• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Cumartesi istemeye geliyorlar :) yarimci olurmusunz?

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
34
Almanya
Kizlar cumartesi insallah istemeye gelicekler beni.
Istemeye gelirken canli cicek getirmelerini istemiyorum cünkü solup gidiyor hic bir hatirasi kalmiyor. Bi arkadasimda görmüstüm sahte cicek yaptirmisti.
Sizce olurmu?

elbisemi daha almadim bugün gitcem almaya.. sade bisi giyincem..
Kahve istemeden önce mi verilir yoksa sonrami?
:nazar::nazar::nazar:
kiz isteme olayini gecirmis arkadaslardan yardim bekliyorum:)

Canım şimdiden Allah mesut etsin, bana da yapma çiçek gelmişti ve resmen canlı gibi duruyor çok hoştu eşim beğenmiş şuan evimde salonumda duruyor gören herkes çok beğenip soruyor hatırası kalmış oldu, illaki canlı da olsun istersen yanında normal bir demet çiçek de yaptırabilirler neden olmasın ki..

Canım şimdiden Allah mesut etsin, bana da yapma çiçek gelmişti ve resmen canlı gibi duruyor çok hoştu eşim beğenmiş şuan evimde salonumda duruyor gören herkes çok beğenip soruyor hatırası kalmış oldu, illaki canlı da olsun istersen yanında normal bir demet çiçek de yaptırabilirler neden olmasın ki..

aminn cok sagol canim..

Bende öyle bisey istiyorum iste canim ilerde evimin salonuna koymak istiyorum.. canli cicege hic gerek yok.. saolsunlar tanismaya geldiklerinde getirdiler..
senin cicegin nasil? gül mü yoksa orkide falan mi tatlim? renkli mi?

canım bence canlı cicek en güzeli.olur mu hiç öle yapayı yaa.canlısını vercek sana sende bi koklayıvercen güller ve umarım beyaz papatyalarla süsler cok güzel oluyor eşim öle yaptırmıtı.evet kuruyor ama kurusu da daha bi güzel bence.isteme de söz nişan bi arada olacaksa gayet sık seyler abiye elbiseler falan tercih edebilirsin.ama sadece istemeyse etekli ceketli takımlar de secebilirsin zevkine kalmıs bişey.kahve istemeden sonra olur bizde.gelirler misafirler sonucta önce oturursunuz sohbet falan önce cay verilir oglanın babası söze girerken akrabalardan birisi kahveyi yapar(kahvenin nasıl olcagı sorulmaz sekerli olur gönlün var demektir bu önceden babalar verir kızlar karısmazmıs ya kızın gönlü olmayınca sekersiz yaparmıs ki kızın ne düşündüğü öle anlasılırmıs)zaten isteme olur baban verdim dedikten sonra eller öpülür falan sonra baban kızım kahveleri getir der sen hazır olanları getirirsin.istersen damat adayına özel tuz ve karabiberli hazırlanır :D

beni istemeye uzaktan geldikleri için ev baya kalabalıktı hiç hayal ettiğim gibi aile arasında olmadı 5-6 kişi kahveleri de ben yapmadım:( şimdiden hayırlı ugurlu olsun ve heyecanlanma cok fazla heyecan olunca nasıl geciyor anlamıosun bile.bi de birinin eline foto makinesi ver ki cok cok fotonuz olsun. mutluluklar diliyorummm

Istemeye gelirken canli cicek getirmelerini istemiyorum cünkü solup gidiyor hic bir hatirasi kalmiyor. Bi arkadasimda görmüstüm sahte cicek yaptirmisti.
Sizce olurmu?

canım öncelikle hayırlısı olsun..yapay çiçek iyi fikirrr gercekten benim cicekerlim solduu bile güllerimii kuruttuumm .amaa oda bi süre gider..kahvelerede gelinceee biz kahveleri yaptıkkk verdiimm ve söze girdilerrr işte bu kadarrr.heyecan yapma sakınnn nasıl gectıgını bıle anlamayacaksın :)

canım bence canlı cicek en güzeli.olur mu hiç öle yapayı yaa.canlısını vercek sana sende bi koklayıvercen güller ve umarım beyaz papatyalarla süsler cok güzel oluyor eşim öle yaptırmıtı.evet kuruyor ama kurusu da daha bi güzel bence.isteme de söz nişan bi arada olacaksa gayet sık seyler abiye elbiseler falan tercih edebilirsin.ama sadece istemeyse etekli ceketli takımlar de secebilirsin zevkine kalmıs bişey.kahve istemeden sonra olur bizde.gelirler misafirler sonucta önce oturursunuz sohbet falan önce cay verilir oglanın babası söze girerken akrabalardan birisi kahveyi yapar(kahvenin nasıl olcagı sorulmaz sekerli olur gönlün var demektir bu önceden babalar verir kızlar karısmazmıs ya kızın gönlü olmayınca sekersiz yaparmıs ki kızın ne düşündüğü öle anlasılırmıs)zaten isteme olur baban verdim dedikten sonra eller öpülür falan sonra baban kızım kahveleri getir der sen hazır olanları getirirsin.istersen damat adayına özel tuz ve karabiberli hazırlanır :D

beni istemeye uzaktan geldikleri için ev baya kalabalıktı hiç hayal ettiğim gibi aile arasında olmadı 5-6 kişi kahveleri de ben yapmadım:( şimdiden hayırlı ugurlu olsun ve heyecanlanma cok fazla heyecan olunca nasıl geciyor anlamıosun bile.bi de birinin eline foto makinesi ver ki cok cok fotonuz olsun. mutluluklar diliyorummm

