- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Selam arkadaşlar
3. Takım olarak bi sorunumuz var
411. Etapta 77 kilo olarak izne ayrılan arkadaşımız malesef 91 kilo olarak geri
Döndü, normalde aldığı kiloyu verene kadar listeye giremez ancak aldığı kilo çok fazla kısa sürede veremez liste olmadan da motive olamıyorum diyor, ocakta da nişanı var, şimdi kaptan arkadaşlarıma danışıyorum listeye alabilirmiyix arkadaşı oylama mı başlatmam lazım bi bilgi verirsniz sevinirim
Cevaplamaya en önemli olandan başlayayım:
Diskalifiye listesinde yer alan yarışmacıya yeni bir şans vermek dışındaki konularda oylama yapmıyoruz.
Mevcut kararlardan beğenmedikleriniz varsa yeni bir öneri ile her zaman oylama başlatabilirsiniz.
Gelelim soruya..
Karar defterinden alıntı yapıyorum:
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
Üyemiz 411. etapta izne ayrılmış 433. etapta listeye girerse, izinli kaldığı dönem 22 hafta olacak. Kararda 6 aydan fazla diyor, yani bu da en az 25 hafta demek oluyor.
Üç hafta takımda aktif olsun, yarışmacı gibi motive olup her zamanki paylaşımda bulunsun. 436. etapta listeye alırsınız. İzne çıktığı kilo olan 77 nin %5 i zaten 3,8 ediyor. Arkadaşımız 14 kilo alarak zaten bu koşulu sağlamış. Zamanı doldurursa, karar defterinde yazıldığı gibi hesaplanarak listelere dönebilir.