Baharcım açıklaman için teşekkür ederim ama sevgili erigimin burda yorum yapan kişilere yönelik kendi takımında düşman, vicdanları sağır, klavye kahramanları gibi ifadeler kullanması hiç hoş değil ve üzücü10. takım ile ilgili konuya da açıklık getireyim.
Sevgili kaptanımız eriğim özel mesajdan bana danıştı.
Neticede üyemiz riskli ve zor bir dönemden geçmiş, neredeyse aç kalarak geçirdiği bu dönem sonunda da haliyle fazla kilo vermiş. eriğim o kadar hassas yaklaşmış ki; üyesinin bu şekilde hızlı kilo vermeye devam edeceğini öngörerek bunun haksızlık olacağını düşünüp izne ayırmaya karar vermiş.
Kendisine de söyledim, gösterdiği bu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor ve çok nadiren yaptığım bir şeydir ama saygılarımı sunuyorum. Gerçekten çok takdir ettim bu düşüncesini..
Kaptanmız, üyemizi bir şekilde izne ayıracak.. İzne ayırırken de elbette verdiği kiloyu yazacak.. Birincilerimizin sırlarını paylaştığı topiğe bakarsak, yeri geliyor şok diyetlerle yüksek kilolar vererek birinci oluyor arkadaşlarımız. Bunu onaylayan olur, olmaz ayrı konu..
Sonuçta bu kilo gitmiş, ister şok diyetle, ister ameliyatla, ister iştahsızlık sonucu vs.. Elbette giden kilo yarışma dosyalarına işlenmeli.
ve yine elbette her fikir burada paylaşılmalı.. o nedenle yandaş ya da karşı fikrini paylaşan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
eriğim kaptanımdan da olası akıl karışmalarını önlemek için bilgi mesajı yazmasını ben rica ettim. Yoksa arkadaşımız zaten ilgili topikte deneyimini zaten paylaşacak..
bu vesileyle kendisine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
Teşekkürler kaptanım.. düzelttim..Hayırlı pazarlar editörüm
Kahvelibayan 9. Takımda
Açıklama yapmayı doğru buldum. Aslında yarışmaya dair konuları özel meajdan değil de paylaşım alanından konuşursak, konular dallanıp budaklanmaz bu kadar, diye düşünüyorum..Baharcım açıklaman için teşekkür ederim ama sevgili erigimin burda yorum yapan kişilere yönelik kendi takımında düşman, vicdanları sağır, klavye kahramanları gibi ifadeler kullanması hiç hoş değil ve üzücü
Burda beni tanıyanlar bilirki ben takım farkı gözetmeksizin bütün arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışımdır
Çünkü bana göre ne kadar tatlı bi rekabet içinde olsakda bütün takımlar kk ailesine ait
Ve kilonun acısını çok çekmiş biri olarak 1 kişinin bile Kilo vermesine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Ayrıca ameliyat olan arkadaş bayram tatili boyunca face de tatil fotolarını paylaştığına göre durumu iyi heralde bunada ayrıca sevindim
Sevgiler
Eriğim bende sweetim gibi düşünüyorum . Yarışmacı listede ve bir şekilde o kilo verilmiş , çok eskiler hatırlar , püsküütüm sende anımsarsın , hangi takımdı hatırlamadım ama arkadaşlar takımca ( sadece meyve suyu içerek ) yapılan diyeti yapmışlar ve 10 larca kilo verip o hafta nerdeyse topluca mezun olmuşlardı
Şirinem arkadaşımıza öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim evet yüzdesi yüksek hakikaten fakat günlerce süt ve bebe bisküvisi ile beslenmek te büyük azim bence sonuç olarak kilo vermeyi başarmış mı ben ona bakarım bence sorun yok
Ben bu yorumlardan sonra keşke izine ayrılsaydım dedim ama inanın düşünemedim.Benim hastalığım yemek yedikten sonra artan gece artan su içince hafifleyen birşeydi bu zamanda eşim izin alıp beni yazlığa götürdü moral olsun diye ve aileme söylemedğim için paylaşımlarıma normal devam ettim.Allah şükür ki birkaç aylık antibiyotikle geçecek birşeymiş ama şu son 1 ayda yaşadıklarım bana yeter.Bu yorumlardan sonra izinden dönmek yerine ayrılmayı düşünüyorum çünkü ben şuan 90 kiloyum çok hızlı gidiyor doktor stresin de etkisi var dedi.Her kilo vermem olay olacaksa çıkmam daha iyi olacak.Baharcım açıklaman için teşekkür ederim ama sevgili erigimin burda yorum yapan kişilere yönelik kendi takımında düşman, vicdanları sağır, klavye kahramanları gibi ifadeler kullanması hiç hoş değil ve üzücü
