Yeni arkadaşlarımızın Takımlarımızın ilk sayfasındaki kurallara ilaveten Cuma Zayıflama Yarışması Nedir/Karar Defteri bölümünü de okumalarını rica edersek sanırım tüm sorularının cevabını karşılamış oluruz bitanem
Not aldım..
Şu etap raporu işi bitsin, önümüzdeki hafta bütün takımların giriş mesajına ilgili konuyu ekleyeyim.
Ancak karar defteri mesajımız oldukça uzun ve kapsamlı.
Dolayısı ile yarışmacı için çok önemli olan konuları ayırıp özet bir mesaj hazırlasam sanırım daha iyi olur.
önemli bölümler.. mır.. mır..
sonra altta karar defteri linki.. ayrıntılar için karar defterine bakınız gibi bir not ilavesiyle mır.. mır..
Tamam.. iyi böyle.
ilahı baharcım
çok iyi düşünmüşsün. hatta karar defterini okumak mecburi diyiver link yazdığında. yeni üyeler bi selam verip kaçıyor boşa kürek çekiyoz çogu zaman
haklısın baharım. fazla vericiydim sanırım bundan sonra nasihatine göre davranıcam sağolasın acemilik işteTatlım burada beni rahatsız eden bir cümle var.. "boşa kürek çekiyoruz çoğu zaman"
Yeni üye için kürek çekmenize gerek yok..
Yarışmaya o katılmak istiyor.
Sizin yeni üyeye ihityacınız yok.
Üyenin kilo vermek için yarışmaya ve size ihtiyacı var.
Bu bakış açısı ile bakarsanız, ne kaaa ekmek o kaaa köfte derseniz, önce yarışmacının niyetini anlarsınız hiçbiriniz boşa kürek çekmemiş olursunuz. Eforunuzu ve vaktinizi takımınızda mevcut yarışmacı olan arkadaşlarımıza daha çok eğilerek değerlendirirsiniz.
Önemli olan mezun olan yarışmacı sayısı.
sevgili kaptanlarım ABD de olan bir arkadaşımız henüz bildirimde bulunmadı bir arkadaşımızın tartısı kırıldığı için birisi de evde olmadığı için bu hafta listede 3 tane bildirimde bulunmayan üyemiz var
bu arada birşey soracağım arkadaşlardan birinin tartısı kırıldığı için yeni tartı aldığında kg farkı belli olmayacak 2tartı arasındaki farkı nasıl düzenleyeceğiz burada kafam karıştı
sorma sweet cim üçünün numarası da var normalde perşembeden bildirim yapıyordu dün akşam yapmadı bugün whats uptan mesaj gönderdim online olmamış
Toplight kaptanım sanırım arkadaşların telleri yok gerçi ben de teli ola olan arkadaşa ulaşamadım bu haftaAbd de olan arkadaşımız perşembeleri bildirim yapsa daha uygun olmaz mı tatlım saat farkından dolayı etkilenmemiş olursunuz.Tartı değişikliği konusunda çok bariz bir fark yoksa tartı farkını anlamanız mümkün değil . Aynı marka tartı alırsa belki fark olmaz aklıma başka birşey gelmedi 3 bildirimde bulunmama takımı kötü etkilemiş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?