Sagol canim eline saglik. Soyle oluyor once bizim listeyi alintiliyip, sonra bu sayfadaki en son listeyi cevapla diyip, cevap satirina gelince alintiyi ekle dersen ozaman sona gider bizim liste zaten son takimiz bole daha kolay bidahikine denemis oldunKizlar kusura bakmayin biraz teknoloji ozurluyum listeyi bir turlu dogru yapamadım rica etsem biri duzeltebilir mi
Duyduk duymadık demeyin..
Benim yüreğim kötü..
Bir karışıklık olmuş sanırım 8.takım en üstte kalmış onu düzelltim listemizi eklerken :)
Senin yüreğin kötüde,sen güzelsin onu ne yapacağız biz ?Duyduk duymadık demeyin..
Benim yüreğim kötü..
Tebrıkler Fıstık benım bır sözüm vardı hala hatırlıyorsan ıkı haftaya yanındayım angaralımmmmmmmbahar cım sana bu hafta aşırı iş çıkaracağım ama karar defterine bi bakayım ben 2008 den beri hiç mezun olamadım nerdeyse 3 aydır da 65 civarı takılıp kaldım aşağıya inemiyorum artık mezun olayım da bi karne alayım diyorum umarım çok zor olmaz benim karnemi hazırlaman sanırım şu an listedeki en eski eleman en uzun süre kalan benim
unuturmuyum şeker mutlaka bululalım çok iyi olacakTebrıkler Fıstık benım bır sözüm vardı hala hatırlıyorsan ıkı haftaya yanındayım angaralımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?