nekadar güzel yazmissin canim ya :) sadece isteme olucak o yüzden daha sade bisey istiyorum.. nisanimda allahin izniyle ocakda olacak.. damat bey beni biraz üzdü bu sene o yüzden kahvesi bol tuzlu ve karabiberli olucak :)) kiyabilirsem tabi.. cok tsk ederim iyi dileklerin icin.. :48:

canım öncelikle hayırlısı olsun..yapay çiçek iyi fikirrr gercekten benim cicekerlim solduu bile güllerimii kuruttuumm .amaa oda bi süre gider..kahvelerede gelinceee biz kahveleri yaptıkkk verdiimm ve söze girdilerrr işte bu kadarrr.heyecan yapma sakınnn nasıl gectıgını bıle anlamayacaksın :)

tsk ederim canim benim.. bende öyle yapmayi düsünüyorum kahveyi vericem sonra söze girerler herhalde.. bazilari istemeden sonra kahve verilir diyo benim kafam karisti :) bi annemle konusmam lazim

Sizce olurmu?

allah devamını erdirir inş...kahve istemeden önce verilir,,kaç kişi gelicekler bellimii:31:bana tam 13 kişi gelmişlerdi istemeyeee:53:

Sizce olurmu?

tatlım hayırlı olsun bize 39 kişi gelmişlerdi kahve istemeden önce veriliyo sakın geldiklerinde çay işine girmeyin çok zor oluo kahveyi biz tencerede yaptık kalabalık olursa aklında bulunsun.bende canlı çiçek istemedim sahte çiçek getirdiler.getirdikleri çikolatayı misafirlere ikram etmeyi unutma(ben unutmuştum:52:) sade bi elbise tercih etmelisin hafif topuklu bi ayakkabıyla kombin edebilirsin.he bide tuzlu kahveyi karıştırmamak için yanına nazar boncuğu koyabilirsin :34:

6 kendi ailesi 4 kisi de yanlarinda gelcek 10 kisi yani tatlim.. bizdende olcak 10 kisi ..herkese yapicammi kahve :S

evet canım hepsine yapmalısın kahve,,inanırrmısın çay vermiştim ben çok diyee,,nerden çay verdik:25:hiç girme bencede çay işine kahve yap birartane olsun bitsin hadi bakalım hayırlısı:46::46:

acilen ucuzlarından kahve makinası edin sonra benim gibi tencerede kahve pişirmek zorunda kalma :1:

önce çayla ikramlar verdik konuşacakları konular bitti baktık ki isteme faslına geçilecek kahveleri verdik. o arada istediler. verdik gitti :1:

cok güzel gecti kizlar.. cok sükür hersey iyiydi.. ilk önce kayinvalideme sordu teyzem kahve onlarda önce mi sora mi verilir diye.. ilk kahveleri yaptik.. sagolsun teyzemler yardim etti(tanidik) ben 6 kahveyi önce götürdüm erkeklere ikram ettim ben ikram edene kadar teyzem makine ile bidaha kahve yapti. Sözlümün kahvesinin yanina nazar boncugu koydum :) önceden söyledim onunki nazar boncuklu olacagini.. sonra hanimlarin kahvesini verdim.. tam istediler ezan okundu :) cok güzel olduu..
sonra herkesin elini öptükk.. getirdikleri cikolatayi ikram ettim.. kayinvalidem bana yüzük takti..

hemen ardindan yemekler ikram edildi( pilav, et, sarma, salata, su böregi) ve cay. hersey güzel ve seri gecti.. resimde cekindik bol bol :))

nisanimda insallah 07.01.2012 de olacak

yardimi gecen herkese tsk edrim, darisibekarlarin basina..

$390578_2579032909064_1051644615_2691291_601711096_n.webp

buda elbisemmm :) herkes cok begendi

Her şey ne kadar güzel geçmiş.Darısı nişan ve düğünün başına diyelim. =) Elbisenizi de çok çok beğendim.Gerçekten çok zarif ve uygun olmuş.
Allah mutluluğunuzu bozmasın. :nazar:

cok güzel gecti kizlar.. cok sükür hersey iyiydi.. ilk önce kayinvalideme sordu teyzem kahve onlarda önce mi sora mi verilir diye.. ilk kahveleri yaptik.. sagolsun teyzemler yardim etti(tanidik) ben 6 kahveyi önce götürdüm erkeklere ikram ettim ben ikram edene kadar teyzem makine ile bidaha kahve yapti. Sözlümün kahvesinin yanina nazar boncugu koydum :) önceden söyledim onunki nazar boncuklu olacagini.. sonra hanimlarin kahvesini verdim.. tam istediler ezan okundu :) cok güzel olduu..
sonra herkesin elini öptükk.. getirdikleri cikolatayi ikram ettim.. kayinvalidem bana yüzük takti..

hemen ardindan yemekler ikram edildi( pilav, et, sarma, salata, su böregi) ve cay. hersey güzel ve seri gecti.. resimde cekindik bol bol :))

nisanimda insallah 07.01.2012 de olacak

yardimi gecen herkese tsk edrim, darisibekarlarin basina..

ay çok sevindim inaşallah nişanında dilediğin gibi sorunsuz geçer canım...:16::16:

elbisenin uçlarındaki dantel ve kollar birbirine çok yakışmış, beğendim, sizde çok yakışmışsınız. Nişan ve düğününüz de böyle seri geçsin inşaallah.

cok tsk ederim güzel dilekleriniz icin.. darisi herkesin basina.. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duygulari

Back
X