Burda beni tanıyanlar bilirki ben takım farkı gözetmeksizin bütün arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışımdır
Çünkü bana göre ne kadar tatlı bi rekabet içinde olsakda bütün takımlar kk ailesine ait
Ve kilonun acısını çok çekmiş biri olarak 1 kişinin bile Kilo vermesine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Ayrıca ameliyat olan arkadaş bayram tatili boyunca face de tatil fotolarını paylaştığına göre durumu iyi heralde bunada ayrıca sevindim
Sevgiler
kuzum yorumlarda alınacak bişi yok sakın kendine bunu yapma. bak arkadaşlar yapıcı eleştiri yaptılar yazrışma adına, lütfen kendinede bizede bunu yapma kalbin kırılacak hiç bişi yok sadece hassasın sanırım bu dönem. hadi kendini moralmende toparla izin döneminde ve iyileşerek gel buraya oldumu. ACİL ŞİFALAR DİLERİMBen bu yorumlardan sonra keşke izine ayrılsaydım dedim ama inanın düşünemedim.Benim hastalığım yemek yedikten sonra artan gece artan su içince hafifleyen birşeydi bu zamanda eşim izin alıp beni yazlığa götürdü moral olsun diye ve aileme söylemedğim için paylaşımlarıma normal devam ettim.Allah şükür ki birkaç aylık antibiyotikle geçecek birşeymiş ama şu son 1 ayda yaşadıklarım bana yeter.Bu yorumlardan sonra izinden dönmek yerine ayrılmayı düşünüyorum çünkü ben şuan 90 kiloyum çok hızlı gidiyor doktor stresin de etkisi var dedi.Her kilo vermem olay olacaksa çıkmam daha iyi olacak.
Yok ben alınmadım bu durumda birincilik kilo umurumda değil zaten, sadece takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum dediğim gibi keşke ilk başta izin alsaydım ama düşemedim.kuzum yorumlarda alınacak bişi yok sakın kendine bunu yapma. bak arkadaşlar yapıcı eleştiri yaptılar yazrışma adına, lütfen kendinede bizede bunu yapma kalbin kırılacak hiç bişi yok sadece hassasın sanırım bu dönem. hadi kendini moralmende toparla izin döneminde ve iyileşerek gel buraya oldumu. ACİL ŞİFALAR DİLERİM
BİZ BİRBİRİMİZİN DEĞNEYİZ BUNU SAKIN UNUTMAEki Görüntüle 1647909
BU SORUN DEĞİL BİTANEM. TAKILMA RİCA EDERİMM. hastalığın neymiş peki ne dedilerYok ben alınmadım bu durumda birincilik kilo umurumda değil zaten, sadece takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum dediğim gibi keşke ilk başta izin alsaydım ama düşemedim.
helicobakter diye bir bakteri sarmış mide biraz geç kalınmış tedaviye o yüzden bu kadar ağırlaşmış.Hep gittim doktora reflü denilip gönderildi.BU SORUN DEĞİL BİTANEM. TAKILMA RİCA EDERİMM. hastalığın neymiş peki ne dediler
Anladım cnm. bilirim o haslağı tek çaresi de beslenme düzenihelicobakter diye bir bakteri sarmış mide biraz geç kalınmış tedaviye o yüzden bu kadar ağırlaşmış.Hep gittim doktora reflü denilip gönderildi.
Canım bu konuyu kapatalımBaharcım açıklaman için teşekkür ederim ama sevgili erigimin burda yorum yapan kişilere yönelik kendi takımında düşman, vicdanları sağır, klavye kahramanları gibi ifadeler kullanması hiç hoş değil ve üzücü
Sevgiler
öncelikle gecmis olsunBen bu yorumlardan sonra keşke izine ayrılsaydım dedim ama inanın düşünemedim.Benim hastalığım yemek yedikten sonra artan gece artan su içince hafifleyen birşeydi bu zamanda eşim izin alıp beni yazlığa götürdü moral olsun diye ve aileme söylemedğim için paylaşımlarıma normal devam ettim.Allah şükür ki birkaç aylık antibiyotikle geçecek birşeymiş ama şu son 1 ayda yaşadıklarım bana yeter.Bu yorumlardan sonra izinden dönmek yerine ayrılmayı düşünüyorum çünkü ben şuan 90 kiloyum çok hızlı gidiyor doktor stresin de etkisi var dedi.Her kilo vermem olay olacaksa çıkmam daha iyi olacak.
