Arkadaşlar, 8 Nisan sabahı yurtdışına çıkıyorum.. Dolayısı ile kopuk olacağım buralardan..
Dönüşüm 18 Nisan...
Hepinize sağlıklı günler diliyorum..
Güzel dileklerin için teşekkürler akrebim..8 Nisan yani yarınhayırlı gezmeler olsun püskütüm, hayırla git hayırla gel, harikja eğlen dinlen bol enerji topla gel
Arkadaşlar, 8 Nisan sabahı yurtdışına çıkıyorum.. Dolayısı ile kopuk olacağım buralardan..
Dönüşüm 18 Nisan...
Dönüşüm 18 Nisan...
Iyi yolculuklar canim bol bol eglen
Hayırlı yolculuklar, güle güle git gel inşallah.
hayirli yolculuklarrrArkadaşlar, 8 Nisan sabahı yurtdışına çıkıyorum.. Dolayısı ile kopuk olacağım buralardan..
Dönüşüm 18 Nisan...
selam arkadaslar bu hafta sonuc listesi hazirlama bizim takimin ama ben bu hafta cok mesgulum pazar gunu hazirlasam sorun olurmu? veya yer degistirsek bu hafta 13. takim hazirlasa biz haftaya hazirlasak nasil olur?
selam arkadaslar bu hafta sonuc listesi hazirlama bizim takimin ama ben bu hafta cok mesgulum pazar gunu hazirlasam sorun olurmu? veya yer degistirsek bu hafta 13. takim hazirlasa biz haftaya hazirlasak nasil olur?
canım takım kuralları gereği ctesi 12 ye kadar sonuç listelerini hazırlamak gerekiyor eğer 13. takım uygunsa o hazırlayabilir veya ben uygun olursam bende hazırlarım yardımcı olmaya çalışırım ama evde küçük 2 tane çocuk olunca net söz veremiyorum ben eğer 13. takım uygun değilse ben yardımcı olmaya çalışırım
Kaptanımız kızmaz inşallah
Beklemeden yazayım dedim.
anathema8( 82 / 81 / 1/ 1,21%)
makbule007( 62,4 / 61,8 / 0,6 / 0,96%)
BLUEmoon2009( 73 / 72.7 / 0.3/0.41 %)
donbul( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,00%) sabit
Sozen( 94,6 / 92,8 / 1,8/ 1.90%%)
Ceren06( 69,1/ 68 /1,1 / 1,59%/ )
Slimsigara(66,4/ 64,5/ 1,9 / 2,86%)
Takım ortalaması; % 1,28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?