Rengi altından ama malzemesi altından değil diye bir açıklama okudum bugün gazetede. Tabi hükümetin açıklaması bu.. saraya giremediğimiz için gercek nedir bilemiyoruz. Söyledikleri doğrudur diye tahmin edelim:))
Mahkemeye verin demis yaaa
Ahahaha
Kacak sarayini mahkemenin durdurma kararina ragmen dikti zaten. Hakki hukuku bilen kim?
Ayrica kulliye nedir yahu? Bunlar iyice şaşırdı
Gulun gulun Allah gulmekten ayirmasinGirsek de klozeti dişimizle ısırıp bakamayız ki gerçek mi diye
Malzemeleri mağazalardan sorabilirler. “Altın kaplama” diye geçiyor, aslında altın renginde boyamadır. Madeni kromdur. Sarıysa “Altın kaplama” diye geçiyor. Sorduk, bu ürünlerin altın olanları da yok. Alınan çöp kovası 276, diş fırçalık 630, tuvalet kâğıtlık 366, sabunluk 722, havluluk 408, altın tuvalet fırçalık 254, bornoz askılığı 155 TL. Tümüne ödenen 2 bin 811 TL.ALTIN KLOZET POLEMİĞİ
Bu ülkede siyaset yapanlar, buraya "Kaçak Saray" diyecek kadar densiz bir duruma düşer mi? Kasetle geldiği için bundan lider olmaz. Öyle liderlik kolay elde edilmiyor. Siz burayla ilgili altın kaplı veya altın klozet kapağı dediğiniz zaman ya burayı görmüş olacaksınız ya da sizin klavuzlarınız yanlış. Bu maalesef yanlış klavuzlarla hareket ediyor.
(Gazetelerde çıkan fotoğraflar) Onlar kendi evlerinin klozetlerini de yayınlamış olabilirler. Bu kadar basit. Kendileri villalarda oturuyorlar.
Bunun bundan önce de birçok yalanları var. Ben bunun yalanları çok düzeltmeye çalıştım ama mukayese edemezsiniz. Dürüstlük siyasetin en önemli limanıdır.
Yurt gezilerine çıkmama yasal hiçbir engel yoktur. Milletimize yardımcı olmamız gerene bir makamdayız. Nereyi ayağa kaldırırlarsa kaldırsınlar, hukuk içinde bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz.
Yasin Börü'yü şehit eden zihniyete bu 200 aydın nasıl destek veriyor. Bir kınamada bulundular mı?
ALTIN KLOZET POLEMİĞİ
Bu ülkede siyaset yapanlar, buraya "Kaçak Saray" diyecek kadar densiz bir duruma düşer mi? Kasetle geldiği için bundan lider olmaz. Öyle liderlik kolay elde edilmiyor. Siz burayla ilgili altın kaplı veya altın klozet kapağı dediğiniz zaman ya burayı görmüş olacaksınız ya da sizin klavuzlarınız yanlış. Bu maalesef yanlış klavuzlarla hareket ediyor.
(Gazetelerde çıkan fotoğraflar) Onlar kendi evlerinin klozetlerini de yayınlamış olabilirler. Bu kadar basit. Kendileri villalarda oturuyorlar.
Bunun bundan önce de birçok yalanları var. Ben bunun yalanları çok düzeltmeye çalıştım ama mukayese edemezsiniz. Dürüstlük siyasetin en önemli limanıdır.
Yurt gezilerine çıkmama yasal hiçbir engel yoktur. Milletimize yardımcı olmamız gerene bir makamdayız. Nereyi ayağa kaldırırlarsa kaldırsınlar, hukuk içinde bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz.
Yasin Börü'yü şehit eden zihniyete bu 200 aydın nasıl destek veriyor. Bir kınamada bulundular mı?
Gulun gulun Allah gulmekten ayirmasin
Acaba hangi cumhurbaskani saraya ne aldi ne atti hangisine bu kadar hesap sordunuz hangisineMalzemeleri mağazalardan sorabilirler. “Altın kaplama” diye geçiyor, aslında altın renginde boyamadır. Madeni kromdur. Sarıysa “Altın kaplama” diye geçiyor. Sorduk, bu ürünlerin altın olanları da yok. Alınan çöp kovası 276, diş fırçalık 630, tuvalet kâğıtlık 366, sabunluk 722, havluluk 408, altın tuvalet fırçalık 254, bornoz askılığı 155 TL. Tümüne ödenen 2 bin 811 TL.
En son bu acıklamayı okudum ben de..
Yok ben ima etmem direkt soylerim gulun diyrum iste fena miAğlanacak halimize gülüyoruz işte. Düşünün durumun vehametini. Bir de bu imalı cümlenizle ne anlatmak istediğinizi açıkça yazabilseniz.
bende aynını düşündüm haberi çıkınca kaldırmışlardır.haaaaa 1499,99 a alındıysa sorun yok.
Yahu kaç aydır konuşuluyor şimdi lüx yok diyorlar.
Elden çıkartmışlar belli.
gece yarısı yandaş işadamlarına klozetleri taşımış olabilirler
Hemen farklı yorumlama istersen.Ha oylemii cumhurbaskanligi resmi kuru fatura gider dokum bisey mi cikti ortayada benim haberim mi yok
Acaba hangi cumhurbaskani saraya ne aldi ne atti hangisine bu kadar hesap sordunuz hangisine
Halkin sectigi ilk cumhurbaskani saydirdiginiz kisi ona saydiran onu secen halka saydirandir asagilayandir
Yok ben ima etmem direkt soylerim gulun diyrum iste fena mi
Ha oylemii cumhurbaskanligi resmi kuru fatura gider dokum bisey mi cikti ortayada benim haberim mi yok
Acaba hangi cumhurbaskani saraya ne aldi ne atti hangisine bu kadar hesap sordunuz hangisine
Halkin sectigi ilk cumhurbaskani saydirdiginiz kisi ona saydiran onu secen halka saydirandir asagilayandir
Kimsenin isine gelmeyince makaraya aliniyor dalga geciliyor
Hadi benim isim var siz yazin sonra gelir okurum
bir kaç bardağı yoketmekte ne var. ayakkabı kutusuna saklanabülünürrr mesela
Kizz sen beni goz ardi etmemis miydin?Gulun gulun Allah gulmekten ayirmasin