- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Tamam, kaydımı aldım.14. takım bilgisi;
449. etaptaki hedef52 nickiyle başka biri giriş yapmış.
o adını değiştirince 494. etapta aynı nick le farklı kişi giriş yapmış.
farklı kişileriz yani :)
Teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam, kaydımı aldım.14. takım bilgisi;
449. etaptaki hedef52 nickiyle başka biri giriş yapmış.
o adını değiştirince 494. etapta aynı nick le farklı kişi giriş yapmış.
farklı kişileriz yani :)
sevgili @seabahar ben beğenerek cevabı verdiğimi düşünmüştüm oylama bittikten sonra yazarım seni tekrar tekrar yormayayım diye düşünmüştüm elimden geleni yapmaya çalışırım tabiikitoplight kaptanım cevap vermemişsin.. hayır, demek zor geldiği için ses çıkartmamazlık etme. Gönül işi bunlar, kimse kimseye zorla bir iş yaptıramaz.. rahatlıkla hayır diyebilmelisin.
ha eğer yok ben naz yapıyorum diyosan bana sökmez, hemen kapatırım konuyu.
-----
Kızlar.. eğer hayır cevabı gelirse gönüllü yardımcı arıyorum. İş veren biri değilim kolay kolay, gözünüz korkmasın. Bilin ki sadece çok sıkışmışsam (şu anda olduğu gibi) ancak o zaman.. Zaten dosyalar bende olduğu için mecburen işler tek elden yürüyor.
toplight kaptanım cevap vermemişsin.. hayır, demek zor geldiği için ses çıkartmamazlık etme. Gönül işi bunlar, kimse kimseye zorla bir iş yaptıramaz.. rahatlıkla hayır diyebilmelisin.
ha eğer yok ben naz yapıyorum diyosan bana sökmez, hemen kapatırım konuyu.
-----
Kızlar.. eğer hayır cevabı gelirse gönüllü yardımcı arıyorum. İş veren biri değilim kolay kolay, gözünüz korkmasın. Bilin ki sadece çok sıkışmışsam (şu anda olduğu gibi) ancak o zaman.. Zaten dosyalar bende olduğu için mecburen işler tek elden yürüyor.
Unutmadan.. bu yardımcının neyi nasıl yapacağını sormayacak kadar yarışma kurallarına hakim olması gerekliliğini belirtmeme gerek yoktur sanırım.
sevgili @seabahar ben beğenerek cevabı verdiğimi düşünmüştüm oylama bittikten sonra yazarım seni tekrar tekrar yormayayım diye düşünmüştüm elimden geleni yapmaya çalışırım tabiiki
tek endişem sana mahçup olmamak senin bu konularda ne kadar özverili olduğunu bildiğim için
497. Etap
3. Takım
chentiq
497. etapta listenizde yeni üye olarak göstermişsiniz.
bendeki bilgi: 27/5/2011 de 64,8 ile giriş yapmış ve 307. etapta mezun olmuş.
Aynı üye midir?
Tatlım mezun üyelere yeni üye gibi işlem yapılsadaŞimdi baktım evet aynı kişi
Tatlım mezun üyelere yeni üye gibi işlem yapılsada
Listeye aldığında
Not olarak
....etapta mezun olan üye geri döndü şeklinde yazılması gerekiyor
Aklında bulunsun
canım 2etap geride kalmış ortalamayı değiştirmiyor yukarıda yazdığın not yeterli benceEvet abla biliyorum da mezun olduğunu bilmiyordum yarıştım daha önce demişti ama bakmadım benim hatam
Nasıl düzeltebilirim o haftanın listesine tekrar öyle mi yazmam gerek
canım 2etap geride kalmış ortalamayı değiştirmiyor yukarıda yazdığın not yeterli bence
497. etap
3.takımdaki chentiq 307. etapta mezun olan üye olarak yeterli seaBahAR (3.takım 497. etap)
Mahcubiyet yok canım.. çıkart aklından öyle şeyleri..sevgili seaBahAR ben beğenerek cevabı verdiğimi düşünmüştüm oylama bittikten sonra yazarım seni tekrar tekrar yormayayım diye düşünmüştüm elimden geleni yapmaya çalışırım tabiiki
tek endişem sana mahçup olmamak senin bu konularda ne kadar özverili olduğunu bildiğim için
Teşekkürler, bir istedim iki oldu ne güzel..2.yardımcı olabilirim . Elimden geldiğince sizlere destek olurum arkadaşlar....
Tamam bilgilendirme için teşekkürler, başka bir işlem yapmana gerek yok.Şimdi baktım evet aynı kişi
Eline sağlık.seaBahAR 490. Etapta burcak41 ile ilgili hata duzeltildi.
tamam canım hallediyorum senin mesajından sonra kontrol bendeMahcubiyet yok canım.. çıkart aklından öyle şeyleri..
Şimdi senden ricam şu: geçmiş dönem sorunları ile ilgili çözümleri denetlemen. Sorunları çözmesi gereken takım kaptanlarını uyarman ve özellikle de sonuç listelerinde gereken hataların düzeltilip düzeltilmediğine bakman.
Ben bir yandan geri dönük düzeltmeler yapıyor bir yandan da analizleri toparlamaya çalışıyorum.
Bu nedenle sonuç listelerinde "izinli dönüşü" yapılmamış üyelerin sıralamayı etkileme riski önemli, buna dikkat etsen yeter. Yazmış olduğum listeye cevap veren kaptanlarımız oldu. Onlara ait bölümleri çıkartıp az sonra yeniden yayımlayacağım, sen de bu listeden sonra takip edersin.
Şimdiden zaman ayırdığın için teşekkürler..
Teşekkürler, bir istedim iki oldu ne güzel..
Zaten dedim ya şu anda esktrem bir dönem bu nedenle de her şey karman çorman.
Normalde yardıma çok gereksinim duymuyorum.
Şimdi senden ricam da şu;
Sonuç listeleri topiğinde yapabilirsin bu işi.
490. etap dahil olmak üzere, günümüze kadar tartı değişimi yapan üyelerin yer aldığı satırları kopyalaman ve bana etap numarası ile birlikte tek bir liste hazırlaman. Paylaşım alanında yayımlayabilirsin.
Sana da ayıracağın zaman için şimdiden teşekkürler.
Tamam bilgilendirme için teşekkürler, başka bir işlem yapmana gerek yok.
Eline sağlık.
Tatlım bence sen kendi takımınızın düzenlemesini yapmerhaba, açıklama ğ regi duydum. Hala gelmemiş olursa 492. Etap düzeltmesi için 2. Takım adına da dueltme yapabilirim bir kere de olması açısından .. bugün 6. Takım düzeltmesini yapmış olurum ...
Performans uygulamasına dair açıklama:
Oylama sonucunu bana iletiniz. Takip edemiyorum.
Devam etmesi yönünde bir açıklama yaparsanız, konuyu toparlayacağım. Zaten başlangıcı 2017 itibari ile yaparız.