Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

Malzemeleri mağazalardan sorabilirler. “Altın kaplama” diye geçiyor, aslında altın renginde boyamadır. Madeni kromdur. Sarıysa “Altın kaplama” diye geçiyor. Sorduk, bu ürünlerin altın olanları da yok. Alınan çöp kovası 276, diş fırçalık 630, tuvalet kâğıtlık 366, sabunluk 722, havluluk 408, altın tuvalet fırçalık 254, bornoz askılığı 155 TL. Tümüne ödenen 2 bin 811 TL.

En son bu acıklamayı okudum ben de..

altına RTE diye yazsaydın keske. Show TV deki sovunu izlemeseydım senin cümlelerin sanacaktım..
Neyse..
Bende villada oturuyorum ama değil klozetim altın ; anahtarım gümüş bile değil..
aylık gelirim 15binde değil.. sanırım artık AKEPE'ye önümü dönmem gerek..

Ha oylemii cumhurbaskanligi resmi kuru fatura gider dokum bisey mi cikti ortayada benim haberim mi yok

Acaba hangi cumhurbaskani saraya ne aldi ne atti hangisine bu kadar hesap sordunuz hangisine
Halkin sectigi ilk cumhurbaskani saydirdiginiz kisi ona saydiran onu secen halka saydirandir asagilayandir

haaaaa 1499,99 a alındıysa sorun yok.

Yahu kaç aydır konuşuluyor şimdi lüx yok diyorlar.

Elden çıkartmışlar belli.
gece yarısı yandaş işadamlarına klozetleri taşımış olabilirler

haaaaa 1499,99 a alındıysa sorun yok.

Yahu kaç aydır konuşuluyor şimdi lüx yok diyorlar.

Elden çıkartmışlar belli.
gece yarısı yandaş işadamlarına klozetleri taşımış olabilirler
bende aynını düşündüm haberi çıkınca kaldırmışlardır.

Hemen farklı yorumlama istersen.
Bu açıklamayı Ercan Topaca yapmış muhalefetten birileri değil yani.
Kendisi istemiş açıklamıs. Ben de sabah okudum okudugumu sizlere de göstermek istedim yorumumu yazmadım bile konuya.

Şimdiye kadar cumhurbaskanlığı makam araclarının kırmızı ısıkta durup durmadıgı bile tartısıldı bu ülkede hepsi de takip edildi. Ve edilmeye devam edecektir. Siyaset denen sey böyle bir şey.

Yok ben ima etmem direkt soylerim gulun diyrum iste fena mi

evlaefe , kaçak dövüşmeleri hiç bir zaman sevmedim. Şu anda neyi savunmak istediğinizi gerçekten merak ediyorum. Esnaf olduğunuz yazıyor. Çalışan , üreten bir kadınsınız. Ülkenizin geleceğinden har vurup harman savurulan her bir kuruş için üzüntü duymuyor musunuz ? Bunu mu anlamalıyım yazdıklarınızdan.

Sanıyorsunuz ki burada fikirlerini yazan herkes farklı bir tarafı desteklediği için yazıyor. Çıkarın taraflı gözlüklerinizi. Alın kağıdı kalemi elinize. Gereksiz harcamalar her kim tarafından yapılırsa yapılsın , geleceğimizden ve bizlerden çalınan yatırımlarımızdır.

Görev süresi bitince ayrılırken Ahmet Necdet Sezer , kalem kalem aldıklarının ve bıraktıklarının listesini tutturmuştu. Bir göz atın. Kendi geliri ile aldığı kişisel eşyaları dışında hiç bir eşya almadığı gibi , görevi sırasında kendisine diğer Devlet Başkanlarınca hediye edilen eşyaları dahi , bana değil makama hediyedir diyerek almamıştı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar 370 milyon lira”dedi.

Tayyip Erdoğan “1 milyar dolar” rakamını telâffuz etti. Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, peyzaj ve özel üretim malzemeleriyle birlikte maliyetin 20 milyar liraya ulaşacağını iddia ediyor. Tayyip Erdoğan, 1150 küsur odadan söz ediyor ama Ankara Mimarlar Odası “En az 2 bin oda var” diyor. Saray’daki tek ve çift kanatlı kapıların ya da avize ve koltukların maliyeti de hayli yüksek. Bahçe için 2.5 milyar lira harcandığı ifade ediliyor. Bıldırcın yumurtası yetiştirilecek deniliyor; tavuk kümeslerinden söz ediliyor; at çiftliği kurulacağı ileri sürülüyor. Bu iddiaların hangisi doğru, hangisi yanlış bilinemiyor.

Vatandaşın “Bilgi Edinme” hakkı var ama harcamaların miktarı bir türlü tam olarak açıklanmıyor. Buna mukabil, altın klozet konusunda şeffaf (!) davranılıyor. Bilirkişi gidip, Saray’da altın klozet olup olmadığını araştıracakmış. Ama vatandaşın asıl öğrenmek istediği, Ak Saray’ın toplam maliyeti. Bir de, yıllık ısınma, aydınlanma ve bakım gibi giderler. Bu konuda, sükût devam ediyor.

Külliye kulliye deniyor da anlamini biliyorlar mi acaba?

Sarayin yanina cami yaptirmasinin sebebi simdi anlaşıldı. Hani sarayi ülkeye birakacak falan diyorlar yaa orayi Recep Tayyip Erdogan Kulliyesi yapacak baksana Külliye diyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…