Hadi ben de itiraf edeyim yaptığımı.
Geliyorum gidiyorum, sayıyorum oylar 5-5 ama 14 takım var. Kullanmayan tek takım kaldı.
Sonunda fark edebildim ki bizim 11 takımımız var.
Bazen insanın aklı duruyor resmen.
aebenim şöyle hsaplamıştım.. hatam varsa uyar lütfen..Puskuutum oy birligi 7 ile degilde 6 ile sanirim , kafan ne kadar karisti ise ,matematikci puskuut bile isin icinden cikamamis
Şu an oylama işit 5/5, ve karar 2. Takimin yani akrebin :)
Sadede gelirsek puskuutum takimlarin yarisi kadari bu arabulucu isine soguk bakiyor ..Bakın.. 10 takım olsaydık, oy çokluğu demek 6 oy demek olacaktı.
Peki madem.. 11 takım olmakla 10 takım olmak arasındaki farkı nereye koyuyoruz..
Ayh.. biri el atsın..
benim beyin hücrelerim halay çekiyo..
Doğru aebenim..Sadede gelirsek puskuutum takimlarin yarisi kadari bu arabulucu isine soguk bakiyor ..
0,5 lik bir fazlalik bu karari almamiza yetermi . Amannnnnn al bide burdan yak , sorun cozumu olsun derken yeni sorun oldu ...
Acim su an kafam basmadi .......
aeben cim sana katılıyorum ama hızlı kbb ne demen onu anlamadım yahuSesli dusunuyorum !
Arabuluculuk kabul edilsede bunu yapacak nadir kisiler olacak ama herkes bu kisilere tam guven duymayacak , tabi bu arabulucu bahar olursa is degisir . E hatunun bi o ise el atmadigi kaldi yazik yani .... Takimn icindeki sorunlar zaten takim icinda kaptanin vede o takimdaki demir baslarin sayesinde halloluyor , burda paylasim alanindaki sorunlarda
genelde kaptan ve yardimcilari arasinda
onuda zaten puskuttum goruyor
mudahale ediyor ( burda daha hizli kbb
tusu devreye girsin ) .. E o zaman bu oylamaya bence gerek kalmiyorcunki oy coklugu yok gibi
Kbb banlamak idareye bildirmek demek topligtimaeben cim sana katılıyorum ama hızlı kbb ne demen onu anlamadım yahu
kbb deyince hiç banlanmak aklıma gelmemişti benim yaa kulak burun boğaz gibi ne alaka demiştim açıklama için saol tatlımKbb banlamak idareye bildirmek demek topligtimonlarda gerekli gorurse aninda o kisiyi yada kisileri kisa suereligine 1-2 gun gibi siteden uzaklastiriyorlar . Diyelimki uye bu süre sonunda donunce hala ayni uslubuna
devam ediyor yine kbb maruz
kalinca umuyorumki hatasini
anlayip susar .. Bu kk nin genel
isleyisi ama biz burdapuskuutumunde
inceliginden konusarak cozmek
istemesinden bu yola çok
gitmiyoruz ..
Ha hizliyada gelince gecikmeden demek istemistim biliyorumki baharimin parmaklari cok zarif hemen hareket etmez
sen bize o kadar vakit ayırıyorsun bahar cım biz de elimizden geleni yaparızArkadaşlar, işlerim karıştı biraz.. Yine de öğle saatlerinde mutlaka zaman ayırıp aklımdaki en önemli konuyu örneklendirip oylamaya sunacağım. Ve yeni kuralımız bildirim şeklini direkt etkileyecek.
Ancak bugün Perşembe ve yarın bildirim günü.
Yani oylamanın yarına yetişmesi zor gibi görünüyor.
Yine de elinizden geleni yapmaya çalışırsanız çok sevinirim.
Öğlen görüşürüz bonibonlar..
ahaha hata senin anlamanda degil toplight benim yanlis yazmamda dogrusu k.i.b hay allahim ya, pardonkbb deyince hiç banlanmak aklıma gelmemişti benim yaa kulak burun boğaz gibi ne alaka demiştim açıklama için saol tatlım
sen bize o kadar vakit ayırıyorsun bahar cım biz de elimizden geleni yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?