resimde gram acıma belirtisi olmadı bende de ama demirtaşın face sayfasına baktım bu resmi paylaşıp unutmayacagız falan diye kürt halkını gaza getirmiş onlarda askere yapalım gibi yorumlar atmışlar siz yaparsınız bizde yaparız gibi intikam almaya dönüyo iş , bence yapmasınlar böyle şeyler fırsat vermesinler ellerine o kadar cahil halk ki çoluk çocuk kanıyor inanıyor bir haber izlemiştim orada kürt çocuklarla röportaj yapmışlar asker bizim düşmanımız bizi öldüryor diyorlardı ellerinde taş vardı ama biraz büyüseler silah olacak o çocuklar geleceğin teroristi işte, beyinleri yıkanmış, ondan öğretmenler kaçırılıyor hangi öğretmen korkusuna onlara vatan sevgisi atatürk sevgisi aşılayabiliyor ki, bir arkadaşım doğuda öğretmendi korkusuna bir şey diyemiyormuş öğrencisi liderim apo falan diyormuş aksi şeyler öğrettiğinde veliler gelip tehdit ediyormuş , bu insanlar oldukça bu terör bitmez ya israil gibi olucaksın ya da devamlı şehit vericegiz, israil taş atan çocuk görünce asker vurmayınca neden vurmadınız diye azar işitiyor asker , vuracaksın diyor bugun taş atan yarın silah atar diyor , filistin rahat durmuyor bir füze atıyor israil bire bin öldürüyor böyle disiplinli bir ülke olacaksak olacağız , bizde ise adam kaçak elektirik kullanın diyor kürt halkını hırsızlığa teşvik ediyor ama ne yargılama ne sorgu birşey yok , böyle anca izler dururuz olanları söyle bir ülkeye çocuk getirmem ben açıkcası doğurursam ne yapıp edip yurt dışında doğurcam bu ülkenin vatandaşı olmasın askerlik vs. yapmasın istemiyorum düzen böyle sürdükçe...