• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi cumartesi günü sözüm var erkeğe sözde yüzük takılır mı, yoksa sadece kıza mı takılır

tabiki erkege de takılır sadece sen mi sözleniosun :))) erkek arkadasın sözlenmio mu :)))

Son düzenleme:
sözde sadece kıza takılacaksa tektaş takılır yoksa her iki kişiyede alyans takılır diye biliyorum

tabiki erkege de takılır sadece sen mi sözleniosun :))) erkek arkadasın sözlenmio mu :)))
bayramda nişanımız olcak ama onlar bana tek taş alcaklarmış sözde , nişanda da ikimize de alyans takılcakmış büyüklerimiz böyle diyor.. ufff çok karıştı kafam napcan ben

sözde sadece kıza takılacaksa tektaş takılır yoksa her iki kişiyede alyans takılır diye biliyorum

evet canım bana tek taş takcaklar ama erkeğe almak gerekiyor mu çünkü nişanda da takılcak alyans her ikimize de

Bizim sözümüzde alyans aldık fakat ben tektaş taktım, eşimde alyansını taktı. Nişanda da ben alyansımı taktım, eşimde çıkarıp tekrar taktı...

Sözde alyans takılmıcaksa erkeğe ince söz yüzügü bayanada tetaş takılır öyle erkek yüzüksüz gezemez yaani söz bu , sen tek başına sözleniyomusun :)

Kafan karışmasın canım.

İlla herşey hukukuyla olacak diye birşey yok sonuçta.

Benim sözüm istememin olduğu akşam oldu, kayınpederim bana tek taş taktı.

Nişanlıma birşey takmadık, Nisan ayında istemişlerdi Haziran'da da nişanım oldu.

Nişanda ikimizde alyans taktık...

Yani sözlendiğimizde nişanlıma birşey takılmamıştı senin anlayacağın...

Allah hayırlı geçim, mutluluk versin canım... :16:

Kafan karışmasın canım.

İlla herşey hukukuyla olacak diye birşey yok sonuçta.

Benim sözüm istememin olduğu akşam oldu, kayınpederim bana tek taş taktı.

Nişanlıma birşey takmadık, Nisan ayında istemişlerdi Haziran'da da nişanım oldu.

Nişanda ikimizde alyans taktık...

Yani sözlendiğimizde nişanlıma birşey takılmamıştı senin anlayacağın...

Allah hayırlı geçim, mutluluk versin canım... :16:
canım biz de öyle düşünüyoruz bayramdan sonra nişan olcak ve alyans takılcak.. aslında istiyorum erkek arkadaşıma da yüzük takılmasını ama bizimkiler yok olmaz sözde takılmaz diyorlar :(

Back