nasıl yaniii..sizin 2 tanemi kardeş takımınız var :uhm: kuşum onlar size yardım ediyolardır...
1.takımdı dimi..kardeş takım olalım o zaman sizinle...
o zaman 1.takım ve 2.takım şu andan itibaren kardeş diyebiliriz şekeropuyorumnanaktan
vatana millete ve diyet takımlarına hayırlı olsun efemturkbayragi
hayırlı olsun kusumm ama yok 9 takıma bız yardım edıyoz 7 takım saolsun zalımı bıze yardım edıyoo bole bı hıyerarsı var sımdılıkk ne dıcem 4 takım olduk kardes takım olarak ben derım kıı yenı bı aktıvıtede yapalım kardescek
bu arada kızlar 9 takımın kaptanı mataharı ayrılıyomus 2 hafta oldu 9 takım acılalı ordakı kızları yalnız bırakmayalım yada baska bı durum dusunelım canlarım
yaw benim akıl iyicene karıştı şimdi :bbo: sizin kardeş takımınız var da 9. takımın kardeşimi yok anlamadı ben -tatlicadiarzu-
kallisim imdat.gel de bir el koy durumabilmiyorumkismile
kız anlamıcak ne var 9 takım acılmasına yardımcı oldumm ondan kardesce ılerlıyoz 7 takımlada ıletısımımız ıyı saolsun zalımı ıle bızde o kadan tecrubelı degılız malum 7 takımda bızden daha tecrubelı oldugu ıcın kardes takımm ımız yanı
hmm..CADIARZU
o zaman 1. takımla 9.takım kardeş yaniii..bizim kardeş yine yok desene:gitme:
püsküütüm olsaydı şimdi a.s. nerdesin kuşum yaa
Kasım ayında Cuma Yarışması takımları üyesi bütün arkadaşlarıma sağlıklı zayıflamalar diliyorum.. a.s.
Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi listemiz aşağıdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=15497411&postcount=28
yakında bu lıstede olucem eheheheh su saat olmus kacamk yokk aldıgım kalorıyı yuruyerek yakmısımm benden keyıflısı varmıı sositosositosositososito
bizi unuttun :gitme:
adcım epeydir hesap yapmıyorum ama elimden geldigince yardımcı olayım ...(6.takımada yazmıştım )selam inşallah buradan birilerinden cevap alabilirim.
kızlar bir arkadaşımın 173 etaptan sonra izne ayrıldı.176 etapta döndü. yani bu haftayı sayarsak 3 hafta yoktu.800 gr vermiş.bunu nasıl yazmam gerektiği konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.benim bilgime göre, kaç hafta yoksa verdiği kiloyu o haftaya bölüyoruz. ancak 800/3 olunca 0.267 gr çıkıyor.
son takım kaptanı arkadaşım,eğer verilen kiloaz ise haftalık olarak, toplam verdiği kilo yazılır demişti. emin olabilmek adına soruyorum. olmadı arkadaşın kilosunu 800 gr vermiş olarak göstereceğim.
inşallah cevap alabilirim.
adcım epeydir hesap yapmıyorum ama elimden geldigince yardımcı olayım ...(6.takımada yazmıştım )
arkadaşşın kilosunu 3 haftaya böl ...küsüratlar hesaba yansımıyor canım ..200gr yerine düz 300gr olrak yüzdeyi hesapla ..çünki 0.267 .. yüzde 200 gr.deyil 300gr. daha yakın ...
takımın yüzdesinede bu 300 gr yüzedesini yansıt .. ve yanına not düşmeyide unutma ...
yardımcı olabilmişimdir .,yanlışım yoktur umarım ..a.s.
izinli takımlar vardı.. listede degişiklik olmuş olabilir .. edit tuşu yok . sanırım püskütüm bunu not düşmüştü ...slm kizlar,
bu hafta liste hazirlama hangi takimin 2ci takimmi 3cu takimmi.
Karar defterinde yanli$lik var.
9. takım 176. etap sonuç listesi
maviask( 62,3 /61,8/0,5/0,80%)
zemus (73/73/0.0/0,0%)
cancum( 65 /ayrıldı
bucakmagduru( 80,5/79,7/0,8/0,99%)
mataharı (56,4 /ayrıldı
asl35 (77,5 /76,9/0,6/0,77%)
innuk ( 73,3 /71.5/1,8/2,4%)
9.TAKIM TOPLAM KİLO( 488.0 /362,9
kızlar kardes takımdan ayrılanlar olmus toplamı nasıl hesaplıcam bı yardım edermısınz lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?