- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
banucum liste hazırlama sırası sizde canım sen 500. etap ı hazırlayacaksın dile kolay 500 etap
Evet yaaa çok güzel bir etap bana deng geldi
Geçen hafta görünce çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banucum liste hazırlama sırası sizde canım sen 500. etap ı hazırlayacaksın dile kolay 500 etap
Mahcubiyet yok canım.. çıkart aklından öyle şeyleri..
Şimdi senden ricam şu: geçmiş dönem sorunları ile ilgili çözümleri denetlemen. Sorunları çözmesi gereken takım kaptanlarını uyarman ve özellikle de sonuç listelerinde gereken hataların düzeltilip düzeltilmediğine bakman.
Ben bir yandan geri dönük düzeltmeler yapıyor bir yandan da analizleri toparlamaya çalışıyorum.
Bu nedenle sonuç listelerinde "izinli dönüşü" yapılmamış üyelerin sıralamayı etkileme riski önemli, buna dikkat etsen yeter. Yazmış olduğum listeye cevap veren kaptanlarımız oldu. Onlara ait bölümleri çıkartıp az sonra yeniden yayımlayacağım, sen de bu listeden sonra takip edersin.
Şimdiden zaman ayırdığın için teşekkürler..
Teşekkürler, bir istedim iki oldu ne güzel..
Zaten dedim ya şu anda esktrem bir dönem bu nedenle de her şey karman çorman.
Normalde yardıma çok gereksinim duymuyorum.
Şimdi senden ricam da şu;
Sonuç listeleri topiğinde yapabilirsin bu işi.
482. etap dahil olmak üzere, günümüze kadar tartı değişimi yapan üyelerin yer aldığı satırları kopyalaman ve bana etap numarası ile birlikte tek bir liste hazırlaman. Paylaşım alanında yayımlayabilirsin.
Sana da ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler.
Tamam bilgilendirme için teşekkürler, başka bir işlem yapmana gerek yok.
Eline sağlık.
Sevgili ApriL_2007 senden bir iş rica etmiştim, yapıp yapamayacağına dair henüz cevap vermemişsin.
Eğer yapamıyor isen, diğer gönüllü yardımcım Ellssa kaptanımla görüşmeliyim.
Acele cevap lütfen..
april kaptanım ben yapıp bahar a ilettim canım sen sağlık problemim var deyinceYapacağım, fakat sağlık nedenlerimden dolayı biraz geciktim. Yarına kadar sürem var ise eğer bana güvenebilirsin. Ama acilse akrep kaptanımla görüşebilirsin Bahar...
april kaptanım ben yapıp bahar a ilettim canım sen sağlık problemim var deyince
Geçmiş olsun tatlım..Yapacağım, fakat sağlık nedenlerimden dolayı biraz geciktim. Yarına kadar sürem var ise eğer bana güvenebilirsin. Ama acilse akrep kaptanımla görüşebilirsin Bahar...
Yahu bu ne hızapril kaptanım ben yapıp bahar a ilettim canım sen sağlık problemim var deyince
müsait olunca yapayım hemen dedimGeçmiş olsun tatlım..
Yahu bu ne hız
Ellerine sağlık.
O halde bireysel sıralamayı Pazar günü yapabilirim.
Yardımınla yavaş yavaş yoluna sokuyoruz işleri..
Hoşgeldin tekrardan canım.Selam güzellikler nasilsiniz söyle bir bakindim da eskilerden bayagi bi burda :) ne zamandir yoktum buralarda o arada bi tanede daha oglum oldu suan 2.5 yasinda e haliyle kilolarda aldi basini gitti yani kisacasi hala sisko ve artik bir obezim gerci hakkimi yemiyeyim kilolarin oglanlada bi ilgisi yok zaten 77 kiloyla hakile kaldim ve suan tami tamina 84 kiloyum sizler neler yaptiniz benim gibi hala sisko musunuz?
Ne cektik beaaa :)Hoşgeldin tekrardan canım.
Kendi adıma şişko şişko geziniyorum hala.
Tekrar dönmek istiyosan aramıza 2.takıma beklerim hayatım.