Bak o dediyini ben de düşündüm kaptanım ama çok güzel yanıtlamışsın,aydınlandım şimdi,bitanesinnn...benden de ok o zaman...Ama yeterince zaman veriyoruz mesela ben izne ayrıldım 4 hafta listede yokum 69 la ayrıldım 71 le geri döndüm 2 kiloyu geri vermek için 1 ay verildi bence bu süre yeterli. Şimdi daha fazla kilo aldıysa ne olacak diyenler olabilir üye izne ayrılırken bu kuralı bilerek ayrıldığı için kilo almadan dönmeye gayret edecektir kilo alırsa vermek için 1 ay zamanı olduğunu da bilecek. Yarışmayı ciddiye alan uğraşır zaten ciddiye almayanlarda böylece elenmiş olurlar.
Sevgili baharimiz
9. takimin kardes takimi 7. takim olarak degistirebilirmiyiz
seaBahAR cım 7.takım kaptan yardımcısını perigunlugu olarak güncellermisin sana zahmet.şimdiden teşekkürler...
Canım merhaba evet diskalifiye kararı belki ağır ama burada biz niçin varız ? kg vermek için...Konunun başlangıcını kaçırdıysam kusura bakmayın ama şahsi fikrim diskalifiye olmaması. Zaten bekleyecek aldığı kiloyu verene kadar. Kimseye zararı yok. O yüzden gereksiz geldi bana. Yapıcı olmak iyidir. Püsküüt saolsun burada yıllardır insanlar kilo versin diye uğraşıyor. Bizler de bu şekilde 3 5 kişinin de olsa kilo vermesini zorlaştırmayalım derim. Sonuçta kimsenin şartlarını bilmiyoruz.
Tabi ki haklısın.Canım merhaba evet diskalifiye kararı belki ağır ama burada biz niçin varız ? kg vermek için...
Disiplinli olmak şart bu yolda zaten verilen süre bir ay o zaman zarfında alınan kg istersen gider, istemezsen gitmez.Sorumluluk verilerek gidecek üye izne ve kg almayacak belki buda önlenecek.Caydırıcı kurallar bazen şart tabi bu benim düşüncem ama başka açılardan da bakmak istersin diye fikrimi söyledim sana.
Ve tabi üye kg alıp takıma döndüğü zaman asıl sorun başlıyor. Belki takımını o hafta derece olarak aşağılara düşürüyor diğer üyeler o kadar emek verirken o hafta kg almış üye bir geri dönüyor takımın yüzdesi düşüyor..Bunu engellemek için çareler arıyoruz zaten...
CAnım tabiki sıkıntılı dönemler olur zaten üye döndüğü esnada bizlere bunu anlatacaktır.Ama işte dediğin gibi sadece istisna bir durum bu.Süre vermemiz gerekki toparlansın biran önce kucaklayalım onu yoksa belkide kg vermesi ayları bulur o da kötü değilmidir ?Tabi ki haklısın.
O yüzden kesinlikle kilolarını vermeden dönmemeli bence de listeye.
Ben yalnızca insanların bazen sıkıntılı dönemlerde olduğunu ve tam bu döneme denk gelip diskalifiye olursa belki de ilerleyen dönemlerde zayıflama ihtimali engellenecek diye düşünüyorum. Aslında genel değil de istisnalar için aksini düşündüm
CAnım tabiki sıkıntılı dönemler olur zaten üye döndüğü esnada bizlere bunu anlatacaktır.Ama işte dediğin gibi sadece istisna bir durum bu.Süre vermemiz gerekki toparlansın biran önce kucaklayalım onu yoksa belkide kg vermesi ayları bulur o da kötü değilmidir ?
Evet canım zaten hepimiz duygusalız,öyle güzel arkadaşlıklar kuruluyor ki burada kim ister tabi arkadaşı gitsin.Bende o yüzden takımımda böyle bir diskalifiye olmasın diye uğraşacağım üyeden çaba görürsem.Hayırlısı ne ise o olsun canım grsrzTabi ki 2 taraftan da bakmak gayet mantıklı.
Ben biraz duygusal davranıyor olabilirim :)
Bakalım arkadaşlar ne diyecek. Zaten takım fikri de değil yalnızca görünce ilk düşüncemi paylaştım. Ne kadar fazla fikir o kadar iyidir diyenlerdenim Aprilcim
berilcim bugün saat 14 civarında yazmış hatta sen ona cevap yazmışsın ya tatlım1. ler sirlarini neden yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?