- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Ay çok sevindim kabul etmene.. oleeeyyy
Sen istedikten sonra akan sular durur kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu sistem çok isabetli, zira ben de aynı uyguluyorum, istisna durumlarında süre uzayabiliyor ama kilo bildirim durumu bu şekilde olunca buçuklu haftada olmamış oluyor..Bu sorunu bence şu şekilde çözebiliriz. Benim uyguladığım yöntemi anlatayım kısaca. Üye takıma ilk geldiğinde her hangi bir işlem yapmıyorum. Hafta içi de olsa hafta sonu da olsa önemli değil. Geldikten sonra ilk cuma bildirimini yapıyor. O bildirim benim için üyenin yarışmaya başlangıç kilosu oluyor. İkinci cuma bildiriminde önceki cumanın kilosu ilk kilosu oluyor. Eğer üyeyi üçüncü haftaya bekleteceksem ise yarışmaya giriş kilosu ikinci cuma bildirdiği kilo oluyor. Hem üyenin kilosu bölünmüyor. Hem de sonuç oldukça adaletli oluyor. Bahar' ın bu oylamayı yapmasında ki amaç yeni başlayan her üyenin ilk haftasında çok iyi kilo vermesi. Doğal olarak bu bütün takımların ortalamasını önemli ölçüde etkiliyor.
Yeni yöntem uygulanmaya başlandığında da ben aynı sorunu yaşayacağımızı düşünüyorum. Sonuçta üyenin ilk bildirdiği kilo ödemli ve fazla kilosu olacak. İlk hafta 3 kilo verecek. İkinci hafta 1 kilo. Yine ortalaması yüksek çıkacak. Ama benim uyguladığım yöntemde bu mümkün olmuyor. Umarım anlatabilmişimdir?
bizim iki yeni üyemiz 23 ve 24 kasımda başladı. Bu hafta listeye eklenmeyecekler mi?
Tatlım izinle alakalı bir sorun yok izin hakkı yılda 6 kez,ekimden ekime.krakker arkadaşımızın yanına size biraz komik gelebilecek not düştüm. arkadaşımız daha önceden gruplara başlamış ayrılmış yeniden başlamış biri. Kızının ciddi bir hastalığı çıktı onunla uğraşmaya başlayınca tekrar ara vermek zorunda kaldı. Hastalık sebebi ile desek kendi hastalığı değil, döndüğünde kilo almış olursa +olarak eklenmeli. normal izin desek izin hakkını dolduruyor sonuçta keyfi bir izne çıkmadı.
yardımcı olursanız sevinirim
-izin hakkı 4 defaya mı mahsustur
-önceden ki ayrılışı izin mi olmuş oluyor
-1.derece akrabaların ciddi hastalıklarında takımdan izin alınsa 1 izin hakkını kullanılmış mı olur ? yoksa sebebini bildirimekle iyi ettim, bu saylanmaz mı
Canım iki haftaları tamam olmayan üyeler listeye alınmıyor bu haftadanKaptanlarım bi sorum vardı: bizim iki yeni üyemiz 23 ve 24 kasımda başladı. Bu hafta listeye eklenmeyecekler değil mi?