

Cumhurbaşkanı, Belçika Kralı Philippe’in davetiyle resmi ziyarette bulunduğu Brüksel’den Japonya İmparatoru Akihito’ya konuk olduğu Tokyo’ya geçerken uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine eşlik eden gazeteciler arasında yer alan Hürriyet yazarı Vahap Munyar'ın Erdoğan'ın açıklamalarına yer verdiği yazısından ilgili bölümler şöyle:

Aracın arkasında teröristin çekilen cesedinin görüntüleri yayınlandı. Sizin değerlendirmeniz nedir?

Olayın ayrıntılarını bilmiyorum. Çeken kim, çekilen kim, tabii ki incelenmeli. Devletin polisi öyle bir şey yapmışsa, elbette ki yapılan yanlıştır. Öyle bir şey olmamalı.

Oğlum 1 milyar dolar kaçırmış böyle yalan olur mu?

Türkiye’de ifade özgürlüğü konusunda Avrupa medyasında eleştirel yayınlar yapılıyor. AB’deki muhataplarınızla görüşmelerde bu konu gündeme geldi mi?

Kısmen de olsa gündeme geldi. Kendilerine açıkça söyledim. Türkiye’de Tayyip Erdoğan’a yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada bir başka ülke medyasında bir başka lider için yoktur. Erdoğan karşıtı medya gruplarında, hakaretin binbir türlüsü var. Avrupalı muhataplarıma, ‘Bütün gazeteleri, TV yayınlarını masaya yatırıp inceleyin’ dedim. Biz tüm bu hakaretlere sabırla karşı koyduk. Ailemize saldırıyorlar. Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya’da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya’ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Sosyal medya üzerinden de iftira ve tezvirat peşindeler. Bunlar cibiliyeti bozuk insanlar. Bu tür alçaklıklar dünyanın hiçbir yerinde hoş görülmez. Ama bizde bazı medya organları bu tür şeylere tevessül ettiği gibi, muhalefet partileri de iftiraları kullanarak siyaset yapabiliyor. Bu iftiralara ve tezviratlara karşı, avukatlarımız tabii ki gerekli davaları açıyor.
http://t24.com.tr/haber/cumhurbaska...bette-ki-yapilan-yanlistir-incelenmeli,312167

erdoğan benim düşüncemin aynısını söylemiş. bunun yanlış olduğunu.
hadi bunu dediğim için bana giren şahıs bekliyorum. erdoğanada yazın aynı şeyleri. hadii

Bence ortada bir yanlış yok. Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğu için mecburen öyle diyecek tabi ki. Yoksa içinden seviniyordur bir teröristi o şekilde gördüğü için.

Ayrıca oky farklı düşüncelerde olabiliriz ama ben fikrimi söylerken sana inat olsun diye söylemiyorum. Sadece kendi içimden geçenleri söylüyorum. Ben bunu devlet yapmamalı diyenlere de bişey demiyorum. Benim lafım terörist yanlıları var ya sitede onlara. Yazık diye teröristler için ağlayıp sızlayanlara.

Bence ortada bir yanlış yok. Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğu için mecburen öyle diyecek tabi ki. Yoksa içinden seviniyordur bir teröristi o şekilde gördüğü için.

Ayrıca oky farklı düşüncelerde olabiliriz ama ben fikrimi söylerken sana inat olsun diye söylemiyorum. Sadece kendi içimden geçenleri söylüyorum. Ben bunu devlet yapmamalı diyenlere de bişey demiyorum. Benim lafım terörist yanlıları var ya sitede onlara. Yazık diye teröristler için ağlayıp sızlayanlara.
ben sana yazmadım. bir konuda suçlandım o mesaja yazdım.

Teröristse eğer gerçekten o zamanda polislere ödül versin incelemeden sonra

Kimin ne dediğine değil,benim dinimde cesede işkence yoktur ben dinime bakarım o yüzden bu görüntüyü tasvip etmem. .bu onlara üzüldüğümü göstermez... ama arkadaşların tepkilerini bir yerde haklı buluyorum bu tarz haberlerde karşımıza çıkan şahsiyetler hep aynı batı hayranı kişiler diyim kibar olsun.
samimiyetinize inanmıyoruz.

o pisligin lesini sirtinda mi tasicakti benim askerim? Az bile yapmislar.hic acimadim acimam da. Bunlar ölü sıfatini bile haketmiyorlar

erdoğan benim düşüncemin aynısını söylemiş. bunun yanlış olduğunu.
hadi bunu dediğim için bana giren şahıs bekliyorum. erdoğanada yazın aynı şeyleri. hadii
Kakao da aynı şeyi yazmıştı.Ama unuttu ne yazdığını sizi suçladı.Ortamın havasına göre fikirleri değiştiği için çok da kaale almamak lazım.Birşey söyler karşılık alınca da canımlı cicimli üstünü örtmeye kalkar.Eğlendiriyor beni:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hli-araca-baglanarak-suruklendi.863509/page-7

Kimin ne dediğine değil,benim dinimde cesede işkence yoktur ben dinime bakarım o yüzden bu görüntüyü tasvip etmem. .bu onlara üzüldüğümü göstermez... ama arkadaşların tepkilerini bir yerde haklı buluyorum bu tarz haberlerde karşımıza çıkan şahsiyetler hep aynı batı hayranı kişiler diyim kibar olsun.
samimiyetinize inanmıyoruz.
batı hayranı olmak ülkesini polisini askerini sevmemek değildir. inanmıyorsan inanma. kimse senin önyargını kırmak mecburiyetinde değil zaten.

günah aldığınla kalırsıın sadece

Kakao da aynı şeyi yazmıştı.Ama unuttu ne yazdığını sizi suçladı.Ortamın havasına göre fikirleri değiştiği için çok da kaale almamak lazım.Birşey söyler karşılık alınca da canımlı cicimli üstünü örtmeye kalkar.Eğlendiriyor beni:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hli-araca-baglanarak-suruklendi.863509/page-7
inanamıyorum resmen bunu yazmış. ve dünde aynını yazdığım için beni suçladı.:KK57::KK57:

ne olursa olsun bana kızıcaklar ama TÜRK ASKERİNE BU TARZ HAREKETLER YAKIŞMAZ..

inanamıyorum resmen bunu yazmış. ve dünde aynını yazdığım için beni suçladı.:KK57::KK57:

ne olursa olsun bana kızıcaklar ama TÜRK ASKERİNE BU TARZ HAREKETLER YAKIŞMAZ..
Evet yazdı ve utanmadan sizi suçladı.Haline gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.:KK48:

pkk leşini yerde sürüklemiş olmaları bana hiç birşey hissettirmiyor.İnsan yerine koyamıyorum ben pkk'lıları.
Kim ne yapıyorsa aynısını yaşasın bu hayatta diyorum sadece. Keşke askerler böyle bişey yapmasalardı kinlenip kinlenip askerimin canını yakmalarından korkarım ben sadece.

pkk leşini yerde sürüklemiş olmaları bana hiç birşey hissettirmiyor.İnsan yerine koyamıyorum ben pkk'lıları.
Kim ne yapıyorsa aynısını yaşasın bu hayatta diyorum sadece. Keşke askerler böyle bişey yapmasalardı kinlenip kinlenip askerimin canını yakmalarından korkarım ben sadece.
aynen :KK52:

Back
X