Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

hava alaninda kaybolan esya bile ihale ile satilir sen neden bahsediyorsun.Benim anlattiklarim gumrukten gelen kacaklar degil Bildigin kacak gumrugun yanindan gecmeden gelen kacaklardan .Hani bu katir turizmi kullaniyorlardiya.hayvanlar mayinlarda telef oluyordu o iste.
Ya kardesim ben sattigim telefondan bahsediyorum benim piyasami bana mi anlatiyorsun .akilli telefon ilk piyasaya ciktiginda bu iphone ve samsungdan bahsediyrum 2400 2700 piyasayla girer elinizdeki stogun azligina gorede fiyat artar.oyle alanlar var ki....
Gsm operatorunun verdigini hayrina mi veriyor.Ayni tutari faiziyle aliyor bak arastir sitelerinden aylik ne kadar geliyor fatura.kime neyi anlatiyorsunnn...
1 2 poset var oylemi vatandasin elinde fastfood ucuz o yuzden gunaydinda masa bulamiyorsun diger hamburger firmalarininda aldigin bir menuyle disaridaki bir restoranttada yiyebilecegin yemegi yersin.is bulma konusunda ben senin ne yazdigini nereden bileyim.Begenmiyorlar univ.mezunularya cogu ne lise mezunu ilkokul mezunu insan biliyorum nereden nereye gelmis bos bos gezecegime girerim bir magazaya tezgahtatlik yaparim acliktan aglamam.Begenmiyor kimse
Gezimi gitmedim isim olmaz isi olanlada benim isim olmaz....
Senin dogrularin seninkiler benim dogrularim benim herkes bakmak istedigi pencereden bakar.

Hıımm esnafmış . doğru oy vermeyen esnafları kapatıyorlar.açıkça bunu
Bu foto zaten olan bir foto siz haberi incelediniz mi videoyu dinlediniz mi ve o bardaklarin ne zamandan beri sarayda olduguna baktiniz mi
Dalga gecin isinize gelmeyenle

Çıkan haberlerin , videoların kaçı ne kadar doğru ? Taraflı bakanlar için sorgulamak ya da düşünmek diye bir şey yok. Başkalarının laflarını taşıyorlar ancak. Kaçak yapılan bir sarayın açıklaması yapılmıyor da bardağıyla,klozetleri mi tartışılıyor ? Ancak böyle basit şeylere takılıp onların açıklamalarını yapsınlar.İlk sorunun cevabı verilemiyorsa geri kalan açıklamalar gereksizdir.
İşimize gelmeyen değil de "ağlanacak haline gülüp, sevinenlere" gülüyoruz.

10,50 tl ye bir küçük hamburger , içecek ve patates ve en azından 2 saat oturma imkanı sunulmuyor mu fast fodd zincirlerinde ? Hadi kardeşim çay vereyim diye başına dikilen mi var insanın ?

İş bulma konusunda yazdıklarıma profilimden yazdığım mesajlardan ulaşabilirsin.

Günaydın ı bilmem , gelir seviyemin üstündeki yerlerde gezmiyorum çünkü. Gsm operatörü hayrına kampanya yapmıyor , doğru. Ancak taksit yasağı ile gelirine uydurmaya çalışan tüketicinin başka çaresi kalmadığı için kabul ediyor. Bugün girdiğin herhangi bir işte gün içinde mail atma vb zorunluluklar da olabiliyor. Sahaya yollanan çalışan sadece arama yapan telefonuyla maili nasıl atsın ? Gelişen teknoloji nedeniyle ihtiyaca dönüşen tüketimle devletin gereksiz kamu harcamaları aynı kefeye konulamaz.

Evet nedense hic gormedim esnaf olupda akp li olmayipta kapananini....Nerede bunlar bul cikarda goreyim..
Esnafligi beceremeyenler kapaniyor

Ben ne diyrummmm sen ne diysunnn.sahadaki kapilari supuren cop toplayan emekci kardeste cektigi coplerin fotosunu mu yukluyor....Benden kimin ne aldigini biliyrum piyasayi biliyrum pazarlarda marketlerde millet birbirini eze eze alisveris yapiyor onu biliyrum.Gittigim magazalarda alisveris kuyruklarini biliyrum
Heberleri accc alim gucu yok aciz acizzz
Hadi ordan canimmm.
SONNN....

