- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Bence listeye yazdığınız gibi doğruListeye nasıl yazicam peki?
Yinede tecrübeli arkadaşlar bi bakarsa iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence listeye yazdığınız gibi doğruListeye nasıl yazicam peki?
Sağol canım.Bence listeye yazdığınız gibi doğru
Yinede tecrübeli arkadaşlar bi bakarsa iyi olur
boyle bisey bnde yapmistim izinden kilo alip donmustum izne ayrildigim kiloya inene kadar @SekerPancari71 beni aday listesine almisti sanirim..Kaptan arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var.
455. Etapta 58,7 ile sağlık nedeniyle izne ayrılan üye bu etapta 60,6 ile dönecek.
Peki ben ne yapacağım?
Yeni üye gibi işlem görür diyor karar defterinde.
Direk 60,6 ile baslatacakmıyım?
Ama bu izin sağlık nedeniyle.boyle bisey bnde yapmistim izinden kilo alip donmustum izne ayrildigim kiloya inene kadar @SekerPancari71 beni aday listesine almisti sanirim..
Tecrübeli kaptanlar bi el atsanız yeniyim yardımcı olun lütfen.Kaptan arkadaşlarım yardıma ihtiyacım var.
455. Etapta 58,7 ile sağlık nedeniyle izne ayrılan üye bu etapta 60,6 ile dönecek.
Peki ben ne yapacağım?
Yeni üye gibi işlem görür diyor karar defterinde.
Direk 60,6 ile baslatacakmıyım?
canim listeye aliyorsun gecen haftaki kilosundan bu haftaki kilosunu cikariyorsun yanina Saglik sorunları nedeni ile ayrilan üye geri dondu diyorsun yada arada çok bir fark yok kilosuna inene kadar bekletede bilirsin sana kalmisTecrübeli kaptanlar bi el atsanız yeniyim yardımcı olun lütfen.
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASITecrübeli kaptanlar bi el atsanız yeniyim yardımcı olun lütfen.
Oh ya teşekkür ederimcanim listeye aliyorsun gecen haftaki kilosundan bu haftaki kilosunu cikariyorsun yanina Saglik sorunları nedeni ile ayrilan üye geri dondu diyorsun yada arada çok bir fark yok kilosuna inene kadar bekletede bilirsin sana kalmis
Bunu okudum canımda yani napıcam direk kilosunumu yazıcam yoksa aldığı kiloyu etap sayısınamı bölücem??ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
Sağlık koşulları nedeni ile kilo aldı ise yeni üye işlemi yapıcaksın canım.
Yazı stilin sorun olmaz ama sıralamayı yanlış yapmışsın canım, ben düzelttim, bir dahaya dikkat edersin..kızlar ya ben lıstemızı paylastım bu arada 6. takımdanım benım yazı stılım degısık sorun olur mu
aaa cok tsk ederım akrep kaptanım cok sagolYazı stilin sorun olmaz ama sıralamayı yanlış yapmışsın canım, ben düzelttim, bir dahaya dikkat edersin..
Geçen haftaki kilosu ile bu haftaki kilosunu yazıp yanına not düşeceksin canım..Bunu okudum canımda yani napıcam direk kilosunumu yazıcam yoksa aldığı kiloyu etap sayısınamı bölücem??
Ayy en iyisi eski kilosuna dönsün.. Sağol kaptanım uğraştırdım sizide..Geçen haftaki kilosu ile bu haftaki kilosunu yazıp yanına not düşeceksin canım..
Nasıl istersen canım.Ayy en iyisi eski kilosuna dönsün.. Sağol kaptanım uğraştırdım sizide..
Özürr