- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbaşı canım eline sağlık ben düzeltecektim sen benden önce davranmışsın
Geç oldu ama rica ederim canım
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Herkes bildirimini yaptığına göre ben iş başı yapayım
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbaşı canım eline sağlık ben düzeltecektim sen benden önce davranmışsın
Yok canım benim olur mu öyle şey...eksiler de bi yüzdedir sıfra çevirmek te nereden çıktı.herhalde o takımlarda tüm yüzdeleri topladığıda öyle yapıyor.sen eksilerle dereceleri belirkeyeceksin tatlım...Kızlarrrrrrrr acil yardım :) listeyi hazırlıyacağım ama şöyle bir durum varTakımlardan bazıları eksi yüzdelerini yazmış bazılarıda direk sıfır yazmışlar ( bende başka takımda görünce eksi yüzdeyi sıfıra çevirdim
) bu durumda hangisi doğru yani listeyi düzenlerken sıralamayı eksilere göremi yapıyorum yoksa sıfır olanların hepsi aynı derecedemi oluyor
![]()
Canım arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.inşallah çabucak iyileşir de aramıza döner...Merhaba kaptanlarim bir konuya açıklık getirmeliyim
@dudujan adlı uyem midesinde yara olduğu için yakıldı akabinde de mide kanaması geçirdi (,biopsi yapildi sonuc bekliyoruz) sadece özel bir diyetle (drunun izniyle süt ve bebe biskuvisi )beslendi malum bayram dolayısı ile geçen hafta bildirim olmadığı için durumunu ancak bu hafta yansitabildik .
Biliyorum %6lik bir ortalama sizi etkiler lakin sevgili bahara danistim ve listeye ekledim bildirim yapmadı desem olmazdi zaten bu zor durumunda bile ozelden de olsa bildirdi (editörler bakabilir) ki kendisine duyarlılığı için ayrıca teşekkür ederim . Doğru bu bir yarış ama ben keşke 12kg vermek yerine 2kg alıp gelseydi de sağlığı iyi olsaydı inanın sözden çok isterdim bu durumu
Yok canım benim olur mu öyle şey...eksiler de bi yüzdedir sıfra çevirmek te nereden çıktı.herhalde o takımlarda tüm yüzdeleri topladığıda öyle yapıyor.sen eksilerle dereceleri belirkeyeceksin tatlım...
Canim bireysellerde hata var tekrar bak %6.03dudujan ki onu hesaplama istersen bilmiyorum ve 9.takımda 1.7 ile sedan var gormedin sanirimKızlar listeyi tamamlayıp sonuçlar listesinde paylaştım birini bakabilirmi varmı gözden kaçırdığım birşey![]()
Sevgili erigimCanim bireysellerde hata var tekrar bak %6.03dudujan ki onu hesaplama istersen bilmiyorum ve 9.takımda 1.7 ile sedan var gormedin sanirim
paylaşacak bir sırrı olmadığı için zaten durumu ozetledimSevgili erigim
Öncelikle dudujan arkadaşa çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Yalnız benim anlamadığım nokta eğer siz takım listesi için arkadaşın bildirimini kabul ettiyseniz neden bireysellerde onu hesaplama dedin? Sonuçta 1.olarak o görünüyor
Diğer bir nokta, bu yarışmanın bir üyesi olarak şahsi fikrimi söylemek istiyorum. Ben bu bildirimi etik bulmuyorum ve burda bukadar emek veren arkadaşlara karşı haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Dediğim gibi aylardır burda çaba gösteren birisi olarak sadece kendi düşüncemi belirtmek istedim
Bütün takımlarda, hem diyetleriyle hemde sporlarıyla canla başla çaba gösteren bütün arkadaşlarada başarılar diliyorum
Sevgiler
Canim bireysellerde hata var tekrar bak %6.03dudujan ki onu hesaplama istersen bilmiyorum ve 9.takımda 1.7 ile sedan var gormedin sanirim
Sevgili erigim
Yalnız benim anlamadığım nokta eğer siz takım listesi için arkadaşın bildirimini kabul ettiyseniz neden bireysellerde onu hesaplama dedin? Sonuçta 1.olarak o görünüyor
Diğer bir nokta, bu yarışmanın bir üyesi olarak şahsi fikrimi söylemek istiyorum. Ben bu bildirimi etik bulmuyorum ve burda bukadar emek veren arkadaşlara karşı haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Dediğim gibi aylardır burda çaba gösteren birisi olarak sadece kendi düşüncemi belirtmek istedim
Bütün takımlarda, hem diyetleriyle hemde sporlarıyla canla başla çaba gösteren bütün arkadaşlarada başarılar diliyorum
Sevgiler
Aynı düşünmüşüzSevgili erigim
Sevgiler
Tatlım burası paylaşım alanı ve ilk sayfada yazdığı gibi buradaki her üye yarışmayla ilgili düşüncelerini özgürce yazmaya hakkı var, bende sadece onu yaptım yoksa konu hakkında tartışmak gibi bir niyetim yokpaylaşacak bir sırrı olmadığı için zaten durumu ozetledim
Ve artık etikti değildi durumunu tartismayacagim zira bende isvec diyetlerini sok diyetleri dukani etik bulmuyorum ama yapanlar var bu kilo verme yarışması kimin nasıl verdiğine tek tek bakmiyoruz .tabi ki hepimizin önceliği sağlıklı gitsin geri gelmesin olmali
bir kez daha söylüyorum sevgiliseaBahAR a listeye almadan önce durumu anlattım ve almam gerektiğini belirtti
Ben diğer takımları emek verenleri düşündüğüm için zaten üyeyi izne ayirdim
Bir diğer durumda evet emek veriyoruz spor yapıyoruz vs vs ama inan iki hafta boyunca sütle bebe biskuvisi ile beslenmekte bi emek ki keşke gerek olmasaydı
Benim 8aylik oğlum bile her sabah turlu turlu kahvaltı begenmezken 100kg ustumdeki bir insanın bu şekilde beslenmeside inan çok zor
Ellerine sağlık tatlım..Hallettim umarım yine bir hata yapmamışımdır![]()
Hayırlı pazarlar editörüm
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-112#post-42859169
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.![]()
GENEL
Performans uygulamasında 15. tur / 2. Hafta sonuçlarını linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-13#post-42864527
3. TAKIM![]()
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
7. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Naz adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 4 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 64,7 kilodan 68,7 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
8. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Kahvelibayan adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 4,8 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 102 kilodan 106,8 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
10. TAKIM
Bildiriminize dayanarak; Ahufizar adlı üyenin kilosunda meydana gelen tartı değişimi kaynaklı 1,3 kiloluk artış, yarışma giriş kilosuna yansıtılmıştır.
Böylece başlangıç kilosu 57,4 kilodan 58,7 kiloya yükseltilmiştir. Bilginize.
ETAP BİRİNCİSİ![]()
![]()
Yarışmamız 433. Etap birincisi; 10. Takımdan dudujan arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/