Evet nedense hic gormedim esnaf olupda akp li olmayipta kapananini....Nerede bunlar bul cikarda goreyim..
nasıl diyebiliyorsunuz esnaflığı beceremeyen kapanıyor diye,bizim caddeye iki büyük market geldi,küçük esnafın çoğu peynirci zeytinci rekabet edemeyip kapattı,
artı o cep telefonlarını ceplerinde para olupta almıyorlar,borçlanıp alıyorlar,koskoca devletin mensupları lüx talep ediyorken gençler nasıl karşı koysunki bu düzene,

bizim burada çöpleri habire karıştıranların cep telefonu yada alışveriş kuyruğu ile işi oluğunu sanmam,çöpe bir şey brakıyorsun 5 dakika sonra yok

bizim burada çöpleri habire karıştıranların cep telefonu yada alışveriş kuyruğu ile işi oluğunu sanmam,çöpe bir şey brakıyorsun 5 dakika sonra yok

Pazar ve marketlerin indirim günleri dışında yoğun bir rağbet görmüyorum ben. Alırken bir yandan herkes hesap yapıyor. Bu denli izdiham görüyorsanız gittiğiniz mağaza ve marketlerdeki müşterilerin gelir seviyesi daha yüksek olabilir.

İnternette başkasının çektiği fotoğrafı kesip biçip kendi çekmiş gibi yükleyen de var. Tek kriterimiz bir kaç özenti arkadaşın yediği yemeği çekip internete koyması mı ?

hayat alışveriş merkezlerinden ibaret değil gelsinler buraya görsünler fakir varmı yokmu

İyi gelir sağlayan iş yeri sahiplerinden hükümeti desteklemeyen kaç kişi var ? Adamlar oy vermeyenleri tespit etmek için her yere adam yerleştirmişse , bunu ne için yapar ? Kaç yerde bu baskıyla karşılaşmayan insan var ? Benim tanıdığım bir inş. firması sahibi açıkça " ben hükümeti desteklemek zorundayım.yoksa bana ekmek yedirmezler" derdi.Doğru gönderir bir tane görevli ondan bundan ceza yazar.Karşı çıkabilecek kim var ? Adam iflas eder kapatır. Hadi sende destekleme bakalım neler olacak ?

2-3 milyar alan tuzu kuru bir adam asgari ücretle geçinen adamın halinden anlamaz.Herkesi kendi gibi sanır.Millet karnını zor doyuruyor.Sadece 1 ay asgari ücretle geçinmeyi deneyin.Kıyaslama yapacaksanız böyle yapın.

Kizlar beynimi yordunuzzz heee

ya benim tanıdık var,eşi fabrikada 2000 maaş alıyor,kendiside temizlik bulaşık vs işleri yapıyor 1300 kredi borcu var her ay ev aldıkları için geri kalan 700 yetermi 2 oğlu var,mecbur kadında gelir sağlamaya çalışıyor,memlekete giderken 2 oğlunu yere çömdürüyomuş bilet alamadığı için,yani biz burada yalanmı söylüyoruz..

Ya burda tanıdığım bir çocuk var markette çalışıyor en az 12 saat asgari ücretle.Evli hanımı çalışmıyor 2 çocuğu var.1 yılda saçları beyazladı adamın.Utanıyorum her gördüğümde insanlar nasıl geçiniyor diye.

Asgari ucretin daha aziylada gecindigim oldu merak etme varida biliyruz yoguda
eşim 52 yaşında bende 38 daha düzgün bir gelirimiz var çok şükür,fakat ödemeler yüksek,biz lüx telefon vs almayız özenmeyiz,alışverişte hep indirim günlerini takip ederiz,çevremde düşük gelirli genç arkadaşlar var,pahalı telefon almış çocuğunun çorabı yok doğru düzgün,ya sen fakirsin senin telefonla ne işin olur diyebilirmiyiz,maalesef her insanın yapacağı iş değil bunlar,hatta bir cami hocası intihar etmiş kredi kartı borçları yüzünden burada haberi çıktı geçtiğimiz ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…