Ben bu yorumlardan sonra keşke izine ayrılsaydım dedim ama inanın düşünemedim.Benim hastalığım yemek yedikten sonra artan gece artan su içince hafifleyen birşeydi bu zamanda eşim izin alıp beni yazlığa götürdü moral olsun diye ve aileme söylemedğim için paylaşımlarıma normal devam ettim.Allah şükür ki birkaç aylık antibiyotikle geçecek birşeymiş ama şu son 1 ayda yaşadıklarım bana yeter.Bu yorumlardan sonra izinden dönmek yerine ayrılmayı düşünüyorum çünkü ben şuan 90 kiloyum çok hızlı gidiyor doktor stresin de etkisi var dedi.Her kilo vermem olay olacaksa çıkmam daha iyi olacak.
helicobakter diye bir bakteri sarmış mide biraz geç kalınmış tedaviye o yüzden bu kadar ağırlaşmış.Hep gittim doktora reflü denilip gönderildi.
İnan hic üzülmedim senin yaptigina hatta diyene kadar fark etmedim bile.Cunku birincilik falan degil ki amacim kilo vermek benim amacim. Benim tek üzüldügüm takimim zor durumda kalmis keske daha cok girmeye calisip durumu kendim ilk basta ozetleyip izine ayrilsaydim.Canım ne olur ayrılmayı düşünmeemin ol burada okadar çok güzel insan varki onların hepsi sana iyi geleceklerdir
Kendi adıma seni kırdıysam özür dilerim ( listeyi hazırlama işini ilk kez yaptım ve kurallar neyi gerektirdiği için bir an acemiliğimden birincilik konusunda tereddüt yaşadım)
Zaten çok zor bir süreç geçirirken istemeden de olsa üzdüm lütfen acemiliğime varHakkını helal et ( ve kesinlikle ayrılma takımdan )
Bence de Neslihanın dediği gibi iznini yap ve sonra bomba gibi tekrar takımına dön canımRabbim dermansız dert vermesin kimseye....Aminnnn
Sağlıklı beslenerek eminim düzelecektir
Çok ama çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar verir inşallah tez zamanda .....Aminnnnnnnn
Hallettim umarım yine bir hata yapmamışımdır
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-112#post-42859169
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulamasında 15. tur / 2. Hafta sonuçlarını linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-13#post-42864527
3. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
7. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Naz adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 4 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 64,7 kilodan 68,7 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
9. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Kahvelibayan adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 4,8 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 102 kilodan 106,8 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
10. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Ahufizar adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 1,3 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 57,4 kilodan 58,7 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 433. Etap birincisi; 10. Takımdan dudujan arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
İnan hic üzülmedim senin yaptigina hatta diyene kadar fark etmedim bile.Cunku birincilik falan degil ki amacim kilo vermek benim amacim. Benim tek üzüldügüm takimim zor durumda kalmis keske daha cok girmeye calisip durumu kendim ilk basta ozetleyip izine ayrilsaydim.
Editörüm çok çok özür dileyerek bi yalnışı düzeltmek istiyorum. N Naz arkadaşımın ilk kilosu önce 69.4omalıydı.şimdi de 73.4 olacak..
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-112#post-42859169
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulamasında 15. tur / 2. Hafta sonuçlarını linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-13#post-42864527
3. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
7. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Naz adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 4 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 64,7 kilodan 68,7 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
9. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Kahvelibayan adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 4,8 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 102 kilodan 106,8 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
10. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Ahufizar adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 1,3 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 57,4 kilodan 58,7 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 433. Etap birincisi; 10. Takımdan dudujan arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Ayy eveeet anladım şimdi...Aynur kaptanım, benim bahsettiğim yarışmaya "ilk" giriş kilosu. Aynen yazımda da bunu ifade ettim zaten.
2 Aralık 2011 tarihindeki ilk giriş kilosundan bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?