- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Uyarmam gereken bir soru değil bu.Hadiim olmayarak bisiy sorabilirmiyiim eger boyle bir sansm varsa yoksa seabaharmm beni uyarabilirmisin hayir cevabinin nedenini ben cok merak ettmde ogrenme sansm olabilirmi acaba ?inann sadece merak tek bir hayir olncasormadan edemedi bu merakli selin :)
Evet okuyorum. Hatta KK da bütün mesajları okuduğum tek topik olur kendileri..günaydın arkadaşlar
seabahar sürekli buradaki mesajları okuyormusun bilmiyorum ama bir önerim var,yeni gelen arkadaşların listeye girebilmesi için 1 haftayı oldurmuş,ikinci haftadan gün almış olarak girebilmeleri mümkün mü(kurallara göre mümkün olmadığını biliyorum,daha sonrası için soruyorum),yani herkes ne düşünüyor bilemem ama bu kişisel bir öneri
Hayırdır.. Ebru'm ya.. Neyse başına gelen, iz bırakmadan çarçabuk geçsin gitsin dilerim..Günaydın kızlar,
ben 13.takımdan Fatma, kaptanımız hastanede. Benim de çıkmam lazım. O nedenle sonuç listemizi paylaştım. Henüz paylaşım olmamış, sonuçları umarım doğru yapıştırmışımdır.
herkese başarılar dilerim...
Kaptanlarım 14 takımdan deryak45 adlı üyemiz 20 kasımda bize katıldı. 21 kasımda 71 kilo geldi. Sonra arada tatile çıktı ve internetinin olmayacağını belirtti. Bu hafta kendisi aramıza geri katıldı. Onun kilo bildirimini hesaplarken 3e böldüm.
Aramıza katıldıktan 10 gün sonra izne gittiği ve tekrar geri dönüp dönmeyeceğini bilmediğim için listeye eklememiştim hiç.
Herhangi bi sorun olmaz umarım.
Neden oyle dusundun moni , itiraf topigi iyi fikirdi .......püsküütüm bu arada yeni başlık açma konusunda,bazı arkadaşlarımızın bizim kadar heyecanlanmadığını gördüm o yüzden bir şey yazmadım ve konuyu açmadım bilgine canımcım.
aynen oyle berılım cok sanslıyızama senin takiminda listede olmasada eglenerek zayiflamak keyifli olacaktir arkadasimiza
kaptanım sendekı nasıl bır yuce gonulluluktur saygıyla egılıyorumBan alınacak bir durum söz konusu değil aebenimhepimiz yetişkin insanlarız bir oylama sundum kabul görmedi herkesin fikrine saygı duyarım karar defterinde oylama kuralları yazıyor Yarın tüm takımlarımıza başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?