Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaptım düzeltmeyi tatlım merak etmeHanımlar kusura bskmayın telefondan giriyorum işteyim birleştiremedim.
tesekr ederim seabaharm cevabın için dediklerinde çok haklısın bende zamanla öğrenicem herşeyi :)Uyarmam gereken bir soru değil bu.
Oylamalarda da ister hayır ister evet desinler, bir kaç kaptanımız hariç çoğu zaman açıklama yapılmıyor.
Ancak bu tip geri dönüşlerde (6 ayı doldurmadığı veya diskalifiye olduğu halde dönmek isteyen arkadaşlarımız) oylama şekli değişiyor.
Çünkü bir tek hayır oyu oylamayı ilgili arkadaşımızın aleyhine sonuçlandırıyor.
Bu nedenle de; kişisel olarak bu hayır oyunun açıklama da barındırması gerektiğini düşünüyorum.
Yakın zamanda bir üye için yine böyle bir oylama yapılmıştı ve 13. takım kaptanımız Ebru'm, tek hayır oyu vermiş ve açıklamasını da yazmıştı. Meğer o üyeyi tanıyormuş, bilgisini bizlerle paylaştı.
Ama akrep açıklama yapmamış, yapsa doğru olurdu ama yapmamak da kendi kararıdır.
Kural yok bu konuda.
Gelelim senin soru sormana.. Bence bu da gereksiz.
Çünkü açıklama niyetinde olan insan açıklardı zaten. Sırf soruldu diye açıklama yapmayabilir.
Bunlar benim kişisel görüşlerim.
Evet okuyorum. Hatta KK da bütün mesajları okuduğum tek topik olur kendileri..
İlgili oylama daha yeni yapıldı ve deneme süresi net 2 hafta olarak belirlendi.
Aksi görüşte olduğumuzda, her zaman mevcut herhangi bir kuralı değiştiremeye yönelik oylamayı, gerekçemizle birlikte başlatabiliriz.
Hayırdır.. Ebru'm ya.. Neyse başına gelen, iz bırakmadan çarçabuk geçsin gitsin dilerim..
listeler hazır kızlar,
umarım bir hatam yoktur
ilk üçe giren takımları ve bireyselde derece alan arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
monişim kaptanım böyle kestirip atma..püsküütüm bu arada yeni başlık açma konusunda,bazı arkadaşlarımızın bizim kadar heyecanlanmadığını gördüm o yüzden bir şey yazmadım ve konuyu açmadım bilgine canımcım.
Ellerine sağlık..listeler hazır kızlar,
umarım bir hatam yoktur
ilk üçe giren takımları ve bireyselde derece alan arkadaşlarımı cani gönülden kutluyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1312#post-38284412
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulamamızda 10. tur / 2. hafta sonuçlarını linki tıklayarak inceleyebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/performans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-9#post-38294796
5. TAKIM
Geçen etap birincisi EmineF in başarı sırrını okurken, eski bir yarışmacıya benzettim. Hem yazı tarzı, hem antrenör olması.
Bir ayda yaklaşık 13 kilo vermiş olması da aynı eski yarışmacımızın kilo verme şekli gibi olunca, sormak istedim.
Acaba kendisi eskiden 6.takımda yarışan concept mi?
Kendim de 6. takımda geçmişi taratarak, öğrenebilirdim ama eğer oysa devamında konuşmamız gerekenler olduğu için hiç uğraşmayıp size sormak istedim.
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 391. Etap birincisi; 7.Takımdan tattoos arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
İzne ayrıldığı için, ilgili paylaşımı izin dönüşü yapması da uygundur.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Evet cok dogru.
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1312#post-38284412
GENEL
Performans uygulamamızda 10. tur / 2. hafta sonuçlarını linki tıklayarak inceleyebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yiflama-yarismasi.638656/page-9#post-38294796
5. TAKIM
Geçen etap birincisi EmineF in başarı sırrını okurken, eski bir yarışmacıya benzettim. Hem yazı tarzı, hem antrenör olması.
Bir ayda yaklaşık 13 kilo vermiş olması da aynı eski yarışmacımızın kilo verme şekli gibi olunca, sormak istedim.
Kendim de 6. takımda geçmişi taratarak, öğrenebilirdim ama eğer oysa devamında konuşmamız gerekenler olduğu için hiç uğraşmayıp size sormak istedim.
8. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Ellerine,emeğine sağlık baharcım...dikkatine de hayran kaldım ya...nasıl dikkatlisin...eminef yi tanışmışsın...
GENEL
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yiflama-yarismasi.638656/page-9#post-38294796
5. TAKIM
8. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ
CEZA PUANI
BİLGİ:
1- Mezun olarak yarışmadan ayrıldığın için; kural gereği ikinci kez karne alamıyorsun.Evet cok dogru.